WIZZ AIR - 28

• 86 831
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,

извинявам се, ако въпросът е обсъждан, но не мога да намеря информация: запечатани тестери могат ли да се пренасят в ръчен багаж. Говоря за пакетчета неотваряни тестери.

Скрит текст:

Мисля, че няма да има проблем, ако са в прозрачния плик с течностите/геловете.
Няма да има плик с течности и гелове. Само тестерите, за да не се връщат после обратно. Blush

# 211
  • София
Не си представям да тръгна без пликче за течности, имай предвид, че спирала, гланцове, крем за ръце/лице също се слагат в течностите.

# 212
  • София
Не си представям да тръгна без пликче за течности, имай предвид, че спирала, гланцове, крем за ръце/лице също се слагат в течностите.
Няма да пътувам аз, а мъж и всичко е под формата на тестери. Останалите неща са осигурени на мястото на пристигане.

п.с. Все пак ще ги поставя в пликче за по-сигурно.

# 213
Имам priority с право на кабинен багаж и малък багаж,който може да е чанта на лаптоп.
Въпросът ми е малко глупав,но искам да съм наясно.Значи,дали в тази чанта мога да си сложа лаптопа,
или да го сложа в куфара и да нося празна чантата.За пръв път пътувам.
Куфарът ще е големия кабинен или чекирания багаж?
Лаптоп се пренася като кабинен багаж, в случая ти имаш два кабинни, така че може да го сложиш на по-удобното за теб място от двата кабинни.

# 214
  • София

Няма да пътувам аз, а мъж и всичко е под формата на тестери. Останалите неща са осигурени на мястото на пристигане.

И аз като индианец - самобръсначките/обикновени пластмасови / и те ли са в пликчето?

# 215
  • София
Скрит текст:

И аз като индианец - самобръсначките/обикновени пластмасови / и те ли са в пликчето?
Аз бих ги сложила там. Знам, че не трябва да са от разглобяемите.

# 216
  • In transit
Здравейте,

извинявам се, ако въпросът е обсъждан, но не мога да намеря информация: запечатани тестери могат ли да се пренасят в ръчен багаж. Говоря за пакетчета неотваряни тестери.

Скрит текст:

Няма да има плик с течности и гелове. Само тестерите, за да не се връщат после обратно. Blush
Няма проблем да минеш с такива мостри, но аз ги слагам в плик при течните неща и не съм имала проблем никога. Винаги нося и такива, по същите причини, да не ги връщам.

Самобръсначката може и в ръчния багаж при четките за зъби.

# 217
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Скрит текст:

Няма проблем да минеш с такива мостри, но аз ги слагам в плик при течните неща и не съм имала проблем никога. Винаги нося и такива, по същите причини, да не ги връщам.

Самобръсначката може и в ръчния багаж при четките за зъби.
Много благодаря! Peace

# 218
  • София
От две седмици следим билетита за Братислава за 15-18/12/2017. Разбрахме. От както ги следим варират в диапазона 180-280 лв. Преди това са падали под 150 лв., в двете посоки говоря. Гледам, че за предходния викенд 8-11/12/2017 са около 130 лв. Има ли някакви надежди да паднат и за датите, които ние следим. Дата наближава.

# 219

Пътувала съм над 20 пъти в последните години до различни държави и никога не съм слагала спирала за мигли и гланц за устни в отделен пакет. Козметиката винаги си е стояла в козметичния несесер в дамската чанта и на нито едно летище не е имало проблеми.

# 220
  • София
new_girl, аз и с нож съм минавала, видях в последствие, че е останал в несесера, но това не означава, че е позволено. Виждала съм поне три пъти да изхвърлят спирала, пише го и в правилата, така че не виждам смисъл от този коментар. И с парфюм съм минавала, ама друг път ми го изхвърлиха (беше от най-евтините и го бях прежалила). Така че проблем няма, но човек трябва да е готов да му го изхвърлят като не е спазил правилата.

# 221
Не виждам причина да се изхвърли спирала, никой няма да направи проблем дори и пликчето с течности да е пълно и да няма място там ( една спирала все ще напъхаш ) винаги нося парфюм, изискването е да не е повече от 100 мл. Идеята на тези пликчета според мен е всички течности да са на едно място и да няма на скенера ровене по багажа, така и на тях самите им е по удобно да следят за милилитрите.

# 222
Колко време е удачно според вас да отида на летището, при положение, че съм само с ръчен багаж и съм се чекирала онлайн?

# 223
# 224

От две седмици следим билетита за Братислава за 15-18/12/2017. Разбрахме. От както ги следим варират в диапазона 180-280 лв. Преди това са падали под 150 лв., в двете посоки говоря. Гледам, че за предходния викенд 8-11/12/2017 са около 130 лв. Има ли някакви надежди да паднат и за датите, които ние следим. Дата наближава.

Ако и на днешното намаление цената не е по-ниска, то според мен няма да намалява.

Общи условия

Активация на акаунт