Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Пухче, аз съм имала силни болки, без да е минала овулацията.

# 346
Дели, и в тази статия, за която дадох линк, пише,че не трябва да се приемат заедно големи дози вит .Ц и Е , защото ефекта е обратен.Чела съм, че е по добре всичко да се пие отделно, а не в комбинирани добавки

# 347
Пухче, при мен винаги означава това.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 15:24 от elenna

# 348
Момичета аз реших да сменям клиниката. Два опита в една и съща стига толкова ще се пробвам в друга, може там да ми е късмета и да се получат нещата, но ще кандидатствам по фонда за трети път. Някоя от вас наясно ли е как точно става кандидатстването (чрез клиниката в която съм била до момента или чрез новата която съм избрала). И още нещо трябва ли да информирам нова клиника, че съм се насочила към нея.

# 349
  • София
във фонда може да подадеш документи и от сегашната клиника.
като дойде време за заповед може да я смениш.
хубаво е ако си избрала клиника да я посетиш, някои любезно отклоняват по-възрастните.
да не останеш изненадана.
и за да кандидастваш си има условия на които да отговаряте, прегледай ги.

# 350
хубаво е ако си избрала клиника да я посетиш, някои любезно отклоняват по-възрастните.
Благодаря за бързия отговор.  Още нещо да попитам някакъв документ ще трябва ли да представя пред ЦАР  (след като ми излезе заповедта) че съм сменила клиниката.

# 351
  • София
мисля че документа ти го издават от новата клиника, те си знаят какъв.

# 352
  • София
Има тема в която подробно се обсъжда всичко за фонда, потърси я. Успех!

# 353
Според мен правилно решение си взела, anaaa. Много късмет ти желая! Hug

# 354
бамбарадамбара чудна си благодаря за инфото.

# 355
по-добре да кандидатства от новата клиника отколкото после да сменя заповед, според мен.

# 356
  • София

Искам да ви кажа, че на някои места не отклоняват само по-възрастните. Аз съм ан 31, но поради множеството неуспешни опити на едното ямсто ми казаха,ч е имам, цитирам "много много много малък шанс", а на другото искаха да ми проледят О и ако овулирам ествестно, ще преценят дали да ме вземат, още повече, ч есъм по фонда, понеже да им разваля успеваемостта (директно ми се каза).

# 357
  • София
и им спестяваш като ги наричаш едно място, пиши ги кои са  Close
подобни на тия после спамят из темите, като доволни клиенти , да обясняват каква голяма успеваемост имат.
за афродита например имаше такъв случай, разписаха се изведнъж много успели.
такива набързо регистрирани и много доволни.
една от по-старите потребителки каза че и звъняли да се разписва из форума и да ги хвали.
после голяма успеваемост имали, дръндели  ooooh!

# 358
  • София
То не е тайна, аз даже бях писала преди време, Владимиров ми каза, че имам много много много малък шанс, но поне не ме върна, каза че ще опита, но да не се надявам. Лачев от Св. Лазар ме мотаеше да ми издаде документ за фонда, вика ме три пъти на преглед , за да "помисли" дали да ме вземе, понеже съм по фонда, каза ми го директно. Понеже от фонда следели да има някаква минимална успеваемост , за да сключат договори с клиниките за следващата година. Каза ми го съвсем директно. Иначе ако бях самофинансиран веднага щеше да ме вземе. В последнствие все пак ми написа документ за прехвърляне, но аз се отказах. Докато др Коновалова в Щерев ме юрка да подам за фонда от повече от година, а аз подадох едва май месец и никога не ми е казвала, ч е имам намален резерв или че няма да стане, напротив, окуражаваше ме.

# 359
Здравейте момичета,отдавна ви чета, но досега не съм писала.Януари месец се решихме да направим първото инвитро.Аз съм с 0,61 АМХ, и в Майчин дом Варна,доктор Сариев направо си ме заби с въпроса,,на колко години си и нали знаеш,че не си първа младост "
Много кофти ми стана,но какво пък,истина е, аз съм си на 42г.и по-млада няма да стана Simple Smile
После ми предписа хр.добавки да пия, уж за по - добри яйциклетки.Слава богу, че не съм ги пила стриктно, защото се допитах и до друг доктор,и той като видя какво ми е предписал се ококори. Каза ми че точно тези добавки стимулират тестостерона.И верно от август месец теста за овулация беше винаги отрицателен,до този месец Simple Smile.На 5.12 направих тест за ову и беше положителен,на 6.12 сутринта също.Та въпросът ми, може ли с такова ниско АМХ да стане чудо.

Общи условия

Активация на акаунт