Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 565
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 520
Мър да си жива и здрава, честит рожден ден.
Бъни, не знам да не ми се смеете обаче товва с баенето върши работа. Преди години се бях наплашила и майка ме води да ми баят и да ми леят куршум и нещата спряха. Звучи много несериозно но при мен свърши работа.

# 5 521
Може и някаква изненада да имам, сега колегата ще ме карал до нас но се е запънал за точен час - хъм... Иначе колегите ме изненадаха много! Включително от лъжливите срещи, които ми спретна шефа, явно за да дойда на работа (мислех, че ще е наистина тегав ден!), до това, че всички колеги в отпуска дойдоха и тайно са украсили съседната стая, изобщо много ме зарадваха! Юбилеят започна добре все пак Simple Smile
Радвай се, момиче! Всичко това показва, че си ценена и уважавана на работното си място! Браво на колегите и шефа!
Мъжка мама на овне....... очакват те само приключения, Мър!
Бъни, дано бързо да видите сметката на този страх!

# 5 522

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪР!
Здраве,обич и благоденствие!

СБЪДВАЩА,мила и оригинална идея,благодаря!

БЪНИ,и аз имам такъв страх и кучетата го усещат.А аз всъщност много харесвам кучета!
На твое място бих опитала всичко,което ми хрумне.

# 5 523
Мър,жива,здрава и много щастлива и обичана да си!
Преди малко станах,крива съм още.Бързо и неусетно мина тази седмица,а стане ли декември,за мен времето направо лети.
Бъни,пробвайте ако искате с баене,леене на куршум.Ако не помогне,поне няма да навреди.Като дете съм хапна няколко пъти,но още нищо не ми е помогнало да преодолея този страх.С домашни кучета не е толкова зле положението,но видя ли улични,рязко сменям посоката и скоростта.Колко съм обикаляла,само и само да ги избегна...

# 5 524
  • София
Мър, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива и да гушнеш здраво и кротко бебе  Grinning

Малката Елени я видях още сутринта сериозна и сега засмяна! Страхотна сладурана е!

Бъни, много мъчно ми стана за милото дете! Аз в баене не вярвам, но каквото си решите. Мен също ме е страх от кучета, но малко - от определени породи само.

Работната седмица свърши - УРА!
Започва работният уикенд Close Имам да свърша сто домакински неща, плюс едно-две излизания Rolling Eyes

# 5 525
За инициативата Плюшено мече, аз ли нещо не я разбирам, избираш си дете от списъка и му купуваш това, което си е поръчало. А ще има ли за всяко дете? Много кофти ми изглежда това, ами ако някое остане без?
Има за всички деца. Аз се включвам още от първия ден, защото за щастие са много хората, които се включват в инициативата.
Миналата година не можах да се включа, разбрах по-късно и нямаше свободни подаръци, сега надявам се, че ще е същото.

mariat, ние сме много близък колектив (почти всички) и все пак ме изненадаха Hug
Бъни, не знам какво да те посъветвам, но е лоша ситуацията, може би някой детски психолог ще има добри техники за справяне, защото страхът не е шега работа и понякога явно, че не минава от самосебе си.

Благодаря за пожеланията! Heart

# 5 526
Бъни, нормално е да се страхува от лаещо насреща куче. Аз гледам кучета от над 20 години и имам моменти, в които не се чувствам комфортно (заради моя добитък, който не е съвсем "слънчице"). Ако не искате ваше куче, намерете някой с бебе куче и оставете детето да свикне. Бебетата животни са прекрасни и безобидни. Ако има контакт с такива, по-лесно ще прием и големите.

Добре е да разбира, кога е безопасно и кога не, т.е. не е нужно да става герой, ровещ в устите на огромни кучета Simple Smile.

# 5 527
Народа е казал умен даскал и зелен кон няма:)Simple SmileSimple Smile

Хайде да не се обобщава така.Не знам какво е казал народа, но аз познавам много учители, които работят със сърце и душа.А примери в обратна посока- неадекватни и агресивни ученици, отсъстващи или арогантни родители, мога да дам безброй.
Надявам се това, което е казал народа, Миднайт, не го обясняваш на детето си Grinning

Мърче, здрава и щастлива да си bouquet

# 5 528
Мър, честита да си  bouquet

Вие ли много пишете, аз ли много работя, но не успявам да ви изчета.
На работа е лудница, огромна компания, различни проекти, всеки мисли, че е най важен. А в момента имам и правителствен одит. Вечер правя списъци на загубеното имушщество ( останах изненадана колко нещо сме натрупали и изгубили). Права ще се окаже мама, само от книгите мога да милионер, ако не ги бях купувала де  Twisted Evil Да не казвам и колко ценни неща сме загубили.
Най-ме боли за дневника на Калин. Започнах да го пиша от първият момент в който разбрах, че съм бременна, и продължавах да го пиша. Има лафовете му, случки от живота му...

Утре си имам рожденник, а аз съм волантиър на панаир на книгата. Мъжете ще се забавляват сами цял ден.

И аз изпитвам панически страх от кучета, не е да съм нямала.

# 5 529
  • София
С психолог не се получи. Аз също изпитвам панически страх от кучета, имам ужасяващо "приключение" с улично куче, заради което  в продължение на десет дни бях посетител на хирургията в Пирогов и замалко не окуцях с десният крак. Единствено, когато съм с някое от децата ми нямам никакъв страх от кучета, ама наистина, дори сърцето ми не трепва в ситуации, в които, ако съм сама, вероятно ще откача от ужас  Confused
Даун, страхувал се е  дори от бебе чихуахуа  Embarassed, явно изобщо не успява да се овладее. Сега в тази възраст постоянно се прави на смел и велик, но дори от приятелите си не крие, че много го е страх от кучета.

# 5 530
Бъни, моята малката лятото имаше голям проблем (пак свързан със страхове)
Ходихме на психолог, но паралелно с това баба ѝ я води и на баячки, киприянови молитви и какво ли още не Simple Smile
Да ти кажа, колкото ѝ да не вярвам, детето от тези срещи се връщаше много успокоено и питаше кога пак ще ходи.
С две думи, заведи го - и да не помогне, няма да навреди Hands V

# 5 531
Да, това за учителите е пресилено, но е истина, че системата ги подтиска и тях и в един момент се понасят по течението. Малко хора издържат да се борят, а очакванията към тях са направо супер нереалистични. Аз съм била учителка в гимназия само 6 месеца и то по "небрежен" предмет с почти връстници и пак не беше лесно, хем те бяха много свестни.

Бъни, явно усеща и твоя страх. Не насилвай нещата, пробвайте със зоопаркове, с животинки като хамстери, пилета, козлета, котета и после и малки кученца. Ако усеща твоя страх, няма да е лесно.

Аз успях да "излекувам" страха на една позната, на 40 години от кучета. Синът и го беше страх - на 3 години беше и за около месец и двамата нямаха никакъв проблем с моето куче. После се разхождаха спокойно навсякъде (тук парковете са свободни за кучета).

Намери нормален стопанин на куче, който го контролира и може да го накара да седне и да остави детето да го погали.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 15:49 от Down Under

# 5 532
  • София
Моля ви, колкото и смешно да звучи, ако някой има координати на такава жена от/или в близост до София да ми напише на лични.

# 5 533
Нито сред учителите, нито сред родителите има само светци. Затова и казах, винаги в конфликтни ситуации, трябва да има съответното наказание.
Бъни, на твое място наистина бих направила всичко по силите си - киприянови молитви, психолог, че, ако трябва и баене, макар да не вярвам в това.

# 5 534
  • София
Е Кате присъстяащите правят изключение. Аз съм бад  нещата един дадкал или един кин не може ме бутне.Simple Smileама виж ако ме настъпи вадя една от змиите и се почваме.

Общи условия

Активация на акаунт