Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • гр.София
Мистик за какво ямр пак?

# 721
  • На остров
Мария съжалявам за този месец, следващият ще стане !
Тестовете ако не са дигитални се гледа да са две наситени черти. Овулцята настъпва 24 ч след полужителен тест.
Аз съм ползвала много но само дигитални и там е ясно директно да или не без да разсъждавам върху чертите.

Мистик стискаме палци за ЯМР да мине добре

# 722
  • гр.София
Уанче, ти нали ми каза че от овю си доволна и аз от тях взех но са лентички. Не съм отворила да ги видя, ама не са ми казали че са дигитални. А какви са тия които си купувала ти? Аз сигурно първите няма да ги направя кат хората Joy
Как се чувстваш? Спокойна ли си? Сигурно се пазиш сега, с Л как го правиш? Kissing Heart

# 723
  • На остров
Мария трудни са тези две седмици на чакане, изморително и изтощително психически.
Колкото и да се пазя, го вдигам няма начин.
Аз съм ползвала само CLear blue тези Овю някой друг ти ги е препоръчал, аз не съм ги чувала.

тези са двоен индикатор засичат 2 хормона.

И от двата съм доволна !

Препоръчвам също, ако искаш да действате по тази ситема изпразване два дни после два ни почивка после овулцията !

# 724
Аз съм ползвала обикновени тестове за овулация, наистина голямо гадаене пада Close

# 725
  • гр.София
Аааа мерси Уан! Аз като попитах в аптеката и тя ми предложи тия Овю. Много познато ми звучаха и си помислих, че ти си ми ги казала. Аз друг не съм питала за тестове за О Joy . Ще ги потърся и тези, и без това са само 5 в опаковка.
А иначе незнаех, че след + тест за О, тя настъпва по-късно. Благодаря ти. Като нищо щях да я изтървем.
Пази се доколкото можеш. Колко кг стана Л?
Амини, как са Ц и Т? Какви са им номерата сега?

# 726
Мария, добре са децата, Ц е решила, че може да постигне своето с писъци... Успех има само при Т, като писне той веднаа и дава желаноо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 727
Хей мацки, как сте? 😊
Уанче, чакаш притаила дъх! Стискам палчета за всички вас! 😙😙😙
Аз съм добре..започнах да се закръглям! 🐽 Ще трябва да спирам сладкото, че бая налитам на него...
Имам фм на 1ви март и аз съм на тръни да мине добре..
Пожелавам на всички скорошни двойни чертички! Даже и рима има! 😀❤🍀

# 728
  • Пловдив
Мимче,задари пролактинома на хипофизата,който имам...пия лексрства и вс.година тр.да минавам ямр...изпадам в ужас обаче!

Уанче,мерси!Не знам кога ще е...ше ви кажа.

# 729
Момичета, стискам палци на всички. Simple Smile)))
Две в едно, ти и двете човечета ли сложи? Все едничко вярвам да се хване, а ако са и двете, готови ли сте за близнаци Simple Smile))))

# 730
  • На остров
Drийм този път решиха да сложат двете, при нас нямаш право на избор както преценят те. Едното беше с по лошо качество другото беше с добро.
Риска за близнаци е минимален и на базата неуспехите есента и качество заедно с моята възраст така решиха.
Днес имам отрицателен тест.

# 731
Две в едно, рано ти е още. Аз чак на 10-ия ден имах бледа черта, а бяха тридневни. Ще се появи и твоята!

# 732
Днес е много рано за какъвто и да е тест!

# 733
  • Пловдив
Уанче,за къде бързаш?

# 734
Две в едно и другите момичета, дано получите най-хубавия подарък за 8-ми Март! Flowers Hibiscus
(Отрицателни тестове и аз съм имала, но с положителен краен резултат Yum)

Общи условия

Активация на акаунт