Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 594
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 195
И аз почнах да "капя". Та....сега е сезонът.
Да питам за сайта с евтините тениски....Тонка, Руми, Рая?

# 196
Четох в темата за косопада, че ампули витамин В6 помагат /за мазане/, но не мога да открия никъде налични.

# 197
След малко отиваме да говорим с директорката за своеволието, което прояви подчинената ѝ, както и за възможно преместване в 3гр. Таткото се е примирил, че ще е в 1 група цяла година и не вижда проблем в това. (Пляскане по челото)

# 198
Добро утро!
Ая, напълни ми очите с аватара си.
Сега му е времето на косопада, ама аз гадината го изпреварих. Мажа, плескам и косата расте като луда. Та сега и това ме тормози, че искам една къса прическа, ама при такъв растеж, ще се развали за две седмици.

# 199
  • София
Добро утро!
Днес добре поспах, че да усетя и аз ваканцията на децата Grinning

Бобулина, ако не е тайна, какво учиш?

Лято, настоявай да преместят детето при връстниците му. И не се пляскай по челото, ами му плесни един на твоя зад врата (образно казано). Как така ще се примирява? Обикновено в детските заведения се перят само на майките, като отиде баща и отношението е друго. Thinking

# 200
Съни  Hug
С какво мажеш, аз не искам да расте бързо, защото съм с къса прическа, искам да ми се сгъсти Mr. Green

# 201
Ая, мажа всякакви масла - арганово, синапено, бадемово, рициново. Всяка седмица различно. В събота или неделя мажа, стоя един час и мия. Според мен обаче няма как да расте нова коса без това да се отразя цялостно на растежа на цялата коса.

# 202
  • София
Добро утро!

Мари, вече съм забравила кой беше сайта. Аз така и не облякох нито една от трите тениски, защото са ми тесни. Материята е кофти, изобщо не се разтяга, което е неприятно, а самата тениска е и дълга, поне на мен така ми стои. Ако исках да ги нося, трябваше да ги занеса на шивач, за да ги подкъси и изобщо не ми се разправяше.

Вчера от един сайт си харесах елха - имитация на заскрежен бор, тоест не е чисто бяла. Ще я поръчам след около 2 седмици.

Снощи така се минахме с пазаруването. Бяхме тръгнали при ортодонта на Кати, но имахме час и нещо за пазаруване  преди това. По пътя виждаме новото Фантастико в Младост 1 и направихме ужасната грешка да влезем в него. Такава лудница не бях виждала скоро, почти 30 мин. висяхме на касата. А всъщност - магазин като магазин. Аз цени по принцип не помня, но за райската ябълка ми направи впечатление, че е 1,50 бройката, докато в Лидл е 1 лв. Не че се спрях да си купя, вече всеки ден ям, откакто ги пуснаха.

# 203
И аз почнах да "капя". Та....сега е сезонът.
Да питам за сайта с евтините тениски....Тонка, Руми, Рая?
popolo.bg Аз имам също тениски оттам и ми бяха ок за разходка с детето.

# 204
С ужасно силен косопад се справих с 3 месечен курс с витамини Priorin и редуване на шампоана на Priorin с шампоана Plantur 39 .

# 205
Аз Приорин пих миналата година 6 месеца и възстанових част от косата. Добре беше, пропусна ме пролетния косопад. После нещо ме домързя и само слагах маски и балсами и си пролича. Не е капала, но не беше така жива. Затова сега пак офанзива и мисля да посрещна зимата със здрава коса.

# 206
За искуствени елхи мога да препоръчам едни български, в Раковски мисля, че е цеха, но има магазин и в София, в Метро продават техни (само че бяха значително по-скъпи, когато аз купих, в сравнение с производителя!) и т.н. Много са гъсти и кичести, нашата 7-ма Коледа изкара, има разнообразие, включително и с пръскан връх. Показвам от миналата година в детайл, за да придобиете представа:
Скрит текст:

Толкова се радвам, че е петък! Юху!

# 207
  • София
Мър, точно от този сайт си харесах. Този май е единственият бг сайт за елхи.  Peace

# 208
Ха честита да ни е шарката.Девет дни ще се гледаме вкъщи с детето.Към края вече ще искам да го пращам на училище,а аз да бягам на работа!И това ще мине,но ми омръзна от болести,а зимата още не е почнала:confused:.
Лягам вече да спя,защото едва гледам.Само се моля ,докато не го наглеждам ,да не ги направи на рани пъпките .

# 209
  • sofia
Вече сте на коледна вълна. Мър, благодаря за инфото за елхите.
Отпуска съм покрай ваканцията на децата. Вчера гуми сменяхме, днес трябва да събера есенните круши, че   нещо окъсняхме. Още ми се вижда студено навън, ще почакам да се покаже слънчице.

Общи условия

Активация на акаунт