"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

 • 134 099
 • 748
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 14 659
Благодаря за новата тема  bouquet

Снощи ме издразни големия брат Козан. Няма кой друг да направи такава беля освен Нур / относно клипчето с побеснелия Иит/. Всички останали в семейството са божи кравички. Като, че ли не си знае жената, любовницата, лелята, снахата. Стра`отен е  Mr. Green

Наистина поведението на Джахид и мен ме ядоса много, smile3511 но да не забравяме, че и той е отгледан от тази усойница - лелята Айкюл.  newsm61 Пък и за мен Джахит е такова мекотело, няма собствено мнение, той е истински мъж под чехъл - мухльо. При него няма почти никакво развитие, такъв си остава до края, но пък приема безумната любов между Нур и Ийт и помага на брат си, с каквото може.

# 16
 • Мнения: 14 659
Ами всеки вярва повече на собствената си жена и любовница, отколкото на чуждата.Ill Да видим Ийт ще разбере ли кой всъщност е изпратил компромата.

Вали, Ийт много бързо разбира кой стои зад всичко това и естествено наказва Елмаз подобаващо. Обаче и тя не се спира в желанието си да накаже Нур.

# 17
 • Мнения: 14 659
     
Амине Гюлше/Amine Gülşe
        Нур

      Амине е родена на 30 април 1993 година в град  Гьотеборг – Швеция.
      Амине Гюлше е зодия  Телец – с ярко излъчване, трудолюбиво и много нежно момиче. По националност момичето е шведка, но по корени, не. Майка ѝ е туркиня от Измир, а баща ѝ е иракчанин.
      Младежките си години Амине Гюлше прекарва в Швеция. Тук девойката завършва Висше училище по международни отношения.
      Тя мечтае да лети и  да стане стюардеса. Родителите поддържат турската култура в семейството, винаги помежду си разговарят на турски и учат на роден език своите деца. Много често посещават и родината си.
      На 20 годишна възраст, заедно с майка си, Амине пристига в Турция. Те се установяват в град Измир, а баща й, заедно с брат й, остават на работа в Швеция.
      През 2014-а се явява на конкурса "Мис Турция" и го печели, превръщайки се в най-красивата туркиня. Представя държавата и на "Мис Свят" същата година. Така вратите на славата се отварят за нея и тя се превръща в едно от най-популярните лица в южната ни съседка.
       След успехите си в конкурсите, тя започва да работи като модел и да участва във фотосесии.
       Горещата брюнетка, със силно изразителни зелени очи, привлича вниманието на режисьорите и Амине получава покана да се снима в киното.
      В началото на 2015 г. започва сериалът, в който прави дебюта си като актриса и то главна - "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem).
     През пролетта на тази година започва вторият сериал в акьорската ѝ кариера - "Обичам и двамата" (Ikisini de Sevdim), но проектът  се проваля и приключва доста набързо с едва три епизода.
      Наскоро Амине се сгоди за футболиста Месут Йозил.

Скрит текст:
Ето едно интервю с Амине Гюлше, което много ми хареса и съм щастлива, че СЕРИАЛИ в България www.-spam251-  са го публикували на български език, за което им благодаря!

Амине Гюлше: "21 години живях в Швеция"
by Админ ЧЕТВЪРТЪК, ОКТОМВРИ 19, 2017

Приличате ли си с героинята Ви в "Сега и завинаги" Нур?
Разбира се, че си приличаме. И тя, като мен, е голям инат. Много сме упорити.

И Вие ли като Нур минавате през всичко за любовта си?
Боря се за любовта си. Но не знам дали бих издържала толкова много трудности, не знам дали притежавам силата, която притежава Нур. Мисля, че Нур е по-силна от мен.

Добронамерена ли сте като нея?
Да. Стремя се да мисля позитивно и да живея положително. Дори да ми се случи нещо негативно, се опитвам да го погледна от позитивната му страна. Казвам си - не е искал да го направи, не е искал да каже това. Винаги виждам доброто в хората. Защото така съм възпитана, докато живях в чужбина като дете. Ако на мой приятел му се случи нещо хубаво, съм хиляди пъти по-щастлива от него.

Колко време сте живяла в Швеция?
Бях там от раждането си до порастването си. 21 години. Откакто дойдох тук, мина година и половина (към октомври 2015 г.). Тъкмо си бях дошла, когато се записах за конкурса "Мис Турция". И без това дойдох с цел почивка. Но след като спечелих конкурса, останах тук.

Станахте "Мис Турция 2014". Какво е чувството да носите тази титла?
Много е хубаво. Но всъщност е и огромна отговорност. Внимаваш за поведението и действията си, за това какво и къде ще кажеш, какъв е стилът ти на говорене и на държание. Следиш се за всичко. Най-голямата ми гордост бе, че представях Турция на световния конкурс.

Мечтаехте ли да станете актриса? Ще продължите ли да се изявявате като такава?
И без това не бях модел. Представлявах Турция на "Мис Свят 2014" и след това станах манекенка. След това дойде актьорството. В момента съм съсредоточена върху него. Единствената ми цел е да си върша работата по-добре и по-добре. Да, трябва да изям още доста хляб, но... Понякога си казвам, че ако ще стъпвам някъде, то нека да е на върха. Да, измина един сезон, който за мен бе сезон на учене. Ще се опитам да работя още по-добре през новия сезон.

Работите заедно с големи професионалисти. На какво се учите от тях?
Чувствам се голяма късметлийка, защото работя с много добър екип. Всички са много талантливи и всеки винаги ми помага, с каквото може. Когато ми е много трудно, тичам при Толгахан (Сайъшман). Ако има нещо друго, питам кака Айшегюл (Гюнай). Щастлива съм, защото всички ми помагат с усмивки на лицата. Можеше да е доста по-различно, но слава Богу - не е. Винаги ми помагат с каквото могат.

Досега имаше ли сцена, която заснехте много трудно?
Имахме сцена с батко Юмит (Йесин). Трябваше да ме притисне в ъгъла. Тогава бях много притеснена. Знаех, че няма да е наистина, че е на игра, че ни снимат камери, но не можех да изтръгна онова чувство на страх у мен. А батко Юмит (Йесин) е толкова сладък човек. Но много се уплаших. Опазил Господ, но ако в действителността ми се случи нещо подобно, наистина не знам как ще реагирам и какво ще правя.

Значи батко Юмит (Йесин) играе доста добре сцените с насилие?
Много разбира от работата си. Така добре го изигра тогава, че сякаш беше истина и ме заболя или поне така си въобразих.

С кого се разбирате най-добре на снимачната площадка?
Много добре се разбирам с Толгахан (Сайъшман). С Хакан също. Но най-голяма подкрепа ми дава кака Айшегюл (Гюнай). Дава ми сили.

Какво се случва в екипа?
През новия сезон имаше някои промени. Има нови членове в екипа, наскоро се запознахме. Обстановката е приятна и весела. Шегуваме се, но когато трябва да бъдем сериозни, сме сериозни. 


newsm03Приятно гледане на сериала!!! newsm09

# 18
 • Мнения: 806
Ийт ще разбере ли за бебето?

# 19
 • Мнения: 524
Оф, нервите ми не издържат вече 😀 Голямо напрежение, моля кажете кога ще разбере за бебето тоз глупак. Тя и Нур е много смотана, аз ако бях да му го бях казала 100 пъти, ей, ей...

# 20
 • Мнения: 22 867
Иджлял няма ли да му каже новината? newsm78 С такъв поглед гледаше Елмаз, че мен ме побиха тръпки. newsm43

# 21
 • Мнения: 14 659
Оф, нервите ми не издържат вече 😀 Голямо напрежение, моля кажете кога ще разбере за бебето тоз глупак. Тя и Нур е много смотана, аз ако бях да му го бях казала 100 пъти, ей, ей...

Виктория, newsm17 въоръжи се с търпение! В 37 епизод Нур ще загуби бебето и тогава Ийт ще разбере. Следват доста напрегнати епизоди! Ще има драматизъм! Но си заслужава всяка минута, отделена за сериала. smile3501 И Нур и Ийт са еднакво горди, неотстъпчиви и непримирими, затова и любовта им един към друг е толкова силна и драматична. loveuuu

# 22
 • Мнения: 1 984
Привет!

Да си спомним за близките си, които не са сред нас.Емилия, Hug благодаря за инфото за Емине.Момичето е с европейско възпитание, което според мен й е помогнало да се справи с ролята. Иначе носи в себе си турската невинност на девойка.

Бях чела някъде, че Толгахан при кастинга на гл. героиня за сериала е поискал именно Емине. От интервюто се разбира зе неговата голяма помощ към нея по време на снимките.

Както казва и Емилия оттук насетне предстоят доста тегави серии, защото отношенията Нур-Йит стават сложни, особенно от негова страна. Ийт става доста жесток в отношенията им. Няма да казвам повече, за да ви е интересно.
Моля, който е гледал сериала, то бъдещите събития, които споделя да го прави в спойлер. А който се интересува доста напред какво става може да ми пише на лични.
# 23
# 24
 • Мнения: 14 659

Толгахан Сайъшман/Tolgahan Sayışman
Ийт Козан

   Толгахан Сайъшман е роден на 19  декември 1981 година в Истанбул. Сайъшман има буен нрав и често се бие с децата на улицата. Затова неговите родители му забраняват да играе футбол с другите. Вместо това му взимат филми под наем. По този начин пораждат страст у момчето да се интересува от сценични изкуства и да бъде актьор. Баща му има и други планове за него, да се занимава с мениджмънт. Толгахан се съобразява с мнението на баща си и се записва „Бизнес администрация” в  частния университет „Доуш”.

   По време на следването изпраща свои снимки до престижна кастинг агенция, от която няколко дни по-късно му отправят предложение да се снима в рекламен клип.

   В началото Толгахан предпочита да се фокусира върху кариерата си като манекен, която само за няколко години се развива повече от успешно. Той изучава и актьорско майсторство и драма.
Всичко се променя, когато през 2003  спечелва първа награда на международния конкурс за топ модели "Менхънт Интернешънъл" в Южна Корея. След като придобива слава извън родината, учудващо и за самия него най-големите продуцентски компании в Турция сами започват да го търсят. Не закъснява и първото му участие в телевизионна продукция "Европейска част" (2004). Следват:
•   Сърцата на затворниците, в ролята на Левент Ертекин (2006)
•   Мачо, в ролята на Тунджай (2006)
•   Тигър, в ролята на Ферхат (2007)
•   Сбогом, Румелия, в ролята на Намък и Мустафа (2007 – 2009)
•   Всички първи, в ролята на Али Кош (2007)
•   Любовна афера, в ролята на Уур (2008)
•   Любовта идва, в ролята на Али (2009)
•   Сезони на любовта, в ролята на Чънар Ългаз (2010 – 2014)
•   Стрелям, в ролята на Седат (2014)
•   Сега и завинаги, в ролята на Ийт Козан (2015 – 2016)
•   Византийски игри, в ролята на Пренс Адонис (2016-до сега)


  На 13 февруари 2017 г. на тайна церемония в Лос Анджелис сключва брак с албанския модел Алмеда Абази. "Мис Албания" 2008. Сайъшман се надява скоро да сбъдне и най-голямата си мечта, а именно да има наследници."И двамата сме напълно готови. Нашите родители искат да ги дарим с внуци", разкрива той.

   Един от последните му проекти е драматичната поредица "Сега и завинаги". Героят на Толгахан Йит, е привлекателен млад мъж, мечта за всяка жена.

   Завършва магистратура „Кино и телевизия“ и планира да се реализира и като продуцент. Първото си управленско решение налага в „Сега и завинаги“. Убеждава авторите на сериала да променят работното му име, защото е фен на песента на Таркан.


28 июня 2016, 08:45 -  руски сайт

   Един млад турски актьор Толгахан Сайъшман завърши снимките на финала на сезона в поредицата "Никога няма да се откажа" и разговаря с феновете си чрез Facebook.

  За 40 минути говори с повече от 600 хиляди фенове от 28 страни по света, включително Русия, Белгия, Швейцария, Ирак и Япония. Толгахан Сайъшман отговори на въпроси на турски и английски език. По време на разговора младият актьор призна, че е първият, който ще бъде поканен да участва в сериала "Risen Ertugrul".

"След като бях в Америка, трябваше да се откажа от ролята. Сега гледам това шоу и мога да кажа, че наистина е свършена висококачествена работа.

"Моята приятелка Алмеда ми е скъпа"
Актьорът казал на феновете, че в момента най-скъпият човек за него е приятелката му Алмеда. "Благодарен съм на Аллах за факта, че тя е в живота ми", каза Толгахан Сайъшман.

"Не можах да се погледна на екрана"
В хода на комуникацията с фенове, актьорът направи друга изповед: в началото на кариерата си не можеше да погледне  себе си на екрана и да чуе собствения си глас. "Слушах гласа си по телевизията само с тих звук", каза Толгахан Сайъшман. - Бях много самокритичен, никога не се поглеждах с възхищение. Дори и сега, гледайки се критично, се опитвам да намеря грешки.

"Сега съм спокоен"
Актьорът вярва, че преди това е бил неконтролируем, нетърпелив, в известен смисъл дори агресивен, но по-късно решил да работи върху себе си. "Търпението е голяма добродетел и неконтролируемостта води до това, че човек извършва грешки", каза Толгахан Сайъшман. - Показването на търпение не означава чакане, това означава да се надяваме. Сега вече се успокоих. Е, ако говорим за ревност, всичко е наред, когато е с умереност.

# 25
 • Мнения: 14 659
Цитат
Емилия, Hug благодаря за инфото за Емине.Момичето е с европейско възпитание, което според мен й е помогнало да се справи с ролята. Иначе носи в себе си турската невинност на девойка.

Бях чела някъде, че Толгахан при кастинга на гл. героиня за сериала е поискал именно Емине. От интервюто се разбира зе неговата голяма помощ към нея по време на снимките.

Димана, много точно описание на Амине!  smile3501

Аз също четох статията, в която се споменаваше, че Толгахан сам е избрал Амине за ролята на Нур, но не можах да я открия.

 smile3525Благодаря за милите думи и споделените снимки! newsm10

Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Rose


# 26
 • Мнения: 1 984
Привет!

Пожелавам ви чудесна неделя в унисон с времето навън. Поне при нас е слънчево и доста топло.

Ето ви нашата двойка. Това предстои да го видим, може би след седмица.

# 27
 • Мнения: 1 984
Тук едни манекенчета да сложа.


Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 13:06 от Dimana-nova1

# 28
 • Мнения: 1 984
Много хубав колажПоследна редакция: нд, 05 ное 2017, 18:19 от Dimana-nova1

# 29

Общи условия

Активация на акаунт