Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Kissing HeartЦоп в темата Blush
Колебая се да се запиша, но не чакам да ми дойде днес Blush
На 42 години съм от вчера. Миналата година се омъжих за моя втори съпруг. Прекрасен и почтен мъж.
Между нас имаше недоразумение, че той не иска повече деца. Той има две големи дъщери , а аз една на почти 10 год., за която се грижим сега. Един път питах само. Преди 4 години и тогава каза , че не е разумно. От тогава аз и дума не обелих. Но на Игнажден, сякаш радвайки се на една наша бременна близка , аз въздъхнах колко много искам да имаме наше общо дете, защото го обичам и той остана потресен. До този ден той си мислел, че видиш ли , защото аз съм имала тежка бременност и раждане не бих искала да рискувам отново. Аз никога не съм казвала, че не искам. И така, аз се случих  след 2 дни в овулация точно тогава и се впуснахме през глава. Няма за къде да чакам на тази възраст.
Симптоми за бременност имам всякакви, ясно изразени, но това не доказва нищо. Първия тест , ако днес не дойде лелята, ще правя утре. Hug
Молете се с мен Hug Kissing Heart

# 466
  • Пловдив
Бреее...начи стават и чудеса! Wink

# 467
Аз виждам много хубава втора черта.
Абе как стават тези работи, пишат по месец-два в темата и забременяват, а ние с години чакаме /да не се сърдите, ама си е факт/.
И аз постоянно това си мисля, аз в тази тема пиша от 2-3 месеца, ама още не съм бременна, ха, дано. Но в една друга тема пиша от 1 година вече и нищо, а има други момичета, след 2-3 поста и хоп бременни, родиха по едно дете вече Sad((( ами тъжно ми е и на мен

# 468
Мили дами. Първата си бременност я чаках 4 години.
Видимо нямаше причина да не мога да забременея. Но една близка ми даде идея да си направя изследвания на щитовидна жлеза- хормони и ехография. Ето къде беше причината.
4 години мъки и болка , че не става, 2 спонтанни и на прегледа лекаря ми каза, че това е причината.
Контролирано и с добавка хормон подпомогнахме щитовидната жлеза и забременях .
Аз самата не знаех, че съм толкова болна. Забременях по време на лечението, изкарах бременността на легло и с усложнения. Оперираха ме чак след като кърмих дъщеря ми 1год.
Успех на всички Hug

# 469
  • гр.София
Никога не гледам в "чуждата паничка", нито се сравнявам с чуждите съдби. Това, което ми се случва е моя живот. И никога незная какво точно става в живота другия, че да се хвана за късмета, който има в момента.
Момичета някоя от вас правила ли си е изследване за Б12?

# 470
Никога не гледам в "чуждата паничка", нито се сравнявам с чуждите съдби. Това, което ми се случва е моя живот. И никога незная какво точно става в живота другия, че да се хвана за късмета, който има в момента.
Момичета някоя от вас правила ли си е изследване за Б12?

O, и аз не искам чужд живот, харесвам си моя до тук, единствено желая по-скоро да забременея и здраво бебче Simple Smile)) , но все пак си сверявам часовника с околните, няма как да не се вглеждам в действителността около мен, не го разбирай погрешно, поне моя пост Simple Smile)))

# 471
Честита нова година на всички! Много късмет, здраве и бебета в темата Simple Smile

Нямахме гости, пътувахме за коледа и си дремахме вкъщи в новогодишната нощ. Не ми се ходи никъде по цяла нощ с дребните, то не е празнуване ами бягане след тях и усмиряване.

Перу, много ме зарадва Simple Smile благодаря много!!

# 472
  • гр.София
Аз не разбирам погрешно и не съдя никой пост. Вие пишете как разглеждате нещата, аз също написах как аз ги разглеждам. Нито има укор в поста ми, нито е насочен към някого. Просто дори за момент не ми е минало през ума да сравня, ето при теб е станало след един месец опити, а при мен не, например. Ами моя проблем си е мой, и това че другите са успели по-бързо не е от никакво значение за моя проблем. Това е моя начин на мислене и го написах също както и останалите.
Мимче как сте? Как е работата? Децата как са...липсваш ни тук Kissing Heart

# 473
Аз виждам втората черта, ама не съм капацитет. Само ще кажа, че овулация може да се случи по време на цикъл.

Мимче, и на мен липсваше Hug

# 474
Аз виждам хубава втора чертичка.Стискам палци.
Мимче,липсваш.Пиши по-честичко.
На последната консултация Ц беше 11кг(с дрехите) и 80 см. На прощъпулника седна на бялото платно.Докосна едно кормило,хвана самолетче и го хвърли,накрая се заигра с ключа за съседите. Вече си отваря някои врати,бяга от стая в стая, "подрежда" гардероба и секцията. За РД не сме решили нищо окончателно.Не ми допада за първа годинка да се прави навън и да се канят много гости.
Мистик,рано ти е за менопауза.
Мамчета,драснете някой ред как са вашите малки съкровища.
Перу, и мен яко ме тресат нервите. Мисля да пия Деанксит. Ти приемаш ли нещо,има ли ефект?

# 475
Направи проучване за Деанксита. И аз го вземах преди, но случайно се заинтересувах какво мисли Гугъл и открих, че е забранен за употреба в много европейски държави!

# 476
Добро утро и от мен, аз взимам невростаб понякога (напоследък честичко) поне е на билкова основа- съдържа валериана, глог и пасифлора.

# 477
Weary Невалиден тест. Нищо не се появи до 15 минути. Цялата лента стана розова , после изби контролната , това на 20-та минута и тази сутрин виждам розовееща 2 чертичка.
Теста го правих в 4 ч., събудих се и не можах повече да заспя.🤤 Рекох си време е. И така си усъмнах. Много се ядосах за теста. Стана ми лошо, взе да ми се гади. Как да заспя.... Сега съм като зомби. Но ще стана да видя хвърлянето на кръста на обяд.
Честит имен ден, ако има именнички⚘⚘⚘

# 478
Пипчева , с този тест и онези положителни тестове за овулация има ли възможност да си бременна от предишния си цикъл, понякога има някакви подобни на М дни във точното време и може да те заблудят Много ярки са чертичките сякаш за 6-7 ден след О, а от друга страна съм чувала, че при бременност излизат положителни тестовете за О. Просто изказвам предположение, но ми се струва, че при всички случаи имаш повод за радост Kissing HeartHugFlowers Hibiscus

# 479
Нямам повод за радост ,сутринта правих тест и е отрицателен, и не си го обяснявам ...

Общи условия

Активация на акаунт