Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 624
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Успех, Бамба!

# 376
  • София
Супер, Бамба, стискам палци Purple Heart Колко Ф имаш, или са на ЕЦ?

# 377
Бамба, много успешно да е всичко до дупка!

# 378
  • София
на ец , един фоликул е.
не остана кога да пуснем хормони дори.
на 8 ден беше много малък, вчера на 11 беше 16мм.
прегледа ми беше късно вечерта, почти беше време за прегнила.
на неправилния яйчник е, ама ще го боцнем да видим какво ще излезе.

# 379
Момичета аз реших да сменям клиниката. Два опита в една и съща стига толкова ще се пробвам в друга, може там да ми е късмета и да се получат нещата, но ще кандидатствам по фонда за трети път. Някоя от вас наясно ли е как точно става кандидатстването (чрез клиниката в която съм била до момента или чрез новата която съм избрала). И още нещо трябва ли да информирам нова клиника, че съм се насочила към нея.
Аз кандидатствах от новата клиника такае по-добре според мен.Но ще я сменям и нея с друга сега така съм решила .

# 380
puh4e, а сигурни ли сте че проблема е в яйцеклетките, не в сперматозоидите?
Честно казано не съм сигурна. Понеже залогът е голям, искам първо това да проверя, ама не знам какви изследвания точно да "назнача" на мъжа ми. Имате ли идеи?
На моя мъж му направиха обикновена спермограма,отделно друга само за морфологията на сперматозоидите,както и имунологични изследвания на кръвта.
От кръвните излезе че щитовидната мъ жлеза е с понижена функция и днес дава кръв само за това иследване.Не зная дали има връзка при мъжете това със спермата,но...ще разберем чак на 18.

# 381
Bamb-и, успех!  Hug Hug
Хайде давайте момичета, Коледа носи чудеса и на 40+-годишнити, ама ха!  Grinning

# 382
тия са ми наблизо, затова за тях питам.
хем ми е любопитно, ама хем не ми се ще пак да ме боцкат  Crazy

Скрит текст:
утре съм на пункция  Mr. Green
Стискам палци всичке Я да са чудесни.
В коя клиника си?

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 12:49 от anaaa

# 383
бамбарадамбара, успех!! Предвиждате ли скоро трансфер или чакаш за събереш определена бройка ембриони?

# 384
  • София
Бамба, успех и от мен!

# 385
  • София
Събирам бройка, по моите планове още две ми трябват. После хистероскопия и тогава трансфер.

В надежда съм.

# 386
Момичета, във вторник спрях лекарствата, защото съм в 8 г.с., но се вижда само плоден сак 15 мм със жълтъчно мехурче с леко уплътнение и никакъв ембрион. Получих две мнения, че бременността не се развива и че е по-добре всичко да приключи по-бързо. Но докато миналата седмица имах леко зацапване, сега нямам никакво, гърдите си ме болят и въобще всички симптоми на бременността си продължават. Надявам се да се изчистя сама и се чудя кога мога да се надявам процесът да започне и ако не започне сам, доколко може да чака преди абразио или медикаментозен аборт?
Благодаря ви!

# 387
Момичета,някоя от вас има опит с
Synarela -спрей и Elonva.

# 388
  • София
измъкнахме пак яйцеклетка  Simple Smile
днес трябва да се обадят да кажат дали е била подходяща за замразяване.

от преди 10г ме водят с намалял резерв, ама още излизат яйцеклетки.
дано са и читави всъщност , не само на външен вид.

# 389
Браво, Бамба! Бързат да ни отпишат,  ама и ние не се даваме !               

Общи условия

Активация на акаунт