Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 582
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 385
Честит зъб на белинденото бебе! Да е здрав и бял!
Най-после научихме името на племенника. 8 дена стоя без име, ей, голяма тайна, хехе.

# 5 386
Показвам ги пак

# 5 387
Руми, като се позачервят чушките, обръщам в тавичката. Пробвам от плънката им - ако оризът е сварен, значи са готови.

Мерси, Янче. Те по на Весито рецептата ги бях завила с фолио и не ги виждах.
Ама накрая махнах фолиото и така ги пекох Blush
Макс е страхотен Hug

Та да кажа, на Весито чушките станаха убиец. Стра-хот-ни
Голяма си сипа допълнително, а това е цяло чудо Mr. Green

# 5 388
Може ли да споделиш фирмата или в кои градове имате офиси?

# 5 389
  • Sofia
Първа смяна, но от 9. Това за мамините лигочи ли е? Последно казарма трябва или не трябва?
Това е за лигавите мами  bowuu  Wink. Казарма, само ако е И за девойките,като в Израел. Без полова дискриминация  Peace за военна служба.
Курдисах една коледна звезда аз. Котката я ухажва.
Яна,прекрасен шпаньол. Какви умни оченца   Heart Eyes.
Само първа смяна е нашето училище. Ако променят и началният час ще е екстра. За сега само първокласниците започват в 8.50. Дъртите сме прецакани. Не разбирам защо родителите да започват работа в 9 или в 9.30,а децата в 8?  Thinking Социалистическо наследство е това, какво да е друго. Лошото е ,че и частните училища започват в 8-8.30 ч., та няма алтернатива за поспаливи родители/деца.

# 5 390
  • Някъде там
Интересна скаричка.Къде може да я потърсим.
Обичам пълнени чушки много,особено с кисело мляко,но аз всякакви такива неща ям само с кисело мляко.Мусака,чушки,ориз..даже и на печени картофи слагам кисело мляко.Simple Smile
В Израел девойките ме кефят,Джена.Сядаме на заведение като бяхме и до нас седнаха девойки с автомати и в униформи.Бях много впечатлена.
Яна честит рожден ден на сладурчета.Радост да ви носи.
Обожавам животни 🐩.

# 5 391
Аз пък се замислих,че утре ЛИЛИ трябва да пуска нова тема.А колко дълъг ми се видя този месец.И колко много неща ни се случиха на всичките!За щастие повечето хубави!
Заведението за чай,което показа ЗАХИРЧЕ много ме впечатли,бих се отбивала с дружки честичко.

Много съм уморена тази вечер,лека нощ на всички.

# 5 392
Момичета,не знам дали няма да се сметне реклама споменаването на фирмата.Ако искате мога да ви напиша на лично.Офиси има в София,Пловдив,Благоевград,Плевен,Варна и Бургас.

# 5 393
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Никога не е скучно у дома, щом сме с кокера.

anjelka, и мен ме интересува името на фирмата. Тук има такива скари, но са метални и вървят в комплект със силиконови формички. Все се чудя дали ще вършат работа. Обаче не бих отказала и картонените. Вчера ми излязоха доста бройки от мъфините, затова хартиените кошнички ги сложих в алуминиеви, еднократни форми и така ги пекох. Получиха се, опитвах нова рецепта и после декорирах.

# 5 394
А при нас малките-8, 9 и 10 клас, септември, октомври и ноември са 2 смяна.А декември, януари и февруари -първа.

# 5 395
  • София
9 часа е съвсем нормално време за започване на учебният процес. Като се има предвид, че на доста деца им се налага и да пътуват до училище, значи не се предполага, че ще спят много до късно.
Моят син например пътува 1 час до гимназията в едната посока.

# 5 396
Супер Руми, щом и децата са ги харесали значи всичко е ток и жици. Laughing
И аз бих се радвала да са на цял срок една смяна това всеки месец е много гадно но при нас е така открай време.
Яна много сладък рожденика Grinning

# 5 397
  • Варна
Честити да са малките Трънче и Лято!
Елени, честит ви именик!
Всички да са здрави и да растат безгрижни, щастливи!
Девойката е само първа смяна в гимназията, първият час започва в 8 ч.
Всъщност от другата седмица ще започват от 7,30, с намалени часове,защото ще има временно втора смяна-деца, в чието училище правят основен ремонт. Може би до края на учебната година  и ще е така. Иначе 1-7 клас учеше на смени, всеки месец с различна смяна. Свиква се. И аз бях така.

# 5 398
  • София
Анджелка, няма да е реклама, според мен, кажи я фирмата, че и мен много ме заинтригува тази скаричка. Тя се слага направо в печката ли?

Така, у дома, на спокойствие: честит рожденник на Трънче, честито зъбче на козуначе, дано не пропускам нещо!

# 5 399
  • Бургас
BalloonBalloonМного ми хареса тортата на рожденика, той бебе още,:clap: нашия е 14 годишен.Не е кокер, по-спокойна порода е, спи поне 16 ч. на денонощие.
Пълнили сте чушки с кайма, гледам. От баба знам рецептата-допълнението е, че слагам в тавата домати-буркан, настъргани пресни през лятото, задължително чесън. И магданоз накрая.Става чудесно лятно ястие и през зимата.
Честито първо зъбче на Козуначко! Кога го чакахме по Великден, вече е голямо бебе,зъбато!

Общи условия

Активация на акаунт