Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Бързо оздравяване на всички болни Joy
Това с наспиването е до дете може би. Имам едно поспаливо и едно неспящо дете.

# 316
  • Истински се вижда само със сърцето.
До дете е, аз откакто се е родило детето, имам 2-3 недоспивания Simple Smile

Добро утро Simple Smile

# 317
Добро утро!

Честит Имен Ден на всички именници!
Честит празник на всички банкери и рибари!

# 318
  • На остров
Честит празник на всички празнуващи !

# 319
  • Пловдив
Честит Никулден! Peace

Аз ходих на док. днес 3-те ден он МЦ.Оказа се,че има задържан фоликул и тоя месец ще пропуснем,колкото и да ми се искаше... Confused Вика ме пак на 15-ти за да провери какво се случва...но може и тоя фоликул хич да не се е спукал ...

# 320
Мистик, често се случва след стимулация, тръгват много фоликули по различно време и с различна големина.

# 321
  • Пловдив
Уф...сигурно е така...а може ли да е стар и другата докторка да не го е видяла newsm78
Пих само 5 дни Клостилбегит за стимулация...нищо друго.

# 322
Не вярвам, от Клостила е.
Честит Никулден и от мен. Черпя виртуално и за здравето на ММ, който днес има РД.

# 323
  • Пловдив
Да ти е жив и здрав! bouquet

Може би така действа тоя Клостил  Rolling Eyes И док го спомена,пита ме колко съм го пила...а ако не се махне гоя Ф. ще ми изпише пак лекарства за сл.цикъл...

# 324
Mistik, странно , но и в други теми чета , че Клостила прави такива бели , чудно защо тогава се изписва и как така си с цикъл  , пък има неспукан Ф? не съм много наясно , ама все пак докторите трябва да знаят тези неща.

Амини , честит ви празник. Simple Smile))

# 325
  • Пловдив
Знаят,ама нищо не обясняват...
Той фоликула не пречи на цикъла...просто доколкото знам като е задържан не се пука и не отделя яйцеклетки.

# 326
Mystic woman аз също имах два задържани фуликули и не пристъпихме към инсе. По принцип със задържан фуликул не правят инсе, но пък може да се получи естествено забременява.Така, че може да работите по въпроса. При мен на следващия цикъл и двата започнаха да се резорбират и вече ги няма- без противозачатъчни. Може пък да стане коледно чудо. Казват, че след стимулация се получават лесно и по естествен път. Успех.

# 327
На 12 ден след овулация направих тест за бременност...но е отрицателен - достоверен е резултатът нали, да не се залъгвам,че е рано,за да покаже:confused:

# 328
  • гр.София
Да, на 12 ден след О резултата е верен. Освен ако О не е била по-късно.
Добро утро Coffee
Лени как сте?
Ние ще ходим да се видим с едни приятели след малко, следобяд пък нашите ще дойдат на гости за уикенда. Вики е на седмото небе. А ние ще ходим на купон с мм, малко да разпуснем.

# 329
  • Пловдив
Мария,страхооотна програма! Grinning И аз искам купон...кога - не знам...

Честит празник на настоящи и бивши студенти! bouquet Тъкмо се чух с моя мн.добра дружка и си спомнихме за добрите стари времена  Heart Eyes
Не помня дали ви се поФалих,че ММ си взе и тия изпити от сесията Simple Smile Абе отличник го раздава!  Whistling Обаче не се организираха да празнуват...сега новите очни ще са края на януари.

Общи условия

Активация на акаунт