Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.София
Hug Ще.стискам палци за естествено коледно чудо Heart

# 286
  • Пловдив
Ами...то до сега не стана  Confused
Дано поне ти имаш късмет и нямате спънки  Hug

Док не даде да продумам за самофинансиране ...каза,че не напразно било написано,че първо се минава през 4 инсета,после инвитро.Като питах за годините,каза,че има сега бременна от второ инсе на 41  Rolling Eyes

# 287
Мистик, съжалявам за резултата, дано пък наистина декември ни зарадва с нашето Коледно чудо Simple Smile))
Ядосвам се на мм , защото той беше поставил срок до еди си кога и ако не станат нещата, значи не било писано Sad(( просто децата не са му приоритет и ако бях разбрала това доста по-рано, всъщност къде ли съм бляла досега, можеше и наистина да го сменя. Затова ще досаждам, пък дано това е последният Ц за 9 месеца напред Simple Smile)) , иначе за процедури май няма да успея да го накарам.

# 288
Леле,я ми го дай насам да му се накарам ..Какви са тези срокове, които поставя?!😖
Щом семейството и децата не са му приоритет, то кое тогава?!
Дано се вразуми! Успех ти желая и голямо гуш от мен! Пращам ти и малко от на мм желанието да има много деца, та дано прихване! 😲😍😀🎄🎁🍀🐒

# 289
  • Пловдив
Дрийм...така няма да се случат нещата..поне според моя ММ,а се пише разбирач Stuck Out Tongue Winking Eye трябва и двамата да го искате!Така ми го насажда на мен,когато ми е сърдит...че не го искам достатъчно и затова не ставало Confused

А има ли установен проблем?От кога сте заедно?

# 290
То така е много лесно. Кат не става, не става. Явно няма желанието за деца. Ако пък има такова- такива от първи брак, то ясна работата.

Понеже вторият път случих на мъж, който има голям почти 20 годишен син, иска второ дете. Ма не уцели жената. Ми ще си гледаме наличните и това си е.
Перу,
Скрит текст:
дай мнение. Идеи, и изпълнение е почти наше. Плочките само ги лепи майстор.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 20:52 от sigma

# 291
Не се отчайвайте момичета! 😙Пожелавам успех на всички вас!
Дано поне мъжа на Дрийм като не иска деца, да обича нея достатъчно за да оцени колко е важно за нея детенцето! Не всички искаме едни и същи неща и имаме еднакви мечти, но важно е с партньора да се подкрепяме във всичко! 👍🍀😍

# 292
  • Пловдив
Сигме,да...то насила хубост не става!
Браво на теб с избора на половинка Wink а и ти вземи си помисли за второ...

# 293
Не мога повече да раждам Мистик. Каквото беше, беше.

# 294
  • Пловдив
Не знаех Сигме,съжалявам!
Банята става супер!

# 295
  • гр.София
И аз мисля не винаги мъжа и жената имат еднакви желания, но просто един от двамата трябва да "пожертва" себе си, зарад другия. А колко жесток трябва да си, да лишиш една жена от правото и да.бъдр майка. При все, че в тая борба, мъжа не прави и половината от това, което изживява жената.
Сигмич жени като теб такива мъже заслужават. Все да ти е такъв готин мажът Wink

# 296
  • В градината...
Сигме, това ми прилича на нашата баня. В такава ниша от бивш прозорец вкарахме гранитен плот и сложихме мивката в него. Ако мивката ти е другаде, си го прави на тоалетна. Целият ми гръб е огледало. Ще снимам.
А, и честито за мъжа Sunglasses

# 297
  • В градината...
ТоалетКА.

# 298
Мистик, да го скастриш ТМ, какво значи не си го искала. Ами, аз много искам второ дете, ММ също, девойката и тя от малка все сестричка иска, ама на, не става - осем години, две инвитро и какво ли не и не се получава.
Сигме, разкошна баня!

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 14:31 от MianaNia

# 299
  • Пловдив
Скастрям го и още как Simple Smile щото не е така...казва го щот е ядосан.Е,имала съм моменти на колебание...нормално е...

Миана,знам че не е в това проблема да не се получава...вие направо инвитро ли сте пробвали?

Общи условия

Активация на акаунт