Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 617
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Резултатите от добавките са най-големи, когато факторът е лек. В случай с толкова влошени параметри, каквито описваш, не е добре да се губи време в чакане на ефект. Но вие така или иначе вече имате план за стимулация и ин витро, добавките едва ли ще навредят, освен ако не са някои с доказани странични ефекти, които да направят повече беля, отколкото да помогнат.

# 331
Няма да чакаме, с ИКСИ можело да стане, това казаха засега, и на това сме доволни, защото аз винаги съм подготвена първо за най-лошото Smiley Чудя се просто дали да спрем вече тези прахчета. За 4м. му бяха изписани. 

# 332
  • София
Сиси, не ги спирайте добавките. Спермогенезата е поне 3м.

# 333
delisardeli, благодаря! Hug Пие го от август месец Андрозитола, моята гинек. във Варна му го изписа, чудех се докога може да го приема.

# 334
  • София
ММ пие Ортомол от ноември 2016, указанията са да го пие докато не забременея.

Така или иначе това са мултивитамини, няма нищо страшно в тях. Единствено със селен трябва да се внимава да не надвиши дневната доза, ако приема и други витамини.

# 335
Мъжът ми отскоро пие по 2000мг. вит С Четох,че тази доза подобрява значително и трите показателя за 2 месеца .Даже трябва да му допълня още 200мг.,понеже е пушач

# 336
Благодаря ти, delisardeli! Hug И аз днес така му казвах, да не ги спираме до опита.

# 337
Мъжът ми отскоро пие по 2000мг. вит С Четох,че тази доза подобрява значително и трите показателя за 2 месеца .Даже трябва да му допълня още 200мг.,понеже е пушач

Кои точно показатели подобрява, Пухче?

Аз на моя мъж му поръчах днес Спермотренд, надявам се да има ефект.

# 338
За витамин Ц и аз чух. Моят ги отказа цигарите, но отскоро - март месец.

# 339
  • София
Сиси, това е минимума който може да направи. Ако рече нещо да възрази - да си припомни, че ти отнасяш всичко останало.

Пухче, за вит. Ц знам че не трябва да се комбинира с вит. Е щото им се неутрализира ефекта. Не вярвам нещо да може да неутрализира ефекта от пушенето, активно или пасивно.

# 340
     Ако ви е интересно : https://sites.google.com/site/miscarriageresearch/how-to-boost-f … se-male-fertility

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 17:44 от puh4e05

# 341
Чудя се дали от инжекцията Овитрел може да ми се вдигне ФСХ при следващия цикъл този месец, че от хормонални препарати явно ми се вдига.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 20:45 от sisi345

# 342
  • София
Сиси, ако при мъжа ти не сте изследвали микоплазма, уреаплазма и хламидии, не е лошо да ги пуснете. Наличието на едно от трите поскапва цялостната картинка.

# 343
Много отдавна сме правили за хламидии, нямаше. Сега само за хепатит и хив искаха, аз си правих за хламидии, нямах. Ще пуснем. Благодаря, eldorado_f! Hug За фоликулите се тревожа, дали ще имам, кой знае.

# 344
Момичета, един лаишки въпрос - ако вече ме болят гърдите, означава ли, че овулацията е минала?

Общи условия

Активация на акаунт