По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 363
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Ще ви пусна снимки ако желаете. Да речвм че е пораснала с 8 см пак са си 4 см за месец. Защото баквнбардиъе ми бяха мн филирани и къси също и бретона почти в дъно исках а сега минава 10 см.

# 526
  • Велико Търново
Да се омазнява косата на 4-ия ден е повече от нормално/освен ако не е къдрава и суха/, моята още на втория ден се омазнява в корените и най-късно на третия я мия, независимо от това, дали  слагам или не маски/балсами - замърсяването е факт.

# 527
На 4 дни миеш ?Какво повече искаш? Това за повечето жени е трудно постижимо дори,съвсем нормално е да се омазни вече на 4 я ден. 😊
Благословена за кой спрей говориш?

# 528
И аз се интересувам кой е този спрей.

# 529
коста расте ли от витамини с биотин ?Да и на мен ми е интересно за спря.Преди един два месеца пих добавки за ставите и вътре имаше МСМ комплекс обаче не забелязах растеж на косата .....

# 530
Едно трябва да е ясно с тия витамини. Ще действат ако е имало дефицит. Ако си набавяш и биотин и Б12 и т.н. от храната, организмът ще изхвърли не нужното и те така. Ако някоя пие примерно биотин, а няма дефицит, ще си харчи парите на вятъра и ефект няма да види.

# 531
Пила съм МСМ и бонус по- бързо растяща коса не съм забелязала. Редно е да спомена, че моята по принцип расте бързо, но чак ускорен растеж със сигурност не е имало.  Peace

ТиЛи, ще чакам отзиви за шампоана и балсама.

Близо две седмици ползвам шампоана в комбинация с балсама и със сигурност мога да кажа, че съм повече от доволна. Днес дори втори комплект си поръчах. Пия и биотин. Със сигурност косата ми расте по- бързо и от преди. Не си внушавам. Мислех, че е минал поне месец, откак започнах да ползвам въпросните продукти и да пия добавката, а се оказва, че е малко повече от две седмици.
Друг бонус е, че ако преди си миех косата на 2- 3 дена, сега е на 3- 4. В зависимост от интензитета и честота на тренировките ми. Peace

# 532
Благодаря ти! Цъкам ги в уиша Simple Smile

# 533
МСМ комплекс какво е?

# 534
МСМ е органична сяра. Аз съм пила една опаковка. Няма такава горчива гадост!!! Освен това, за месец прием, ефект нямаше, може би трябваше да пия поне три месеца, но от вкуса, ми се гадеше.

# 535
Имате ли отзиви за тези таблетки?

# 536
Аз бях доволна от тях Simple Smile

# 537
Аз бях доволна от тях Simple Smile

+1 от години ги пия.

# 538
Пила съм ги повече от 4 месеца, но не забелязах видим резултат.

# 539
Има ли ефект върху разтежа на косата?

Общи условия

Активация на акаунт