Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 119
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Ехо Simple Smile прегръдки на всички. Ние сме в някакъв болен период, де що има болест от дг и ние я лепнахме, аз и Х на антибиотик още, другата седмица ваканция и ще се гледаме. Много неприятно, направо не помня кога бях съвсем здрава Sad
Малките имаха вчера карнавал в градината, започвали са постите навремето след неделята и това е останало. Само децата го празнуват май. И никой не пости Wink
Стискам палци на всички за ноемврийчета.

# 661
привет, девойки, и аз стискам палци за всички желаещи за ноемврийски бебета Simple Smile)))
имам и предложение за следващо заглавие:

Топла пролет наближава, с две чертички ни дарява - мами 35+

# 662
И аз съм тук - надничам от време на време, но няма какво да пиша и затова си трая... В период на застой съм - нищо не се случва и няма изгледи да се случи скоро.

# 663
и аз под секрет да кажа, че отдавна ви чета и знам някои предишни момичета, които също пишеха тук и понеже чета и други теми за проблемни Б и т.н., дано не се разсърди, че го пиша, но

Скрит текст:
засякох в една от темите Герда, която е съвсем близо до раждане, не знам кога точно, но е в доста напреднала бременност, дано не се разсърди само Simple Smile)))

понеже питахте за други от темата, които отдавна не са писали

# 664
  • На остров
Браво много се радвам за Герда ! Тя пишеше тук после изчезна, пожеалвам леко и безпроблемно раждане !

# 665
  • В градината...
И аз мернах някъде Герда и видях, че е бременна. Успех й желая!

# 666
И аз мисля, че я видях в юнската 2018та тема, защото хвърлям и там едно око. Желая й лека бременност! 😊❤🌟

# 667
Какво казахте, за ноемврийчета ли да се наредя на опашката? Добре Simple Smile) Цял следобед бях изключително изнервена, преди малко видях кафяво зацапване... и се кротнах. Странно, но се чувствам много щастлива - болките в яйчниците са дръпнали някой приятен хормон на преден план и се хиля като зелка в момента Simple Smile) Спокойна вечер, момичета!

# 668
Лебед, и мен усмихна поста ти!😊
Пожелавам на всички вас, момичета да напълните ноемврийската отчетна тема! 💙🌟❤🌟

# 669
И аз мисля, че я видях в юнската 2018та тема, защото хвърлям и там едно око. Желая й лека бременност! 😊❤🌟
Не е в юнската, 7-8 месец е, даже вече може и да е прехвърлила 8мия

# 670
  • Пловдив
Добро ви утро!

Аз вчера бях на док,уж всичко е по план...да видим...в четвъртък пак.Взеха ми кръв и МБ и се преборих да не дам още 100кинта за СГ.

# 671
Моля никой да не ми честити, дори, да ми се отговаря, благодаря! Не съм суеверна, но няма да ми е приятно - скоро се сбогувахме с една душа.

Идвам да пиша тук, защото не искам да споделя с никого, когото познавам лично, а ми се споделя. Знам, че не бива толкова рано, защото всичко се случва, но си направих тест - цикълът ми трябва да ми дойде до утре - вчера имах кафяво зацапване - пиках не повече от час преди да си направя теста - направих го, защото почувствах щастлив импулс като предния път - ... и се появи въображаема (толкова невидима) положителна тестова черта. Утре сутрин ще направя нов тест.

Имам нужда от положителна енергия! Благодаря ви, че ви има!

# 672
  • На остров
Лебед пращам положителна енергия !
Имаш ли снимка на теста?

Аз днес бях на преглед и в петък пункция.

# 673
Лебед, няма да честитя, но иаз пращам положителни бремелански мисликъм теб! Продължавай да си щастлива и позитивна! Това много помага във всеки един аспект! ❤ Успех ти желая! 🌞

# 674
Комбинацията хормони и надежда са равни на всякакви фантасмагории. Днес тестът е отрицателен и малко след него прокървих. Чудесно е, че днес е 14-ти февруари и вчера си замълчах за да може сутринта да е по-специална. Все още съм щастлива, колкото и да е странно Simple Smile) Та, така, да се върнем на темата за ноемврийчетата Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт