По-бърз растеж на косата - тема 9

• 118 079
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Супер,чудесна новина.На мен кокосовото масло ми даде резултат.
По принцип се старая винаги преди измиване да съм била поне половин час с маска.Откакто системата е CWC има промяна в косата ми.Усеща се и се вижда.

# 316
И аз се опитвам поне 30-40 минутки преди миене да слагам нещо. Когато много бързам е само чисто кокосово масло.
Днес ми е ден за маска и няма да бързам. Ще си направя тази с лененото семе за 3ти път.
Отделно почнах да си правя коприва за пиене /не мога да се обливам заради цвета ми/. Ще  пия 10 дни по 500 мл. на ден. Правя го през 3 месеца. Не съм сигурна за коса дали помага, но за тонус, кожа и пречистване е супер.
Още си чакам маслото на Андреа. Надявам се да пристигне до 15 май. Тогава ми свършва 3месечмия курс с ампули Ревалид и ми се иска да започна да ползвам маслото Андреа в шампоан за 3 месеца..
П. С. От маската с ленено семе косата ми остава повече време чиста.

# 317
  • Бургас
Моето масло Андреа дойде. Сложих "на око" в останалия в шишето шампоан. Като че ли е добър ефекта - мека и с обем в корените. Даже забравих да сложа маска или балсам и пак изглежда добре.

# 318
Моето масло Андреа дойде. Сложих "на око" в останалия в шишето шампоан. Като че ли е добър ефекта - мека и с обем в корените. Даже забравих да сложа маска или балсам и пак изглежда добре.
Аз съм страшно доволна,много възстановява увредената коса Simple Smile Моята е изрусена и се справя добре за сега в комбинация с хубав шампоан Simple Smile

# 319
Какво масло е Андреа - то е водичка някаква. Аз вече цяла седмица се мия, но не мога да говоря за резултати.

# 320
Да като вода е,не е масло,ползвах го преди година и половина направи косата ми страхотна,но реших,че ще я изрусявам и я съсипах и сега започнах отново да ползвам Андреа

# 321
  • София
Мдаааа, Андреа е масло и водичка!  Peace  Mr. Green  Joy Joy
За една седмица ползване, какъв резултат очакваш????!!!!   ooooh!

# 322
И аз се опитвам поне 30-40 минутки преди миене да слагам нещо. Когато много бързам е само чисто кокосово масло.
Днес ми е ден за маска и няма да бързам. Ще си направя тази с лененото семе за 3ти път.
Отделно почнах да си правя коприва за пиене /не мога да се обливам заради цвета ми/. Ще  пия 10 дни по 500 мл. на ден. Правя го през 3 месеца. Не съм сигурна за коса дали помага, но за тонус, кожа и пречистване е супер.
Още си чакам маслото на Андреа. Надявам се да пристигне до 15 май. Тогава ми свършва 3месечмия курс с ампули Ревалид и ми се иска да започна да ползвам маслото Андреа в шампоан за 3 месеца..
П. С. От маската с ленено семе косата ми остава повече време чиста.
Я сподели има ли ефект от ревалида.
Аз две си купих и ги делих с маската,с млеко и яйце.

# 323
Мдаааа, Андреа е масло и водичка!  Peace  Mr. Green  Joy Joy
За една седмица ползване, какъв резултат очакваш????!!!!   ooooh!

Масло и водичка и дано няма и някоя китайска благословия покрай тях. Иначе майната му, че не работело. А относно резултата, каквото и да се прави лимита на косата си никой няма да надскочи...МНого надежди да не се залагат....Това имам в предвид, не че чакам резултат след седмица точно.

# 324
Blagoslovena, има резултат. Но аз казах, че ги ползвам от 2 месеца и половина. На 15 май ще станат 3. По схема-първия месец всеки ден. Втория 2 дена нанасям 1 почивам и сега третия 1 ден нанасям 1 почивам. Една ампула ми стига за 3 пъти ползване. Мия си косата на 3-4 дни/2 пъти седмично и това, че нанасях ампули всеки ден не ми я е зацапвало или омазнявало по-бързо.
Лично аз сега ще направя почивка и есента пак ще повторя за 3 месеца.
Ампулите са грижа за скалпа, а както се грижим за косата, така трябва и за скалпа. В почивката ще използвам маслото на Андреа, което вече ми се иска да пристигне.

# 325
Айде бе,сериозно ли пиеш коприва?Аз така и не успях,мирише ми на кръв и след една глътка почвам да повръщам.

# 326
  • Leeds, UK
Айде бе,сериозно ли пиеш коприва?Аз така и не успях,мирише ми на кръв и след една глътка почвам да повръщам.
Това е от желязото, което се съдържа в нея😁. Аз си взимам чай комбинация коприва и мента и вкусът е много хубав.

# 327
Вярно мирише гадно. Но я пия от поне 5-6 години и вече не ме бърка.
Красотата иска жертви. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пия чашата наведнъж и много бързо.

# 328
  • в града на вечния купон
Вярно мирише гадно. Но я пия от поне 5-6 години и вече не ме бърка.
Красотата иска жертви. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пия чашата наведнъж и много бързо.
Копривата я варите като чай и после пиете?

# 329
Да, но не повече от 10 дни. Моя приятелка преди години получи копривна треска (не съм сигурна дали така се казва, но тя така ми го беше казала). Та козметичка и била казала да пие няколко месеца за изчистване ма кръвта... на около първия месец се беше обринала с дребен обрив, който реално не се виждаше, но се усещаше на допир като много на брои ситни пъпчици.
Затова аз си внимавам.

Общи условия

Активация на акаунт