Дом Козан - Луксозен терариум за питомци с неадекватно поведение
Иджлял- Луда та дрънка
Майка и - Интригантка
Ийт - Мазохист
Нур - Търсеща
Това е сериал който ме натоварва емоционално, няма нищо отпускащо в него.
Така е, и мен Йит ме ядосва, оставил е всичките женуря да правят каквото си искат, а Нур само търпи и страда. Че и усойница я наричат.....и то кой, баш усойниците. Фърат и той как се държи, ако съм на Йит на мястото да го бях натирила досега. Изобщо Slawena е права, засега и за мен сериалът е натоварващ, ама нали чакам с надежда, че ще има Гепи енд!

радвам се, че писа по-дълъг пост и се надявам да продължиш да пишеш.

За полемиката ми пречи най-вече късата и накъсана серия, както и никаквата реакция по написаните постове. Не знам защо не може да тръгне.

сериите напред могат да се гледат само с руски субтитри или в оригинал. На български VOYO са с пет епизода напред.
Даже избухванията на Ийт не ме дразнят, знам че това е въпрос на характер и някои хора трудно овладяват подобни емоции. Той е с прекрасно сърце и душа и това ми стига, защото зад всяка негова постъпка стоят добри намерения и мотиви. Та накратко - обичам ги и двамата Ийт и Нур
, така че малките им грешки просто подминавам.
Здравейте, момичета!

радвам се, че изказа своето мнение. Аз започнах да си мисля, че нещо съм увредена, след като не мога да приема определението мазохист за Ийт. Не е възможно възпитанието, което си получил, вярата в доброто и желание да правиш добро, искреността в общуването, свободния изказ на мнение, откритата и чиста душа да се приемат за мазохизъм.
"Да, има омраза и злоба, но не и при двамата ни главни герои, които за мен са едни много светли и чисти образи, въпреки ината им Даже избухванията на Ийт не ме дразнят, знам че това е въпрос на характер и някои хора трудно овладяват подобни емоции. Той е с прекрасно сърце и душа и това ми стига, защото зад всяка негова постъпка стоят добри намерения и мотиви. Та накратко - обичам ги и двамата Ийт и Нур, така че малките им грешки просто подминавам."