Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 571
  • 738
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Кеви, стискам силнл палци! Ембрионите на колко бяха разделени, инаха ли фрагментации, дадоха ли ти снимки?
Успех, мила Purple Heart

# 196
Кеви-лина, успех и нека минат много бързо тези 2 седмици!

# 197
Кеви , Успех!!! Дано здраво се хванат за Мама! Hug

# 198
snow22, много съжалявам, не се терзай за миналото! Hug Понякога всяко зло за добро. Гледай напред и не съжалявай за взетите решения, така е трябвало да стане. Самообвиняваме се за грешки, но сега, от тази позиция, като знаем вече какви са последиците. Ако обаче сме постъпили така, както мислим в момента, че е трябвало и пак не сме доволни от крайния резултат, щяхме да смятаме, че ако сме постъпили по начина, по който сега мислим за грешен, е щяло да бъде правилно. Не визирам конкретно нещо, говоря по принцип ... и аз, ако знаех изхода на много неща, които ме сполетяха и мога да върна времето назад, щях да постъпя по друг начин, но пак не се знае дали наистина той е правилният... Много късмет ти желая от сърце! Hug Връщам се на 9-ти живот и здраве, ще пиша какво ми е казал докторът. Ще се радвам да чуя повече мнения по въпроса.

# 199
Аз се отказах на този етап. Човека със когото тръгнах по този път се разделихме. Ако един ден срещна друг , тогава ще пробвам .

Съжалявам за раздялата, но от др.страна тези трудности тестват хората и силата на отношенията. Ще срещнеш, само не го търси целенасочено. Общувай с различни хора. Много пъти нашите представи за идеалния мъж са грешни.
И нека не забравяме, че има и донори-мъже. Тук във форума има много борещи се сами жени, за което им "свалям шапка"

# 200
Вече съм с две неуспешни ин витро процедури.
Искам да споделя с вас, че не съм си и представела, че ще е толкова трудно да се мине по целия този път. Път изпълнен с много емоция, вяра, надежда и накрая разочарование. А съм сигурна че в клиниката в която бях екипа даде всичко от себе си за да се стигне до положителен резултат, но уви МОЯ късмет е такъв.
 Искам да се извиня на всички, че ви натоварвам с моите отрицателни емоции.

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 11:10 от anaaa

# 201
Много съжалявам, anaaa! Hug Мога да си представя какво разочарование изпитваш. Не се отказвай, ако имаш възможност! Имаш още време, според мен, да опитваш с твоя яйцеклетка. Смени клиниката, ако и двата опита са ти били в една и съща. Може би се нуждаеш от различна стратегия, кой знае... Успех! Hug

# 202
anaaa, кураж мила! Всички сме падали духом след поредния неуспех, ама като мине шока, започваме да обмисляме следващия план. И така, докато успеем!

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 15:44 от puh4e05

# 203
Anaa,  съжалявам много, това е голям емоционален удар. Дай си колкото време ти е нужно да го надмогнеш и после смело напред към следващото решение, каквото и да е то. Горе главата, ще успееш!

# 204
Искам да споделя с вас, че не съм си и представела, че ще е толкова трудно да се мине по целия този път. Път изпълнен с много емоция, вяра, надежда и накрая разочарование. А съм сигурна че в клиниката в която бях екипа даде всичко от себе си за да се стигне до положителен резултат, но уви МОЯ късмет е такъв.
И аз съм така мила, отгоре на това съм с 3 пункции от които при едната нямаше яйцеклетка.
Много е трудно и дълго това пътуване наистина понякога. Мен и търпението ми се поизчерпа доста. Вече трета година сме по клиники.
Аз се примирявам със ситуацията. Но си правя резервни планове.
Успокой се и гледай да се разведриш с нещо странично.

Успех и късмет от мен на всички момичета  Hug  bouquet

# 205
Добър вечер,на всички.Искам да се включа,в темата.Аз съм на 42 години и сега на 18 декември ,ми предстои ембрио трансфер ,в клиника но не в България(с донорска яйцеклета).Имам много страхове и притеснения ,относно процедурата,и ще се радвам ако някоя отвас ,минала по този път или сега и предстой процедура ми пише.Аз от своя страна, мога да споделя своя опит и път до тук.

# 206
Познавам две американки, които са правили опит с донорски яйцеклетки в Брно, Чехия. И двете се върнаха бременни, едната с близнаци. И двете са супер доволни!! Пожелавам същия успех на всички, които са се замислили за там.
В Бърно идват много чужденци да правят инвитро заради цените (почти като българските) и високото качество.  И друго, чешките лекарства са с някак си много по-качествени, 'по-силни' ли да кажа, в сравнение с същите български.  Апаратурата им също е на много високо ниво. За чистотата на болници и клиники.

# 207
И аз съм така,мила!Две неуспешни ИКСИ в една и съща клиника,която ще сменям.Успех на теб!Няма да се отчайваме!Мислех и аз едно,а то друго излезе,а и пътища,убийствена умора....Така е!Горе главата!!!!

# 208
И аз съм така мила, отгоре на това съм с 3 пункции от които при едната нямаше яйцеклетка.
Много е трудно и дълго това пътуване наистина понякога. Мен и търпението ми се поизчерпа доста. Вече трета година сме по клиники.
Аз се примирявам със ситуацията. Но си правя резервни планове.
Успокой се и гледай да се разведриш с нещо странично.

Успех и късмет от мен на всички момичета  Hug  bouquet
Бихте ли ми дали малко повече информация как се сменя клиника по фонда

# 209
В Бърно идват много чужденци да правят инвитро заради цените (почти като българските) и високото качество.  И друго, чешките лекарства са с някак си много по-качествени, 'по-силни' ли да кажа, в сравнение с същите български.  Апаратурата им също е на много високо ниво. За чистотата на болници и клиники.
Как се казва клиниката и има ли координатори, които говорят български? Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт