Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 549
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 505
  • Телиш/Плевен
Ей, тези чушки, ММ сигурно и той чете, преди малко ми звънна, че е взел чушки да пълня. Къде е тази рецепта сега? Някоя добра душа да припомни набързо
Тук, последните два поста. Hug

Миднайт, успях сега и аз да видя малката сладурана, за което ти благодаря! Heart Eyes Прекрасна е, да ви е жива и здрава! Hug

# 5 506
  • София
Моите хора харесаха много чушките, но помолиха следващия път да намаля драстично мазнината. А аз вече я бях намалила наполовина. Но ние вкъщи по принцип мазнина почти не ядем, та не се изненадвам. Иначе наистина са ултра лесни и бързи. Аз опитах една виличка - наистина доста мазни бяха. Може и от каймата да е, макар че беше смес.

Какво щях да казвам...Аа, да, за браунито. Най-вкусното, което съм яла, е по рецепта на Блонди. Търсете я в готварския, уникално е! Хрупкава коричка, отвътре сочно, глетаво, дъвчащо и мнооого шоколадово!

# 5 507
  • Телиш/Плевен
Какво щях да казвам...Аа, да, за браунито. Най-вкусното, което съм яла, е по рецепта на Блонди. Търсете я в готварския, уникално е! Хрупкава коричка, отвътре сочно, глетаво, дъвчащо и мнооого шоколадово!
Това ли е? Да я впиша в готварската книга. Hug

# 5 508
Малката Елени е страхотна сладурана!
Честит рожден ден на Мър!Да е здрава,обичана,обичаща и много щастлива!Да не готвят изненада довечера с тези увъртания дали ще те вземат и кога,а?

# 5 509
  • Бургас
Привет, дами!

Сбъдваща, благодаря за снежинката!
У нас календарът със задачи беше свален, тъй като получателката им е с трайно запушени уши явно. Повтарям едно нещо по хиляди пъти и не и не. Никакви бели не прави, тиха е, но обличането сутрин и подреждането на каквото и да е вечер започва с повтаряне, подканване, броене по няколко пъти до 10, заплахи и завършва с викове и рев. Всяка сутрин, всяка вечер. Получи писмо от джуджето Пакостко, че не е много добра и трябва да помисли над поведението си. Дано има ефект.

Включих се в инициативата "Плюшено мече" и се вълнувам много. Дано децата се зарадват на подаръците ми! Странно е усещането да зарадваш непознато дете.

Миднайт, сладурка голяма си имаш. И сладурко тоже.

Не съм честитила зъбчето на Козуначко. Здрави и бели зъбки да има!

Мър, много здрава и щастлива бъди!

На историята в столичното училище съм склонна да вярвам. Познавам семейството.

# 5 510
  • София
Козуначко  със  зъбче се сдобил, бели и здрави да са всичките у леко да излизат.

# 5 511

Смее се от дъжд на вятър. Чумери се все.

Ох, моята голямата беше такава, комшиите и викаха сърдитото бебе, даже отвесна бръчка имаше между веждите, а сега е вечно усмихната.

Сега ще ги проуча тия чушки, мерси!

За инициативата Плюшено мече, аз ли нещо не я разбирам, избираш си дете от списъка и му купуваш това, което си е поръчало. А ще има ли за всяко дете? Много кофти ми изглежда това, ами ако някое остане без?

Имам много игри, плюшени играчки, дрешки в отлично състояние, но не са нови, с етикет. Къде мога да ги даря?

# 5 512
Има достатъчно желаещи, така че за всички деца се намира по някой. Аз тази година обаче съм яко прецакана от сайтовете за пазаруване. Избрах дете, което имаше конкретно желание за вид и марка подарък, веднага го поръчах и така го поръчвах от 10 места, докато се оказа, че никъде го няма, ама някои сайтове даже не ми казаха, че го няма, други ми казваха, когато аз се обадих да попитам. И така изгубих много време. Чакам и сега да дойде подаръка и да го изпратя.

# 5 513
Честито Мър, здрава и щастлив да си bouquet 

# 5 514
  • някъде ... тук ...
Мър, честит рожден ден! Здрава да си, и много щастлива и обичана!

# 5 515
  • Някъде там
С мерак Мария с мерак 😁.
Утре ще почивам.
Чушките и аз ги планувах за някой от почивните дни.
Тази вечер си харесах картофите на Людо. Тях ще изпробвам.
Миналата година се включих в плюшено мече.Тази само консумативи занесох.В друга инициатива участвах.Шапка шал ръкавичка и шалче изпратих плюс едно ново но без етикет яке в допълнение.
Дарих и 20 лева на нуждаещи се семейства и ми е хубаво на душата.Може да са малко но са от сърце.
Сега събирам всичките си стотинки и дребни левчета в касичка и на концерта на децата за момиченце от ансамбъла им ще ги даря колкото са се събрали.

# 5 516
  • Бургас
Рая, точно същото ме притесняваше мен и затова прегледах внимателно списъците и избрах места, в които поне по едно желание е изпълнено на дете и няма да остане никой без подарък.

Иначе за твоите дрехи и играчки има инициатива за два дома, един в Средец и един в с.Факия. "Ненужното е нужно". Виж във ФБ.

# 5 517
Благодаря и пак благодаря! Може и някаква изненада да имам, сега колегата ще ме карал до нас но се е запънал за точен час - хъм... Иначе колегите ме изненадаха много! Включително от лъжливите срещи, които ми спретна шефа, явно за да дойда на работа (мислех, че ще е наистина тегав ден!), до това, че всички колеги в отпуска дойдоха и тайно са украсили съседната стая, изобщо много ме зарадваха! Юбилеят започна добре все пак Simple Smile

mariat, момче е със сигурност, аз много исках момиче, но сега свикнах с мисълта и си го чакам момченце Bowtie

# 5 518
  • София
Mър, здрава, щастлива и много обичана да бъдеш  bouquet
Миднайт, разкошна душичка.
Сбъдваща, благодаря, енергията ти ме възхищава  Grinning
Момичета, сигурно ще ви прозвуча смешно, но вече нямам идея какво да правя. Синът ми (на 12 год.) е хапан от куче преди 7 години, от тогава има панически ужас от кучета, независимо от размера и характера им. Мислех, че с израстването му постепенно ще започне да контролира и страха си, но днес се уверих, че детето няма да се справи само. Сутринта като вървяхме двамата се доближаваме до домашно куче, вързано на каишка, собственика му го държи на къс повод, а кучето си лае срещу нас. Аз кротко нареждам, че е вързано и няма как да стигне до нас, няма нищо страшно и т.н., а детето само ми обяснява, че го е страх. Доближаваме кучето, аз вървя от неговата страна, а синa ми откъм булеварда. В момента, в който се изравнихме с животното, то започна да се тегли и да лае още по-неистово и синът ми в паниката си изскочи на булеварда, добре че нямаше в този момент преминаващо превозно средство, щеше да го прегази  Confused. От сутринта съм в шок, той се движи постоянно сам и среща и улични кучета и изобщо не искам да мисля какво може да се случи. Не съм вярвала до момента на такива неща, но започнах да си мисля за бабичка, която бае  Sick ( с психолог не се получи).

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 15:20 от buni

# 5 519
  • София
За инициативата Плюшено мече, аз ли нещо не я разбирам, избираш си дете от списъка и му купуваш това, което си е поръчало. А ще има ли за всяко дете? Много кофти ми изглежда това, ами ако някое остане без?
Има за всички деца. Аз се включвам още от първия ден, защото за щастие са много хората, които се включват в инициативата.

Общи условия

Активация на акаунт