Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 154
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен!

И аз се включвам в ноемврийския отбор Simple Smile
То и без това и двете ни деца все февруари са правени, та дано и този февруари да ни е
късметлийски  Stuck Out Tongue Winking Eye

Не съм писала отдавна, но и нищо ново при мен. Освен че миналия месец Ц закъсня, както никога и ми даде напразни надежди. А този О подрани с положителен тест на 6-ти ден, а ММ го нямаше. Този месец просто се обичаме, едва ли яйцето е чакало 3 дена ММ да се върне Simple Smile Абе изобщо тотално се бъгна организмът ми.

Късмет на всички, момичета! Дано скоро да завалят хубави новини в темата!

# 601
Благодаря за подкрепата, момичета!

Две в едно Wink  Въобще не е за разправяне защо и кога си отдръпнахме душите... Пренавита бях и някакви песачинки, които вдишвам без да отразявам, по принцип, вчера ми се струваха гигантски канари, които засядаха в душата ми... та... за малко да опропастя напълно овулацията...

lenivik, да, дано! На сутринта си бяхме отново с отворени сърца един към друг и всичко си влезе в релсите.

Montal, предният месец беше много странен при много мои приятелки. На една и дойде по време на овулацията - 16-ти ден, на друга не ѝ спря след N-тия ден, друго момиче каза, че ѝ закъсняло с няколко дни... Та... не е в теб промяната - по-скоро е свързана с промяната в климата, силната луна тези дни и т.н.

# 602
Лебед, звучиш ми много поетична и емоционална душа! ❤

И ние с мм често се караме 😰Сигурно е заради хормоните..Много съм докачлива и чувствителна на определени теми..😢

Успех желая на всички момичета! Мислете позитивно и така ще поканите малкото човече(Ноемврийче 😚) да избере именно вас за своя мама! 👶😚❤💙

# 603
  • Пловдив
Добро утро!  Simple Smile
Мисъл на деня
“ Денят е такъв, какъвто си го направите! Затова защо не го направите великолепен? „

- Стив Шулте

Я кажете как са децата?Амини,Уанче?Кали? И другите...

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 08:12 от mystic woman

# 604
Добро утро!

Мистик, благодаря за топлото зимно кафе и интересната мисъл.

Моите деца са добре, на училище са. Нямаме тук за щастие грипна ваканция и чакат с нетърпение межудсрочната.

# 605
  • Пловдив
Ей,къде стеее?  Grinning

Май няма да има сняг тая година...поне при нас  Wink

Мисъл на деня
“ Загубеното щастие е по-тъжно от самата тъга. „
- Веселин Ханчев

# 606
  • На остров
При нас пък много сняг, в северна Швеция чак затвориха за един ден училищата че много сняг и хората не могат да се предвижват.
Мистик кога си на лекар?
Мария ще правиш ли фоликометрия?
Аз в понеделник вече се надявам всичко да е ок с тази фаза на стимулацията.

# 607
  • Пловдив
Изпих хаповете и чакам МЦ...тогава на лекар...обаче нещо хич нямам мерак. Confused

# 608
  • гр.София
Добро ви утро момичета Simple Smile
Аз вчера звънях на моята АГ, за да си запазя час за фоликулометрия, но тя ме изненада че няма да е в кабинета си няколко дни и ще има специализант на нейно място. А исках да видя и да пусна прогестерон след доказване на О. Защото с първата бременност имах прокървяване/зацапване още в 7-8 седм. Не помня вече кога точно.
Чудя се дали да не взема тестове за О, но незнам дали ще ги направя правилно. Иначе аз още съм в Ц, около 6-7 дни ми е кървенето Persevere
Тъй като МЦ ми е кратък през 24-25дни, мисля да ги почна от следващия ден след спирането на Ц. Какво ще кажете? По кое време се правят?

# 609
  • бургас
Мили момичета, аз искам да ви попитам, тези които са минали през подобни процедури!
Става въпрос, че аз съм със СПКЯ, една година пих противозачатъчни и решихме с АГ да ги спра. Сега февруари чакам да ми дойде първия цикъл, дай Боже да не дойде де, тъй като се борим за детенце.
Но, доктора каза, че ако няма нищо до три месеца (бременност), ще преминем към контролирано зачатие, като се пиели лекарства от 5 до 20 ден и после се биело инжекция за овулация. Не поиска да ми обясни с подробности, тъй като каза, че като му дойде времето ще разбера.
Въпросите са ми много...
Как Ви понесоха тези процедури за индуциране на овулация? Правихте ли специална диета по време на пиене на хапчетата? Какво точно представлява това контролирано овулиране...? 
и много, много др.
Общо взето ми се искаше да чуя момичета, които са преминали през такова нещо, за да се настроя и аз за това, което ме очаква!!!

# 610
Мария, не мога да кажа за тестовете, но стискам палци за теб, Мистик и всички други бебеправещи.
Мистик, моето дете е в грипна ваканция ,която си е съвсем грипна, тъй като предната седмица беше болна и сега се долекува. При вас удачно са я обявили следващата седмица и ще ви стане седмица почивка, обявена от по-рано.

# 611
  • Canada
Аз вчера ходих да си правя тест за прогестерон. В събота съм на лекар, да видим какво ще покаже. Моята лекарка каза, че шансовете ни са около 25%, понеже сме били бързали...

# 612
А така Blush Успех за Ноемврийчета! Аз все още се надявам за Октомврийче.
Я кажете, имах зацапване вчера. Не беше прясна кръв, това след акт. А сутринта по кърпичката, като тъмни песъчинки. Какво пък е това кървене? Сега няма нищо.  Имам още 5 дни до цикъл. С редовен цикъл съм. Не съм имала никога такова зацапване.Някой знае ли какво е това?

# 613
А така Blush Успех за Ноемврийчета! Аз все още се надявам за Октомврийче.
Я кажете, имах зацапване вчера. Не беше прясна кръв, това след акт. А сутринта по кърпичката, като тъмни песъчинки. Какво пък е това кървене? Сега няма нищо.  Имам още 5 дни до цикъл. С редовен цикъл съм. Не съм имала никога такова зацапване.Някой знае ли какво е това?
обикновено е имплантационно зацапване, много момичета от другата тема се похвалиха с такова и след няколко дни тестовете бяха положителни, може и при теб да е така Simple Smile)))

# 614

тъмни песъчинки. Какво пък е това кървене? Сега няма нищо.  Имам още 5 дни до цикъл. С редовен цикъл съм. Не съм имала никога такова зацапване.Някой знае ли какво е това?
доста често имам такова начало на цикъл - ден-два преди същинското кървене. Стискам палци при теб да е имплантационо зацапване, щом до сега не си имала подобно!

Общи условия

Активация на акаунт