Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Одих аз...фоликулът го няма...обаче  Mr. Green то все ще има нещо друго...серологии и сг искат нови  Crossing Arms Минали били 3мес. от предишните!Ся пак 300кинта на вятъра...за инсето отделно.
Рапорт даден!

# 631
  • В градината...
Амини, както Мария ти писа, втечняват секрета и лесно се освобождава носът. А за децата после с прахосмукачката. ММ също го ползва, но му слага не физиологичен разтвор, а си прави разтвор със сода и сол по-концентриран. Може да се прави и с лайка. Преимуществото е, че вместо да висиш над тенджерата и да се претопляш, което допълнително изнежва, си правиш студена инхалация. Навремето ходехме на физиотерапия и там си имаше машини за целта /то и сега има, но никой не ходи вече/.

Мистик, ти май плати вече едно инвитро.

# 632
  • Пловдив
Е,Перу...не съм дала чак 5 бона  Simple Smile

# 633
  • В градината...
Мистик, първото ми инвитро беше 2000, второто - 3.

# 634
  • Пловдив
Мистик, първото ми инвитро беше 2000, второто - 3.
Беше...сега е 5-5500лв.

# 635
С лекарства от Турция можеш да го намалиш около 3500.
Мистик, направете едно, да знаете, че сте направили всичко възможно и си живейте живота след това! Няма смисъл да се тормозите.

# 636
  • На остров
3 500 звучи много добра цена.
Мистик успех пожелавам !

# 637
  • Пловдив
Момичета,много ще се проточи във времето с ин витро Confused Аи дали в клиниката ще искат с лекарства от другаде?
Честно ви казвам,че се чувствам стара вече...напоследък така се чувствам...

П.п.Каква е подготовката за ин витро?
Кога се прави пункция за вадене на Я?

# 638
Хей, кураж момичета! 😙😙😙Стискам ви палчета и ви поръсвам с бремелански прашец! Надничам да ви чета и всеки ден се надявам да има хубави новини в темичката!

Не се отчайвайте и не губете надежда! ❤💙

Не си позволявайте да се фокусирате върху възрастта!

Знам, че е трудно, но позитивното мислене прави чудеса с нас и с нещата, които ни се случват!

Успех желая от сърце на всички вас! ❤❤❤

# 639
Какво значи дали ще искат? Нали ти си ги купуваш? Те са абсолютно същите. Просто си поискай да реши лекаря предварително какви лекарства да си купиш и да ти даде рецепта. И не, не се проточва във времето. Ако днес вземете решение, на втория цикъл може да сте започнали.

# 640
  • Варна
Мистик, едно Ин витро може да ти отнеме всичко на всичко 2 седмици. По-дълга е психическата подготовка...

# 641
  • В градината...
Напълно подкрепям. Ти изхаби повече нерви и много време до тук.
И мен ми се щеше да се бях пробвала пак.

# 642
  • Пловдив
Ох,не знам...ММ се връща в петък,ама тогава док ме иска за микробиология и др.изследвания.

# 643
Мистик, няма пречка да го направите още в този цикъл, ти си подготвена. Дори с клостил моге, без скъпи инжекции.
Успех и на Уанчето в днешния старт.

# 644
  • Пловдив
Мистик, няма пречка да го направите още в този цикъл, ти си подготвена. Дори с клостил моге, без скъпи инжекции.
Успех и на Уанчето в днешния старт.
Сигурно е така...ама докторката в тая клиника дето ходя няма да се навие толкоз бързо да действа.
А те първа да ходя в друга клиника  Rolling Eyes Ще си направя инсеминацията и ако е писано ще стане...

Общи условия

Активация на акаунт