Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Онче, добре дошла в клуб четворка. Аз как каня дружелюбно, все едно съм от петнайсет години в него, а не от 15 дни  Joy Жива и здрава да си, много щастлива с твоите мъже и много обичана.

Свате, много се радвам, че ще продължавате с добрите гени. Дано ви се получи скоро  Hug

# 271
Уанче, честит рожден ден, да си здрава, много късмет, щастие и радост! Весел празник!
Мистик, съжалявам за резултата, но може би следващия месец ще ти е на късмет. Наистина познавам доста момичета, забременели след неуспешна инсеминация или инвитро, след стимулацията.
Мария, успех и на вас.

# 272
И от мен честито, Две в едно!:revolving_hearts:  Flowers HibiscusМного здраве и хубави емоции! С удоволствие бих си взела от тортата.

Нашата елха я украсяваме както дойде, че всяка година състава на играчките е различен.Grin

Лек ден!

# 273
Честит рожден ден!Много здраве, късмет и Любов☺Не съм многословна извинявайте ,ама така ме цепи главата ,че едвам си виждам буквите на клавиатурата😣

# 274
  • В градината...
Уанче, честит рожден ден, да си здрава, за да можеш да износиш още едно бебе  Peace

# 275
  • Canada
Честит рожден ден, Две в едно:) ! Да си жива и здрава!

# 276
Ех, че вкусно изглеждаща торта!
Две в едно, пожелавам ти плодотворна средиземноморска година Simple Smile)
Горещи страсти с разхлаждащ бриз и омайни нощи последвани от лежерни дни!

# 277
  • На остров
Много благодаря на всички!
Ако имаме късмет с още едно бебе ще съм раждала през 20 30 40 сте. Heart Eyes

# 278
Ха, дано! И то скоро да се похвалиш.

# 279
Привет,мацки Simple Smile)) позавърна се доброто настроение, защото все пак се надявам на коледно чудо, ха дано Simple Smile))
Мистик, от София съм, ходя на лекар, но с мм имаме противоречие и мн ме дразни,вече мислел да се отказва,много ме ядосва това, затова се спичам така. И аз исках да пробваме вече някаква процедура,ама той не иска,иначе мн се разбираме, но с това нещо не, пък да го сменям на тези години заради това, не знам още повече докато намеря някой, много съм трудна да харесам,докато се опознаем и прочие, ще минат още 1-2 години и някакси мн се проточват нещата. Ще настоявам,пък да видим,то ще си покаже. Стискам ти палци все пак за утре, кръвен ли ще правиш?
Аз съм вече с Ц,та при мен е ясно,нови опити ако мъжо не се дърпа, ама ще има бой,ще видим,стискайте палци,имам нужда
Лебед, прегръдки и за теб,трудно е като сме на друга вълна с мъжете,разбирам те напълно.
Две в едно, Ч.Р.Д на патерица Simple Smile))

# 280
2 в 1 , да си много здрава и мечтите ти да станат реалност по Коледа! ❤🎄🎁

АDream, как така се дърпа мм? Не иска бебе ли или не иска процедури? Трябва да седнете и да се разберете по въпроса. А иначе не го мисли как ще го сменяш и как ще намериш друг. И аз не го мислех, но ме халоса по главата. 😂Желая ти късмет и да ти се подредят нещата, както на теб ти се иска! 😙

Успех и на другите дами в бебеправенето! 🌷🐣❤

# 281
  • На остров
Мом благодаря, Коледа няма да бъде но края на Януари ще е пункцията.
Дрийм съгласна съм и аз да седнете и да решите какво и как искате. Това са си сериозни неща.

Мистик как си Flowers Hibiscus

# 282
  • Пловдив
Ами...как...никак Simple Smile утре отивам да дам кръвчица и ако успея до док да ида...

Дрийм,от кога сте заедно и от кога опитвате?

# 283
  • София
Момичета, много ме трогнахте с пожеланията си. Не го очаквах, благодаря ви от сърце! Hug HugHug
Да ви се връща и на вас! Heart За съжаление, не получих толкова желания подарък за рождения си ден.. Пак неуспешен опит. Надявам се за Коледа да се случи чудото! Heart Exl Успех на всички! Прегръщам ви! Hug

# 284
  • Пловдив
Привет!
И аз да затвърдя това,което се очакваше...резултат 0,18 и при по-малко от 5 е отрицателен...

Общи условия

Активация на акаунт