"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Бурак Йозчивит е Бали бей Smile  там много не се усмихваше, голям крсавец беше.
На мен ми дожаля за Назан. Другите не усявам да ги съжаля. С най- голямо нетърпение чакам момента, в който всемогъщия Ийт ще си удари кратуната в първия стълб, като осъзнае колко е загубен, но дали ще дочакам такъв момент.

# 556
  • Bulgaria
Дори  Hug Така е ,но не може вечно да се крие истината . Ако мислеше толкова за Мерт ,защо не остави Нур още в началото ,като разбра ,че Иджлял се е събудила ? Трябваше картите да се поставят на масата преди година . Нур я разбирам напълно ,все пак не от нея зависи първата крачка. Но явно до последният епизод ще се водят размисли и страсти ,което е в плюс на темата ни ,така ще се водят дебати  Laughing Laughing Laughing
Относно Керем и Нур- ядосвам се ,не толкова на ревността на Ийт ,колкото на недоверието към Нур. Всичките си изблици той трябва да ги показва не към нея ,но в ситуацията не излиза жертва на емоциите му ,отново за да не се разкрие истината . Разбирам добре и по вашите коментари и отношението му ,но той понякога се изразява доста грубо-сякаш Нур цели да бъде любовница на Керем. Не всичко се върти около интриги и власт . За Нур най-важно е да преследва целите си ,макар че по-този начин не забелязва дребните детайли.

# 557

waveyЗдравейте, момичета! wavey

Радвам се, че така обстойно коментирате сериала и актьорите. Чета ви с удоволствие.

Цитат
И изобщо, опитвала съм се да гледам турски сериали, но явно само тези с Толгахан могат да ми задържат вниманието.
Сигурно няма да одобрите, но искрено казано на мен ми е мъчно за Иджлял.

Дорис, Flowers Rose Вали, Flowers Rose  изобщо не трябва да ви вълнува това дали ще одобрим или не  мнението ви за Иджлял. Всеки има право на лично мнение. Но на мен ще ми бъде интересно да чуя мнението ви за Иджлял, след като изгледате 20 и 21 епизод.

Дорис - за теб:

Цитат
Даа, не му изменяй, ама аз доста се раздвоявам:pensive:. Като гледам тези кафяви очи на Бурак да ми клепат от екрана с тези мигли просто... Като някоя ученичка съм- да не ме чуе мъжа ми...

Нади, Flowers Rose ти ми оправи настроението за целия ден. Тази снимка я свалих специално за теб. Може да има и по-хубави, но аз намерих тази:

Цитат
Защо той постоянно се оправдава с Мерт? По-добре ли е той да живее с лъжата за щастливото и обичащо се семейство ? По този начин той показва ,че този двойнствен живот скоро няма да приключи.

Мими, Flowers Rose Мисля, че Ийт се оправдава с Мерт, защото познава много добре сина си и знае, че детето ще страда ако родителите му се разделят. А Мерт 3 години чака майка си. Три години и Ийт живее в агония, наблюдавайки нещастието на Мерт, копнежа му да прегърне отново своята майка. И съвсем естествено за мен е, че бащата не желае да постави на изпитание чувствата на сина си отново. Пък и сякаш Ийт предусеща как майката и дъщерята ще манипулират чувствата на Мерт. А двойнственият живот наистина скоро няма да приключи.

Нещо ново от Амине:

и старо, но красиво от Толга:

# 558
  • Bulgaria
Еми  Hug Права си ,но самото дете сигурно усеща фалшът на родителите си . Забелязва как Иджлял изобщо не го обича ,Нур му е като втора майка . Дават много малко кадри с Мерт ,даже на моменти го забравям  Laughing Laughing Много е щастлив ,когато види родителите си близо до него ,но това така или иначе се случва рядко - Ийт няма време за него от работа и ревност  Laughing Laughing Laughing а Иджлял- от подли планове с майка си  Laughing Laughing Laughing А и съвсем различно е човек да е в кома ,с това да живее на друго място.
Пък и сякаш Ийт предусеща как майката и дъщерята ще манипулират чувствата на Мерт-Силно се надавам това да е причината ,както ти я изтъкна.  Hug Дано поне по отношение на сина си ,да разсъди трезво ,за разлика от поведението си спрямо Нур. Иска ми се повече да виждам сцените баща-син ,а не само интриги и лъжи. Но твърде много искам от турски сериал  Laughing Laughing

# 559

Мими, според  мен Мерт е твърде малък, за да усети фалша между родителите си, но Мерт обича всички, естествено най-щастлив е, когато е заедно с родителите си.

Цитат
Дано поне по отношение на сина си ,да разсъди трезво ,за разлика от поведението си спрямо Нур. Иска ми се повече да виждам сцените баща-син ,а не само интриги и лъжи. Но твърде много искам от турски сериал

Този сериал ще ти поднесе доста изненади! Ще гледаш и повече сцени баща-син. Извинявай, че говоря с недомлъвки, но не ми се иска да разказвам  неща, които ти предстои да видиш.

Цитат
На мен ми дожаля за Назан. Другите не усявам да ги съжаля. С най- голямо нетърпение чакам момента, в който всемогъщия Ийт ще си удари кратуната в първия стълб, като осъзнае колко е загубен, но дали ще дочакам такъв момент.

pina, Flowers Rose ти сигурно имаш своите основания да съжаляваш Назан, но за мен тя е не по-малко подла от Иджлял и Айтюл. Аз не мога да си представя, че има жени, които по такъв подъл начин могат да се гаврят с чувствата на съпрузите си. Назан не е изключение. Как е възможно да посегнеш на едно от най-съкровените желания на мъжа - да дари живот, да бъде родител, да се наслади на бащинството. Назан  е убила всичко мъжко у Джахид, без да се замисли каква травма оставя у него.

А за Ийт - ще дочакаш и такива моменти.

# 560

Димана, labrex и за всички будуващи дами:

да свалим напрежението  newsm35

целувката, която извади от равновесие съпругата на Толгахан remybussi Kissing Heart remybussi

Димана, само да поясня - тази целувка Иджлял въобще не я вижда, а майка й, която дебне зад дървото и успя ловко да пресече пътя на Иджлял и тя не можа да се наслади на гледката

Нади, Hugне съм писала, че Иджлял вижда тази целувка, а Айтюл - пост 548 от предната страница. Peace

Привет в петъчната вечер!
Пожелавам ви да е спокойна и приятна с нашия хубав сериал.

Вали
, Hug и аз като теб разбрах това : Цитирам те

"И си мисля, че сутрешната поява на закуска с Ийт, хванати за ръце, е следствие от нейното обяснение преди това. Може да не събужда любов у него, но събужда съвестта и съчувствието му."

И точно това му поведение ме дразни, защото пред семейството той се показва добър с Иджлял, макар и доста насила, а точно пред тях поведението му към Нур в определени моменти е унищожително и унизително. Според мен в тази сцена, след думите които му каза Иджлял той някакси се замисли, че причинява доста мъка на майката на сина си. Думите на Иджля достигнаха до него и той видя, че у нея има и любов към него, такава каквато той иска да има, ама не от нея, тоест той да е за някоя само той единствен, неповторим, да го чакат винаги и да са му собственост. Нур е също такава, но иска и да бъде себе си, да има определена самостоятелност, да бъде разбирана от съпруга си и подкрепяна за работата си.
Точно тези взаимоотношения между тримата ги развиват сценаристките много драматично по-нататък в сериала.

Дорис, Hugнапълно те разбирам за Толгахан и аз съм на такава вълна като теб, в момента не мога да гледам друго, ако него го няма.

Много ми харесва как добре си поддържа косата и прическата Толгахан. Наистина коафьорът му е перфектен, защото прави прическата му прекрасна. Как да не харесам този му хубаво заметнат назад перчем? То природата дала коса, та се забравила. Joy Joy JoyВсъщност Толгахан има много правилни и точни пропорции на лицето и всичко му отива. Красив и това е, разбира се, според моите възприятия, които споделям с охота.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 18:42 от Dimana-nova1

# 561
Добър вечер! Следя ви и ви чета от самото начало за което ви благодаря от сърце. Исках да разбера развитието на сериала напред от излъчените епизоди и попаднах на руски един епизод където Нур е в затвора и я намушкват с нож,а тоя нейния мушмул дет незнае с коя да се спре дори и идея си няма как се държат с Нур в затвора..затова хич не го оправдавам в действията си.Нито него нито първата му изгора.Такъв кон с капаци не мога да си обясня как съществуват и все другите им виновни.Този сериал е с доста много епизоди и много боза до финал.Лека вечер и ще продължавам да ви следя и чета момичета.

# 562
  • Bulgaria
 Διμιτρα ,за епизодите напред се пише в спойлери !
И да не е спам- гледам Джахит и в 15ч в Изкушение. Злодей е  Laughing

# 563
Διμιτρα ,за епизодите напред се пише в спойлери !
И да не е спам- гледам Джахит и в 15ч в Изкушение. Злодей е  Laughing
Разбрах,но ми е трудна таз МАММА и не я разбирам та и затова и не пиша.....

# 564
# 565

Сезон 2
Епизод 17

- Батко, ти винаги можеш да бъдеш чудесен баща! ... Има толкова деца без родители, които се нуждаят от обич и внимание, защо да не станеш баща на едно от тях, помисли си.

- Когато бебето ми се роди вие ще се засрамите за това, че не сте ми повярвали. ... Превърнах се в лъжливото овчарче. За първи път в живота си казвам истината,  а хората, които вярваха на всичките ми лъжи сега не ми вярват.

- Ийт, Ийт, трябва да говорим!

- Твоята братовчедка напълно е откачила, твърди, че е бременна от мъж, който не може да има деца!

- Много добре знам, че Елмаз обича да лъже, но този път не ми изглежда лъжа.

- Братовчедка ти се осланя на мошеничеството си, ще извади фалшива диагноза, ще намери някакъв лекар и това е ...
- Не мога да повярвам, Елмаз казвала истината ... срамна работа, срамна.
- Аз не мога да повярвам, всеки път правиш едно и също! Оффф ...

- Обвини ме, че защитавам Елмаз! Няма да го забравя, Ийт, няма да го забравя ....

- Този мъж не те заслужава, когато и да ви видя той те обижда и наранява. Ти не заслужаваш това! ... Аз знам какво искам, Нур. От първия миг, в който те видях ... знам какво искам .... Нур, ще се омъжиш ли за мен?

- Ти какви ги говориш? Какви ги говориш? Правиш на жена ми предложение за брак! ... Правиш на жена ми предложение за брак, животно! Тя е моя жена, моя законна жена!
- Наистина не знаех ...
- Махай се веднага, махай се от дома ми преди да съм направил някоя беля, махай се!
- Ийт, Ийт, успокой се, моля те! Какво направи? Ти какво направи? Би ли ме погледнал?
- Казах ти, че този мъж не е добронамерен и трябва да стоиш далеч от него, но не ме послуша, направи го от инат.
- Не знаех, че ще стане така, Ийт, не ми мина през ум!
- Онзи ти предложи брак, пред очите ми ти предложи да се ожените.
- Какво искаш да кажеш, аз ли съм му дала повод?
- Той е ненормален! Изведнъж ти предложи да се ожените, просто му хрумна да ти предложи брак.
- Как така ме обвиняваш?
- Как те обвинявам ли? Влязохте с него във всички медии, виждате се по разни тъмни кътчета, а после аз как те обвинявам.
- С нищо не съм му дала повод, Ийт! Как да го направя, виждам ли друг, освен теб! Как така ме обвиняваш!
- А той как се осмели, а? Ако не му беше дала повод как да помисли, че ще му кажеш да.

- Не знам, не знам, ще си изгубя разсъдъка! Не знам защо направи тази глупост? Ти му каза всичко! Чужд човек вече знае, че сме женени, Ийт.
- Опитах се да се държа любезно. Ако бях забелязала нещо, ако ми беше минало през ума бих ли се държала така?
- Нямаше да се държиш. Жената, която познавах и в която се влюбих нямаше да се държи така, но вече не мога да предположа тази нова Нур срещу мен с кого как ще се държи.
- Добре, в момента си бесен и аз те разбирам, затова не приемам думите ти на сериозно. Колкото и да ме обиди, няма да повярвам, че говори искрено.
- Ако искаш ми вярвай, ако искаш, недей, но ти ме принуди да говоря така.
- Не може така, ще говорим и ще се разберем!

- Бившият ти мъж отдавна се разведе с теб. Разведе се с подписа, с пълномощното на майка ти, докато ти беше в кома! Всички други, освен теб знаят, че той не е твой мъж, а мъж на Нур.

- Иджлял

- Иджлял, какво ти е добре ли си? Питам те какво ти е, добре ли си?

- Аз тръгвам, но толкова скоро ще се върна ...

- Иджлял е напълно здрава, правилно ли чух, така ли?

- Докторе, вече няма опасност за живота на Иджлял, нали? Няма опасност отново да изпадне в кома, така ли е?

# 566
Уф, айде нещо добро да се появи вече, само неприятности! Йит, вместо да се дърви на Нур, да вземе да си оправи жените коя каква му е. Не с едната, пък обичал другата! И Нур крива, че онзи и предлага брак,
ама ха!Ех, да бях на мястото на Нур.........., щеше да види той къде зимуват раците! Mr. Green Назан и Иджлял не мога да ги съжаля, Елмаз и нея, отвратително се държи. И не разбирам защо всички са се запънали и само се карат, като едно ходене при доХтУр може да реши нещата за нула време. Ама сериите ще секнат пък, а така ще има да гледаме и преживяваме! Искам нещо хубаво да се случи пък!  Simple Smile Peace

# 567

Цитат
Ама сериите ще секнат пък, а така ще има да гледаме и преживяваме! Искам нещо хубаво да се случи пък!

labrex, no поне още 5-6 епизода ще страдаме много, после малко радост и отново ще нагазим в блатото, от което няма измъкване. Мъка, мъка .... newsm45 Съсипа ни се момчето, отслабна покрай всичко, което му се стоварва на главата. Ама то не си е и лесно, да си сред толкова жени и да се опитваш да угодиш на всички.  dont action032 33uu

Ето нещо за отпускане:

# 568

А сега малко по-сериозно. Искам да споделя възхищението си от актрисата Шафак Пекдемир/Иджлял Козан. В този епизод беше великолепна. Страхотно предаде всички чувства, които я изгарят - изумление, гняв, разочарование, обида, ненавист и т.н. Всичко беше толкова истинско и толкова човешко. Наслаждавах се на играта й! Адмирации за Шафак!  newsm09

# 569

Скрит текст:

А сега малко по-сериозно. Искам да споделя възхищението си от актрисата Шафак Пекдемир/Иджлял Козан. В този епизод беше великолепна. Страхотно предаде всички чувства, които я изгарят - изумление, гняв, разочарование, обида, ненавист и т.н. Всичко беше толкова истинско и толкова човешко. Наслаждавах се на играта й! Адмирации за Шафак!  newsm09

Скрит текст:

Emiliya, същото си мислех и аз, докато гледах серията, страхотно играе актрисата. Те всичките са страхотни артисти, една от причините да се загледам в турските сериали. Peace

Като ще тънем още в блатото, айде малко слънчеви усмивки за компенсация! Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 23:43 от labrex

Общи условия

Активация на акаунт