Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 530
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 75
Много сте писали и не запомних всичко.

Много ми хареса Калин като Хари Потър.  Хич не ми е Коледно и като детето порасна слагам символична украса. Подарък само на него ще купя и съм решила фит бит или някакво подобно. Сега гледам и смарт часовниците, които имат такава функция.

Никъде няма да ходя за празниците. Преди винаги се събирахме на Коледа и Нова година, но компанията се поразтури и от две години не сме се събирали.

В събота откривам плувния сезон, което супер ме радва, защото ми е доста натоварено в работата и имам нужда от упражнения да махна малко от стреса.

# 76
  • Sofia
...
Понякога, макар и рядко се чувствам излишна newsm78
добавям и досадна  Crossing Arms,но не се впечатлявам особено  Whistling.Ми,Коте,ще се събираме да страдаме на по чашИ вино,освен  Party.

# 77
ДжеНа,  ако не духа вятър се търпи. На завет някъде се шмугни  Wink
И не им предлагайте забавления на децата, колкото повече опции имат, толкова повече се глезят и спират да мислят.
Ми да си измислят сами бе, аз като малка не съм очаквала майка ми да ме забавлява, а днес детето ми като дойде с една физиономия и въорос "Мамо,  какво да правя ?" и ми идва да се гръмна  ooooh! Laughing

# 78
...
Понякога, макар и рядко се чувствам излишна newsm78
добавям и досадна  Crossing Arms,но не се впечатлявам особено  Whistling.Ми,Коте,ще се събираме да страдаме на по чашИ вино,освен  Party.

То май натам отиват нещата, ще трябва да се преориентирам към забавленията и аз.
А да, вече от време на време чувам думата "досадна" hahaha

Сега се сетих една събота сутрин излязохме с мъжа ми рано по задачи и се отвори хубав слънчев ден като днешния и аз му казвам, че сме свършили бързо, да се прибираме, да го хващаме младежа и да ходим да хапнем някъде, но после реших, че ще се разхождаме до Витоша. Бързаме ние, прибираме се и в коридора синът се оправя пред огледалата. Аз го гледам спортно облечен и му казвам - "Супер, ти си готов", а той "Ааа, добре че се прибрахте, тъкмо щях да ви звъня" и аз надъхана, защото реших че му е било скучно бързо изстрелвам - "Хайде да ходим да се разходим малко до Витоша, денят е прекрасен, ще обядваме някъде", а той в този момент казва - "Аз излизам да поритам малко, за малко да се разминем". Ами тъпо ми стана Blush

Да де, Ша, представяш ли си да й кажеш - "Иди мятай водни бомби от балкона" hahaha

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 11:52 от blackcat6

# 79
Нещо, което много ми хареса   Heart Eyes
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=100774

Защо ви е тъпо, че децата имат свои планове? Аз пък се радвам, искам да си имат приятели, контакти. Все пак още са си при нас, вечеряме заедно, после се прехвърляме на дивана да гледаме това онова. Разбира се, че много ходим и с тях, но всяко нещо с времето си. Те имат нужда от  техните си моменти

# 80
Свиквайте, моя ме търси само ако трябва да го закарам някъде или иска пари Simple Smile.  Поне помага като го помоля за нещо.

Изпитите му започват другата седмица та стискайте му палци.

# 81
Бях си добавила в предишното мнение, ама го вадя тук въпроса ми:

Сега ще разгледам тези умни часовници, Даунче, може ли да ми ги разясниш? Аз съм много боса с джаджите и технологиите. Синът ми има сравнително хубав G-shock и даже започна да го носи.

Ще му стискаме палци, а той ще се справи, защото е умно и отговорно дете Hug

Това с парите ме подсети за друга случка. Отивам на фризьор и мацката тегли нервно от цигарата и крещи по телефона - "Абе ти, като се сетиш за мен, пред банкомат ли си представяш, че стоиш, НЯМАМ, НЯМАМ, оставих ти пари сутринта, да не си ги харчил за друго".
После ми се оплаква, оплаква, пък аз се чудя, какъв й е проблема на тая мацка, че й искал 20 лева. Да де, ама моето дете беше в детската градина. Сега всеки път като вадя кинти за нея се сещам и за припознаването й в банкомат Mr. Green

Рая, тъпо ми стана в онзи момент, иначе и аз се радвам, че комуникира с приятелчета. Аз всъщност никога не бих го разубедила, просто се бях настроила да ходим някъде заедно. В никакъв случай не искам да ми стои до полата, но нали разбираш, че и ние не сме свикнали още, поне аз де Blush

Много ми хареса, благодаря, че го сподели bouquet

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 12:09 от blackcat6

# 82
Black,  ето ти линк
http://www.techradar.com/news/wearables/best-smart-watches-what- … h-for-you-1154074

Доста са скъпи и май ще се спра на фит бита, защото ще е изненада подаръка и не ми се иска 5-700 кинта да тънат в прах ако не му допадне.

А иначе е нормално да не им се идва с нас на пуберите. И ние сме били така. След години пак се връщат и се радват да прекарват време с "дъртите" Simple Smile.

Аз не го насилвам да почне работа, макар че повечето на неговата възраст работят, а и аз работех, когато бях на неговите години. Изпитвам вина заради развода и гледам да не го лишавам, а и той се е метнал на баща си и не харчи много Mr. Green. Надявам се да не е стиснат и мисля, че не е, а просто мисли за мен.

# 83
Децата са с баба си, ходили са на центъра на новооткритата (обновена) детска площадка. Но било лудница естествено.

Ша, и Калина е така - "Сега какво да правя?" на моменти.
Борис няма този проблем, все си намира какво да прави и с какво да играе.
Макар в един момент да се беше зомбирал от компютъра и телефона като се прибера от работа. Като му кажа да отиде да си играе с друго - ами не ми е интересно.
Набързо махнах единия компютър и цяла седмица не се е сещал.

Трябва да си запиша час за гинеколог другата седмица, не съм стъпвала от 1г.

# 84
  • София
Титина, поздравления за Калин, дано да е щастлив и успешен в новото училище.

# 85
Оказа се, че имам за чистене засъхнало яйце на щората на прозорец. Тази сутрин я вдигам и гледам на перваза нещо лъскаво като лед. Брей, зачудих се. Вдигам още по- високо щората и истина лъсна в целия си блясък. А като излязох на терасата и ми се дорева. Мазилката под прозореца изцапана със засъхнали жълти следи. Щората минах с шпатула за котлони. После и мазилката, която естествено вече не е в перфектен вид.

# 86
Все още не ми е празнично, но съм измислила подаръците за децата. Вече са по-големи и ще им ги наредим под елхата. Мисля всичко, което купим, колкото и да е дребно, да го опаковам отделно. Чакам да видя, кога ще пуснат черните петъци в Хиполенд и Комсед и ще купя всичко.
Титина, честито на Калин!
Мари, поражения от Хелоин ли?

# 87
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Рая, много вълнуващо това за орлите, а и поучително, разбира се. Хареса ми, благодаря, че го сподели.

За празници не ми се мисли, никак. Особено такива мащабни, като коледните и новогодишните.

# 88
Свърших си работата и вече пия кафе. Мацнах и една маска на лицето. Ядене ще има поне за два дни, няма да се занимавам утре и събота.

Ша, събираш ли тен? Simple Smile  Няма слънце от нашата страна. Иначе и аз щях да се пекна, но за малко. Да не настина. Laughing Не съм кекава, но не обичам да ми е студено. Нито пък много топло. Няма угодия. Laughing

# 89
Рая, много вълнуващо това за орлите, а и поучително, разбира се. Хареса ми, благодаря, че го сподели.

За празници не ми се мисли, никак. Особено такива мащабни, като коледните и новогодишните.

Светълчо, сигурна съм, че къщата ти ще е топла, пълна и уютна като всяка година. Ще има сълзи, но ще я има и  силната връзка, която сте успели да създадете   Heart Eyes Иначе наистина е най- трудно по празници  Cry

Още една статия ми попадна днес, за детските градини по света /май Европа де, ама така е заглавието/ http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=100771

Не знам какво се оплакваме ние от нашите, такова удобство май няма. Лято, няма ли друга градина при вас, това същата, в която беше детето и преди ли е, нали сменихте квартирата? Толкова е лесно и приятно, когато детето свикне и си ходи с кеф

Общи условия

Активация на акаунт