Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 579
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 430
  • София
Добро утро от мен. Заведох малкия на ДГ оправих малката, пуснах пералня, изцедих се, уговорих се с приятелка да се видим.
Страхотна снежинка.
Да ви пусна снимки на бебето ама как  да ги махна после??

# 5 431
Ще  редактираш поста си и ще махнеш линка или ще изтриеш от сайта на който е снимката.

# 5 432
  • Някъде там
Ша,лягат в 9 ако не са на танци.Ако са на танци лягат към 10. До 9.30 са на тренировка вторник и четвъртък.Вечерят преди да отидат.За това събота и неделя ги оставям да спят до обед.Нямат избор.И не са само те,всички които пътуват за да са на време там тръгват в 6.30 с автобуса.В 7 без 10 са там.Часовете почват в 7.30.Имат половин час да "дремнат"в класната стая.
Страхотна снежинка 😍 Благодаря Сбъдваща.
Ще си редактираш поста.Просто оставяш написано и махаш снимката.

# 5 433
  • Sofia
Да ви пусна снимки на бебето ама как  да ги махна после??
редактираш поста,в който си публикувала снимките и ги изтриваш.До 24 ч. можеш да си редактираш написан пост. Peace
Пускай  Hug!

# 5 434
И аз отивам да спортувам , но да видя първо бебето  Grinning Heart Eyes

# 5 435
  • София
Благодаря за снежинката Hug

На мен пък ми се струва, че прекалено много неща им спестяваме на днешните деца, особено на момчетата, та не знам какво точно ще излезне от това поколение. Лигльовци, най-вероятно. Не го казвам с критика към някого, аз съм същата. Старая се да не прекалявам, ама пусто майчино сърце...Като цяло мнението ми е, че от лесен живот никой не е прокопсал.

# 5 436
  • София

Ето я маймунката.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 11:56 от midnightStar

# 5 437
Даже напротив, Белинде. Виждам няколко примера около мен на хора на 40 и малко, които стигнаха до сериозни психологически проблеми от това, че не са свикнали да се справят с нищо и изведнъж, когато обгрижващите ги по един или друг начин си отидат, те падат и не могат да намерят мястото си в живота.
Ако трябва да съобразявам с индивидуалните навици на всеки, ще трябва всеки да е на индивидуално обучение. Имах съученик, който редовно пропускаше първи час на втора смяна, защото се успал.

# 5 438
Мид, много е сладичка малката  Heart Eyes Много да е здрава и послушна!

# 5 439
  • Germany
И на мен 5.30 ми се струва ужасно рано за ставане. Децата тук масово стават към 6.00 за да мога да закусят вкъщи и да се придвижат с транспорт/колела/пеша до училище. Нашите стават в последният момент /6.50 големият, 7.15 малкото/. Не закусват вкъщи и ги караме с кола. Като ученичка ненавиждах висенето по спирките, особено зимата и ще го спестявам на децата си докато мога.
Сбъдваща, прекрасна снежинка! Simple Smile При нас е валяло през нощта, сега е само студено...

# 5 440
Много сладко бебе, само за гушкане и целувки. Пу пу, да ти е жива и здрава Елени Миднайт.

# 5 441
  • Бургас
Прекрасна е :*
Моите момичета са строени и чакат да тръгваме. Много се вълнуват , че ще пътуваме и че ще ходят на басейн

# 5 442
  • Някъде там
Пу-пу..разкошна маймунка.😍😘

# 5 443
  • Sofia
Ех,че красиво бебето Елени  Heart Eyes.Мид,браво на вас, добра работа сте свършли с таткото  Hug.И някак добричка ми се струва да е  Heart Eyes.Баткото Павел радва ли й се? Не възразява ли,че тя е с теб вкъщи,а той ходи на градина?

# 5 444
  • Germany
Миднайт, страхотна маймунка си имате! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт