По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 415
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Е, все пак сме различни хора и на всеки различен организъм различните неща действат по различен начин. Това, че ти не напълняваш е едно, ама чак пък да са глупости това, че аз примерно напълнявам...все пак мога да забележа как ми се отразяват дадени неща, познавам себе си от 30+ години.

# 466
  • В къЩи.
Ами аз не ям повече  Thinking , но е факт,че съм качила 2кг.
Пия витамини за коса GNC,вит.В12, желязо до скоро и вит.Д ,но го спрях до септември.
Не споря-просто казвам как са нещата при мен. Peace

# 467
  • Варна
 Малииииии с тоя Б комплекс дет го пия,че и Д за капак и вечерната иглика......сега като взема да стана една фиданка  Joy Joy Joy Joy. Сега сериозно...ако не ям сладко и тесто и карам на мръвки,салата и плодове никакви добавки не ми влияят,ама пусто много се изнервям без шоколадец  Laughing

# 468
Лореал инфорсер шампоан много добре се отразява на разтежа Simple Smile доволна съм Simple Smile

# 469
Когато пиех Хром наред с другите витамини държах под контрол сладкото и тестеното, Мисля пак да поръчам.
Хляб хапвам от време на време, че миналата година от диета без тесто се промени косата ми - стана вяла, суха и безжизнена. Не знам д али е вярно, но ме посъветваха да не изключвам изцяло хляба.

# 470
Аз се чудя защо косата ми се развали заради безтестената диета ояно два пъти спазвах тази година. Хром ще взимам и аз заради повишен апетин след раждането.

# 471
Момичета, не разбрах хрома за какво го пиете?

# 472
Намалява апетита, регулира теглото, нивата на кръвната захар, метаболизма. Аз още не съм го пила.

# 473
  • София
Лореал инфорсер шампоан много добре се отразява на разтежа Simple Smile доволна съм Simple Smile

От къде купуваш шампоана?

# 474

Agorabbeauty или zlatnaribka в рибката май имаше намаление в момента

# 475
Благодаря, Мис! Звучи много добре, но дали няма странични ефекти?

# 476
  • София

Agorabbeauty или zlatnaribka в рибката май имаше намаление в момента

Благодаря! Ще погледна и в двата сайта. Агора не ми е познат, но от златна рибка съм пазарувала.

# 477
  • Бургас
И аз пия биотин повече от месец, но не съм забелязала супер растеж или пъпки...
Но пък спрея ми за термозащита е на привършване. Ползвам Tresemme,  но искам да пробвам някакъв друг. Какво ще ми препоръчате? Не я тормозя много косата - сешоар през 2, 3 дни, преса - 2,3 пъти в годината.. обаче съм на руси кичури...

# 478
Трябва ми нещо за мазна коса Sad
никакви шампоани не ми помагат...

# 479
Може да ехормонално.  Пробвай шампоан без сулфати с DHT блокъри в него като сау палмето примерно.  Забравих точно марката,  но мисля,  че се казваше GROWME

Общи условия

Активация на акаунт