Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Честито на студента, Мистик Simple Smile пробвайте с инсето щом и тм иска, аз мисля, че и с 5% да увеличава шанса пак е добре

Перу, мислех те оня ден, правих меденки с нарязани орехи в тестото, колежките много ги харесаха

# 331
  • гр.София
Мимче как е голямата тайфа? Ти как си?
Изпратих нашите днес, много бързо мина времето. Изкарахме си екстра на купона, ама немога да се освестя цял ден. И да не си помислихте че съм препила,на 2 чаши розе бях., обаче това танцуване до сутринта.... Май и нещо настивам., бърша нос от време на време.
Ц. ми дойде днес. Бях забравила кога трябва да ми дойде. Та тоя месец не се получи. Аз наскоро си пусках цм и мб, но се чудя дали да не мина един рутинен преглед след като решихме да правим второ дете?
Сега съм направила по чаша горещ шоколад на тримата, доглеждаме Договор за дядо Коледа и ще слагам Вики да ляга. А най-добре ще е да заспи преди да свърши филма де Grin Спокойна нощ Simple Smile

# 332
  • Пловдив
Добро утро!

Мария,ние не се купонясвали не помня от кога  Crazy А ни се иска,пък компанията никва я няма  Simple Smile За твое успокоение иди на лекар,така профилактично дет му викат...и действайте! Wink

Мимче,ще имате ли гости по празниците?  Hug

Мисъл на деня
“ Въпреки всичките ни лутания, щастието винаги се оказва на една ръка разстояние, сред нещата, които са непосредствено в нашия обсег. „

- Неизвестен

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 08:21 от mystic woman

# 333
Добро утро!

От доста години не бяхме празнували 8 декември, като едно време, но тази година се получи. Ходихме на хижа Пионерска в Рила над Паничище със студентското туристическо дружество. Нямаше нито един настоящ студент, но бившите добре се повеселихме. В събота направихме добра разходка 5-6 часа. Нямаше сняг, но вечерта заваля и в неделя имаше 20 сантиметра. Децата голяма радост. Пързалки, снежни човеци, ровене в снега. И купона в събота вечерта беше на ниво  - около 60 човека компания, китари, песни. Видях се с много приятели от студентските походи по планините, дето се ги бях виждала отдавна и беше носталгично на моменти.

# 334
Лени, много ми харесва как си уплътнявате времето Hug

# 335
  • В градината...
Лени, на това му се казва изживяване  Peace
аз тази година нямам нещо време да правя картички, пък готови май не ми се изп
ращат  Confused

# 336
Перу, ти в отпуск за отглеждане на дете ли си?

# 337
  • На остров
Никой не пише, защо така.
Ние пак сме болни.
Нямам много коледно настроение.
Другата седмица почваме опита.

# 338
  • Пловдив
Явно всички са заети...

Аз днес пак бях на док и фоликула си стои все така...задържан и неизчезващ Angry пропускаме...ще пия Дуфастон и ще ходя пак на 2ри догодина...Тъпо ми е...

Уанче,що така пак...?Какво му е на Леу?
Украсихте ли?Питам щото знам,че при вас е мноооого красиво! Simple Smile Да оздравявате бързо!!!
Стискам палци за опита!!!

Другите как сте?

# 339
Цецкото днес се пусна да ходи.Много съм щастлива.Тати ще си дойде в неделя.
Две в едно,ще стискам палци.
Целувки на всички.

# 340
И аз стискам палци за всички желаещи Simple Smile)))
Не пиша, защото няма какво, а с негативи не искам да пълня темата, но така и така поне да се отбележа, че и при нас се изпускат нещата, защото пък аз от няколко месеца все сухота усещам и дискомфорт, нямам ЦС, хванала съм гъбички и сега се лекуваме, понеделник съм на преглед да видим още какво ще се прави и нещата се отлагат за догодина Sad(((( хич не ми се искаше
Мистик, напълно те разбирам,  и аз съм така, не се знае кога ще имаме зелена светлина за действие и дали ММ няма съвсем да се откаже, колкото повече го искам да станат нещата бързо, толкова повече се протакват и той губи търпение и се почва ето не ни се случва, да се отказваме хммммм Sad((((

# 341
  • гр.София
Мистик а няма ли препарат с който да се спука? Сигурна съм, че ти е много скофтино. Повесели се на празниците от душа, пък Нова година- нов късмет!
Уанче, да оздравява Л бързо бързо. Вие др.седмица какво ще правите, всичко ли или подготовка ? Извинявай за невежеството. Kissing Heart
Честито прохождане на Цеци!
Аз пък се скарах с мм, за най-невероятната глупост и ми е тъпо. Понякога немога да се контролирам, но и той ме дразни че любовта му към нас с детето е много егоистична.

# 342
Привет момичета!
На болничките да оздравяват и успех на чакащите! ❤🍀
И аз се скарах с мм. Цял ден сме чатили и никаква не я свърших в офиса...Тез мъже понякога са супер твърдоглави! 😣
Иначе ми е коледно и ще пазарувам подаръците на децата този уикенд, да да мине и това, че хич не обичам да търся нещо без да знам какво точно..😔
Весел и позитивен уикенд на всички! 🎁🎄💫

# 343
Дидка, честито ви прохождане, много бързо се случват нещата при вас. Сподели и актуални мерки на младежа, да видим колко е пораснал.

Еее Уанче, то няма и седмица на градина и пак болен Sad

Аз също само мога да се оплача. Т стана невъзможен за приспиване. Вчера се дра два часа вечерта, днес на обяд и вечерта по един час, накрая на ръце го приспах. Китката пак ме боли...

Мария, Мом, дано по-бързо изгладите отношенията Hug

# 344
Добро утро, девойки,
ние сме готови за Коледа. Подаръци, украса, меню, колети, тоалети - на лице. Само трябва да минат учебните дни и да се заредим с празнично настроение. Много е динамично времето точно преди Коледа, все е ходене някъде.
Две в едно, така е, за съжаление, първата година на градина или ясла. Детето трябва да си закали имунната система. Но постепенно ще става по-добре. Успех с опита!
За приспиване не бих могла да сам съвет. Дано е само период.
На момичетата, на които им предстои процедура пожелавам търпение и сили! Ако мога да помогна по някакъв начин - насреща съм. Имам племенница от инвитро и частично съм съпреживяла процеса на чакане и очакване. Надявам се някоя да се похвали скоро!
Ние като се скараме с ММ после винаги се извинява.
lenivik, звучи като зимна приказка вашето празнуване!

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт