"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 104
  • 748
  •   1
Отговори
# 585

ura newsm38 ura

Днес Толгахан Сайъшман навършва 36 години
newsm18 Party Time newsm18

Роден на 17 декември 1981 г. в Истанбул.

newsm59

newsm67 nbirthday newsm67

# 586
Привет на всички в тази дъждовна неделя! wavey wavey wavey

Но пък днес имаме повод да празнуваме рожден ден и то на нашия любимец.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОЛГАХАН

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Пожелавам му да бъде преди всичко здрав, за да продължава да снима, да ни радва от екрана, да бъде себе си, да съхрани по-дълго време младостта и енергията си и да бъде много щастлив!

Нека всички пием по едно питие за неговия празник!

Едно интервю с Толга, което съм сигурна, че Емилия ни го е предоставяла, но понеже днес ми попадна отново, реших да го публикувам.
Скрит текст:
Здравейте, приятели! Четвъртък е, 26 октомври, и продължава публикуването на интервюта с най-известните и харесвани турски актьори и актриси в СЕРИАЛИ в България. Тазседмичното е с Толгахан Сайъшман - актьора, когото в момента гледаме всяка делнична вечер в "Сега и завинаги" по БТВ. Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 17 декември 1981 г. в Истанбул, Турция. В момента е на 35 години, зодия стрелец. През 2005 г. печели световния конкурс за най-красиво мъжко лице, организиран от Южна Корея. Дълго време се обучава на актьорско майсторство при Айля Алган. След успеха, който пожънва на конкурса "Top Model", вратите за славата се отварят за него. Така той започва да се извява вече не като модел, а като актьор. Първата му значима роля, с която бива забелязан от широката аудитория, е тази на Намък/Мустафа в хитовата драма от 2007-2009 г. "Сбогом, Румелия" (Elveda Rumeli). Следващият проект, който му носи световна популярност, е "Сезони на любовта" (Lale Devri). Именно на неговата снимачна площадка Толгахан изживява две от най-големите любови в живота - първо със Серенай Саръкая, а след това и със Селен Сойдер. От началото на 2015-а се снима в хита, вървящ в момента у нас - "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem). В момента изиграва главната роля в новия сериал на StarTV "Черна перла" (Siyah Inci), партнирайки си с Ханде Ерчел. Да започваме с най-новото му интервю, което е от месец август т. г.!

Не харесвам бокса, но за мен е удоволствие да съм на ринга с теб. Откога тренираш бокс?
Когато бях все още малък, по-големите батковци в квартала ни ме научиха за първи път да се боксирам. След това с години го практикувах. Но в последно време доста нашумя. А аз имам навика да се отдалечавам от нещо, когато то стане прекалено популярно.

Защо?
Не знам, такъв съм. Докато се занимавах с бокс, този спорт се приемаше като много груб. А сега стана мога да си на боксовия ринг и да се снимаш, позирайки на него. Когато бях малък, не беше толкова модерно да се слуша Мюслюм Гюрсес. А сега стана като певецът на висшето общество. Нещата си приличат. Но за себе си продължавам да се боксирам, никога не съм спирал.

Груб спорт ли е боксът според теб?
Не е. Не мисля, че може да е спорт и да е груб.

А може ли да е спорт да биеш някого?
За една дама може да е грубо, но сред спортистите, насочили се в тази област, не е.

Скандалджия ли си?
Не, не съм.

В доста конкурентен сектор се изявяваш. Кого виждаш като своя конкуренция?
Никого. На ринга съм само аз. Защото моите скандали, моите проблеми, моите битки, моето състезание - са само мои.

Какво е това състезание?
Да ставам по-добър, по успешен. Но борейки се за това, трябваше да захвърля егото си настрана. Да не позволяваш на егото ти да те обърка, е много важно. Да не контактувам с отрицателни хора, да създам свое обкръжение от приятели, да съм по-спокоен.

Какво правите в името на това?
Вслушвам се повече в себе си. Преди бях по-отворен човек. Обичах постоянно да се запознавам с нови хора, да се разхождам на нови места. Вече познавам стойността на всичко и всички хора, в които вярвам.

Кои са тези, на които имате доверие?
Близките ми хора. На първо място семейството ми.

Липсва ли Ви времето, когато бяхте модел?
Липсват ми. Но в момента се занимавам с това, което исках да правя още преди да стана модел, и затова мога да кажа, че съм в момент от живота си, когато сбъдвам мечтите си. Много съм доволен от сегашното си положение. Но ми липсват приятелствата, които създадох по онова време.

Някога тичал ли сте след момиче в живота си?
Ако трябва да съм честен, не съм тичал по момиче, само че изключвайки сегашната ми връзка.

Този път тичахте ли?
Постарах се.

Какъв сте, когато сте влюбен? Например, ревнив ли сте?
Ревността е част от всеки човек. Всички си имаме свой собствен нрав. Важно е да го дисциплинираме. Дисциплинирал и овладял съм ревността.

Въобще ли не показвате ревността си?
Нямах предвид, че се прикривам. В подходящия момент и в правилната доза ревнувам.

Бил сте чирак в бръснарница. Можете ли да подстригвате?
Не, не мога. Докато работех в бръснарница, бях в средното училище. Бил съм и чирак на стъклар. Слагал съм прозорци.

Колко дни седмично работите?
Обикновено работя по пет дни седмично. В останалите два уреждам други свои неща.

Кои са тези неща? Намирате ли време за себе си?
Интервюта, фото-сесии... Спортувам. Но да спортувам - това не е "време за себе си". И то е свързано с работата ми.

Отвръщате ли на лошото?
Опитвам се да не отвръщам. Не съм лош човек, защо да падам на нивото на лошите хора? Преди съм го правил и след това съм съжалявал. Сега се опитвам да разрешавам всичко в себе си.
_________________________________________________________________________________

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 11:33 от Dimana-nova1

# 587

Много й е приятно да я носят hahaha hahaha hahaha
Диманаа, защо така постъпваш с моите нерви- много време й отделихме на тази...Аз всячески избягвам да гледам техни общи снимки, защото си развалям насторението.

# 588
Еми, Димана, стархотно сте се постарали, да имаше как да го види и нашето момче, колко женски сърца в България го харесват:gift_heart:

# 589

Здравейте, момичета, в този празничен ден за вас и вашия патрон! Да е жив и здрав, да радва феновете си, и особено фенките си по-дълго време. За себе си се учудих на възрастта му. Изглежда много по-млад. Явно спортът и здравословният начин на живот си казват тежката си, хубава дума. Умно си подрежда живота момчето. Браво на него. Следя го във вечерния сериал, радвам се на играта му. Няма да анализирам превъзходството над играта на партньорката му, но не усещам високомерие в него. Което е много хубаво.

Хубава неделя!

# 590

Димана, с удоволствие ще се почерпя за здраве и късмет на Толга.  cheers

Аз също му желая здраве, семейно щастие и много, много творчески успехи. Да си остане такъв - земен, позитивен, усмихнат и чаровен!  Да не губи детското у себе си, да превръща всяка своя мечта в реалност!

Първа е честитила рождения ден на Толга в Instagram неговата съпруга Алмеда:

Руските фенове също отбелязват с много поздрави и пожелания рождения ден на нашия любимец.

Димана, благодаря за интервюто. С удоволствие го прочетох.  За мен е интересно всичко, свързано с Толгахан.

Аз  отново ви изпращам линк за клипчето "Един ден с Толгахан Сайъшман". Заслужава си да го видим отново!

https://vk.com/wall-45712272_6595?z=video-45712272_171772555%2F1 … st_-45712272_6595

А ето и превода с няколко изречения: "Каналът прекарва 24 часа с Толгахан Сайъшман, водещият казва, че актьорът е джентълмен, известен с нежността си и  доброто възпитание. Толгахан казва, че в задръстванията преглежда сценария, учи  диалозите. Той казва, че обича много реда и дисциплината, на снимачната площадка той подбира и комбинира вещите сам. Толгахан добавя, че обича да колекционира часовници, но когато го питат  колко часовника има, отказва да говори и казва, че не е хубаво да се говори за това. Поради заетостта  със снимане на серията, фризьорът призовава за снимки.

Също така картината, която виси  на стената на къщата му, е нарисувана от баща му."

# 591

Здравейте, момичета, в този празничен ден за вас и вашия патрон! Да е жив и здрав, да радва феновете си, и особено фенките си по-дълго време. За себе си се учудих на възрастта му. Изглежда много по-млад. Явно спортът и здравословният начин на живот си казват тежката си, хубава дума. Умно си подрежда живота момчето. Браво на него. Следя го във вечерния сериал, радвам се на играта му. Няма да анализирам превъзходството над играта на партньорката му, но не усещам високомерие в него. Което е много хубаво.

Хубава неделя!

Орси
HugБлагодаря, че се отби при нас, за да поздравиш нашия патрон. newsm51 love001
Радвам се, че вечер гледаш сериала. Ще ми бъде приятно да се включваш понякога с коментар, стига да ти е възможно.
Наистина Толгахан изглежда много по-млад за годините си. Нека да се съхрани такъв, но знам, че ще го направи, защото има онази дисциплина, която съпровожда само целенасочените и всеотдайни хора, какъвто намирам да е Толга. Орси много добре го е охарактеризирала, че умно си подрежда живота.
И според мен е така, имам предвид неговата бизнес ангажираност извън снимките, както и различните му участия в реклами, благотворителност и прочее заетост. На тази възраст е постигнал достатъчно, но считам, че има още какво той самият да желае. Тук говоря само за кариерното му развитие. Надявам се, живеейки в ЕлЕй да бъде открит и за тамошното кино, което считам, че той самият си поставя за цел , а според мен  работи упорито в тази посока. Дано, искрено му го пожелавам! Praynig Praynig

# 592
[

На тази възраст е постигнал достатъчно, но считам, че има още какво той самият да желае. Тук говоря само за кариерното му развитие. Надявам се, живеейки в ЕлЕй да бъде открит и за тамошното кино, което считам, че той самият си поставя за цел , а според мен  работи упорито в тази посока. Дано, искрено му го пожелавам! Praynig Praynig

Hands Thumbsup И аз му го пожелавам. Доста от съседските актьори се стремят към кариера там. И напълно я заслужават, но те са си шовинисти и не си дават лесно работните места. Само италиянският етнос, май е на по-равностойни начала в този бранш!

# 593
 Здравейте  Hug

ЧРД на  Толгахан  !  Здраве и успехи  му желая  nbirthday  Не му личът годините .

https://vk.com/tolgahan_sayisman?w=wall-45712272_84029

напраУ му лепна тази роля  Crazy

втори път ли се женят ? Така ли свършва сериала.    Кога Ийт ще разбере, че Иджлял  знае че са развадени и Нур му е жена ?   Да

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 19:11 от femmi2

# 594

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 17:39 от Dimana-nova1

# 595
Това предстои и е прекрасно

И в ролята му на Кенан е чаровен и красив!

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 17:47 от Dimana-nova1

# 596
 Димана  bouquet като Кенан е добър но да беше с друга партньорка а не с Хандето

нова

Цитат
Его рост - около 187 см, а вес - примерно 78 кг. Tolgahan Sayısman часто делится со своими поклонниками новыми фото в Инстаграм. Турецкий актер помимо съёмок увлекается также футболом и активно болеет за футбольный клуб «Фенербахче».
Источник: http://be-missis.ru/zvezdy/tolgakhan-sajyshman-lichna..

фен на фенербахче

# 597
Ето ви и характеристиката на зодията на Толгахан. Слагам в спойлер, защото не всеки обича да чете дълги писания. Peace Heart Eyes

Скрит текст:
СТРЕЛЕЦ (SAGITTARIUS)
23.XI - 21.XII

КАЧЕСТВА - променливи
ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Юпитер
ДЕВИЗ - "Аз виждам"
КЛЮЧОВА ДУМА - свобода
ЦВЯТ НА ЗНАКА - виолетово, тъмносиньо
ДЕН НА ЗНАКА - четвъртък
МИНЕРАЛИ - топаз, рубин
МЕТАЛ НА ЗНАКА - калай
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 7
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК - освен с Дева и Риби, Стрелецът намира общ език с всички
ОБИЧАТ - искреността, честността, природата, животните, пътуването, авантюрите, справедливостта, мъдростта, великото, благородното и възвишеното, церемониите
МРАЗЯТ - неестественото, пресиленото, имитацията, монотонността, низкото и подлото, дребнавото, лошите маниери, подлизурството
СЪВЕТ - действайте винаги според разума си без страст и в духа на справедливостта, която ви вдъхновява

Родените под знака Стрелец се чувстват най-щастливи, когато са съсредоточени в своята работа, обхванати от творческо вдъхновение. Притежават огромен творчески капацитет, което за другите е просто неразбираемо. Благодарение на своята остра интуиция те вникват в най-дребните детайли, чертаят планове за осъществяване с най-малки подробности и точност. Придържат се стриктно към собствената си работа и най-остро реагират на външно вмешателство, дори на малките забележки по техен адрес.
Те са честни, безстрашни и откровени. Имат създадени навици за чистота и ред и ценят тези качества у другите. Тенденцията сами да си вършат работата им осигурява повече от един обикновен успех, особено във финансови сделки. Изглеждат затворени в себе си, но нито са скъперници, нито егоисти, всъщност отрано са научили стойността на парите.
Стрелците рядко правят грешки. Почти винаги срещат разочарование и неуспех, когато се уповават на чужди съвети. Най-забележителната им черта е способността им да се съсредоточават. Обичат спорта и спортуването. У тях има една тенденция неоснователно да се сърдят и при най-малка забележка, направена на шега. Тяхната голяма енергия ги прави нетърпеливи. Би трябвало да се научат на толерантност, учтивост, да уважават чувствата на другите. Стрелците не би трябвало да очакват пълно признание за доброто, което правят, и за помощта, която дават. Трябва да бъдат внимателни при избора на приятели. Много често Стрелците проявяват забавно остроумие и способност за допълване и усувършенстване откритията на другите. Проявяват голяма сръчност в домакинската работа. Те знаят, че бъдещето е много по-добро от всяко минало. Понякога могат да бъдат крайно отмъстителни. В гнева си знаят как да обидят. Хората от зодия Стрелец се стремят да превърнат на практика своите идеали. Те са чудесни по характер, когато им се даде свобода.
При Стрелците не господства практическата мисъл на Близнака или Девата, при тях господства философията. Не всички хора, родени под този знак са философи, но почти всички имат вродена любов към природата, която далеч надхвърля примитивното начало, характерно за Овена.
ПРИЯТЕЛИ И НЕПРИЯТЕЛИ - Стрелците избират приятелите си в интелектуалната, духовната и философската област, в която работят. Ето защо много от тях могат да им помогнат. Държанието им спрямо хората зависи от доверието, което изпитват към тях, затова останалите трябва да внимават да не ги разочароват. Способни са бързо да се сприятеляват, например, на работното място, по време на път в чужбина. Дружелюбието им спечелва симпатиите на околните. Умеят да проявяват внимание към приятелите си и да им дават полезни съвети. Но трябва да се пазят от своята заинтересованост и корист. Могат да си създадат неприятели между хора, които им завиждат на успеха. От друга страна, могат да си създадат идеологически неприятели при излагане на техните идеи и, без да показват безпокойствието си, трябва да се пазят от подмолните интриги, които могат да бъдат подготвени срещу тях. В такива случаи е необходимо да се постараят да убедят противниците си без агресивност, за да намалят враждебността срещу тях. Обръщат голямо внимание на положението в обществото, което заемат.

НАКРАТКО: Личността на Стрелците се изразява в спокойно държане, още повече че знаят как да скрият в дъното на душата си грижи и безпокойства. При зла съдба личността им излъчва магнетизъм, който им позволява да вдъхнат вяра на партньора си. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден, като се впускат в опасни приключения. Качествата им почиват върху лочлността, искреността и здравия разум. Имат склонност да бъдат: оптимисти, приятелски настроени, аргументирани, сговорчиви. Сред интересите на Стрелците са: религията, философията, пътуването (особено в чужбина), правото, книгите, издателската дейност, даването на съвети. Имат вкус към риска и спорта.

# 598
Здравейте  Hug

ЧРД на  Толгахан  !  Здраве и успехи  му желая  nbirthday  Не му личът годините .

https://vk.com/tolgahan_sayisman?w=wall-45712272_84029

напраУ му лепна тази роля  Crazy

втори път ли се женят ? Така ли свършва сериала.    Кога Ийт ще разбере, че Иджлял  знае че са развадени и Нур му е жена ?   Да

Heart Eyes

Феми, Hug Наистина му лепна тази роля Peace bouquet

Ще ти отговоря на въпросите, но в спойлер.

Скрит текст:
Да, женят се втори път, но в последната серия 59-та  и в последната минута от сериала. Бях неудовлетворена, че така абсолютно набързо притупаха някак сватбата. Това си е мое усещане, но пък нали се ожениха Grinning Heart Eyes

Скоро, може би през идната седмица ще излъчат серията, когато Иджлял показва на Ийт и Нур, че знае за брака им. Гледай, интересно е!

# 599
 Мерси , Димана  Hug bouquet
 Претрупалиса го   но завършва щастливо за разлика  от други дизита . Турцита са майстори на  драмата и тъжните финали .  Гледала съм такива .

Бтв до пролетта ли ще го излъчват , колко епизода са ?

Общи условия

Активация на акаунт