Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Мистик, успех.
Нали бяха два фоликулите, може пък втория да гоните. Сега се сещам, че се правят и реинсеминации.
сега прочетох,че се правят...нищо не знам,те си действат по някви схеми и така...моля се и чакам!
Обаче снощи ме боля ниско корема...та си съчиних,че тогава точно се пука ф  Crazy А тия "бойци" дали ще го дочакат???

# 121
Добро утро!

Мистик, ще го дочакат   fertilization   Hug

# 122
Привет от мен. Чета ви редовно, подкрепям ви и тайно се вълнувам и стискам палци за всяка от вас.Аз също съм една от вас в борбата, която при нас е седем години, с две мои операции и една неуспешна бременност.Сега съм в застои и изчакване, за инвитро ще работим след април, а инсе отложихме този месец заради задържани фуликули. Това ми беше голямо разочарование. Сега до Нова година ще се обичаме без лекари и прегледи, пък нова година нов късмет. Късмет на всички ви и продължавам да ви чета, защото срещам полезна информация

# 123
  • Пловдив
 Peace
Добре дошла!

# 124
Благодаря:blush:. Темата ми пасва точно, дано скоро преминем към друга с позитивно заглавие.

# 125
  • В градината...
Добре дошла, Златна Мира и скорошне успех без помощ  Peace

В нашата клиника ни караха да правим секс вечерта преди трансфер /сигурно за да се създаде максимално естествена до естествената среда, не знам/.

Уанче, от телефона бях пропуснала голямото ти момче, да е здрав и да се сбъднат мечтите му. И да стане батко на една сестричка си мисля.

# 126
  • Бургас
Здравейте момичета ! Надявам се, че ще приемете и мен в темата!  Hug

Аз съм на 33 год. ( по-точно ще навърша в четвъртък) от гр. Бургас. Имаме една прекрасна девойка на 7 годинки. С ММ най-после решихме да си направим второ бебче. Правим опити от 3 месеца, като първите два опита изобщо не ги броя, защото се доверих на телефона ми и приложението в него, а изобщо не съм била в овулация.  ooooh! Миналия месец я засякох с тестове и работихме по въпроса, но ми дойде МЦ. Този месец мисля да засега и БТ и да направя тестове.

Пожелавам успех на всички !  Hug Hug

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 13:43 от Feline^

# 127
  • София/Стара Загора
Добре дошла на Мира!

Мистик, успех. Всичко ще е наред и след 20 дни ше цъфнеш тук с положителен тест! Вярвай!

Аз днес съм по-свободна на работа и то си личи, щом мога да пиша тук през деня!

# 128
  • Пловдив
Манди,разкажи как е при вас... Peace

# 129
Да направим една и за мамите 40+ 😂

# 130
Или една за Куку-мами над 40?..Аз съм първа там..😖

# 131
  • Варна
Да направим една и за мамите 40+ 😂
После 45+ и така до 100...
По някое време само ще я прекръстим на "Бъдещи тъщи и свекърви над 100" и готово. Wink

# 132
Аз искам 5 деца, така както е тръгнало - оптимистично 3 години опити + 1 година износване за 5-тото ще се запиша (няма да я създам аз, пък) в тема  55+ Grinning . Този месец  няма да следя овулацията с докторско наблюдение... Не си записах час, все забравях.., а вероятно вече няма часове дори не съм си направила труда да проверя, несериозно, но факт.
Пожелавам ви/си плодотворна нощ Wink

# 133
Ех, че позитивно, Лебедче! 😌😍🍀Успех и бебеправете с любов! 💞

# 134
Здравейте и от мен(поне за тези,които ме помнят).
Добре дошли на новите момичета bouquet и дано бързо се прехвърлите към отчетните.
Мистик,стискам силно палци Praynig.
От почти 8 мес. не съм писала,но съм като хамстер в колело.Все не стига времето.
Успех не всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт