Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 638
  • 738
  •   2
Отговори
# 390
Браво, много обнадеждаващо звучи. Ей това е да си истински колекционер.
Искам да ви питам, в кои случаи докторите имат наистина право и повод да предлагат донорски яйцеклетки?

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 10:12 от ВикториА

# 391
Много се радвам за теб, Бамба! Hug Като прочета хубава новина, ми се насълзяват очите от радост и придобивам повече надежда. Стискам ти палци! Вики, зависи от лекарите, според мен, ако нямаш фоликули или качествени яйцеклетки, тогава сигурно ще те насочат към донорска. Успех! Hug

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 10:24 от sisi345

# 392
Добър ден.Аз съм с изчерпан Яйчников Резерв,съответно липсващ менструален цикъл.Което означава,че полупавам менструален цикъл ,само след прием на медикамнти.Ходих при доста лекари,и стана ясно,че дори и да имам някакви яйцеклетки,вероятността да има малформации и хромозомни аномалии е над 70%.Др.нещо за мен беше,загубена кауза да се тъпча с лекарства,да си правят експерименти с мен,и какво ли още не.Но всяка жена,си знае положението.

# 393
Mercedes, успех в понеделник!

# 394
А колко дълго време могат да стоят замразени яйциклетките?
За инвитрото мъж ми го няма,от клиниката казаха,че може и да му замразят материала,колко време може да стой замразена сперм.
Ох толкова много се притесних на разговора,че си забравих половината въпроси.Момичета,радвам се че ви има.

# 395
Могат да стоят замразени  сперматозоидитес години,не е проблем☺

# 396
Mersedes, много съжалявам, успех ти желая от сърце! Hug Моят резерв също е изчерпан, но цикълът ми е редовен засега, дай боже да не спре, че всеки месец това си представям, като се стресирам от мислене за положението ми, когато не го мисля, съм по-добре Smiley bubanka75, нямам представа колко, но мисля, че може за дълъг период. Слушала съм, че може на млади години да си замразиш яйцеклетки за "старини", така да се каже Smiley Много късмет ти желая! Hug

# 397
Замразяването няма годност. За колкото искаш за толкова.

# 398
И аз съм така Mersedes всички ме убеждават ,че не мога да забременея с моя яйцеклетка но аз още се надявам.С донорска забременях но беше куха и това още повече ме обърка .

# 399
Благодаря за подкрепата момичета❤Стискайте палци, за емрбио трансфера ми др.седмица.Ще разкажа всичко кое как се е случило.

# 400
Mersedes, този трансфер  на замразен ембрион ли е или са ви синхронизирали циклите. Какво включва тази цена 7500е? Питам, защото в Бърно,  пишат, че цените са наполовина. В Прага сигурно са по-добри специалисти, все пак столица е. Бе, считай, че е успешно, каквото и да ти правят, чехите няма да се изложат!

# 401
Привет , привет ! Много съм изпуснала , почти сте изпълнили темата , надявам се с все хубави новини !🙂
Наближава Коледа , пожелавам Ви да сте здрави и обградени  от много положителни емоции! Чудесата се случват постоянно , не само по Коледа! Повярвайте , че чудото сте Вие и се насладете на живота , колкото и да е сложен !

# 402
tsvetentse, как си?От поста ти, изпълнен с  добро настроение и оптимизъм, съдя, че при теб всичко е наред, за което много се радвам! Тъкмо да заразиш с твоя бодър дух и нас!

# 403
  • София
Минавам да пожелая успех на всички момичета,:four_leaf_clover:
Бамби,стискам палци мила всичко да се развива по план😍😍😍

# 404
Mersedes, стискам ти силно палци! Hug Сигурна съм, че всичко ще е наред! лили78, много съжалявам за случилото се, но ми се струва, че има нещо нередно, как така донорската ще е куха? Много странно, това означава, че не са ти дали качествена яйцеклетка. Успех ти желая! Hug Всяко зло за добро! Може да стане и с твоя сега. tsvetentse, благодаря, мила! Да ти се връщат хубавите пожелания! Hug Как вървят нещата при теб? Отдавна те мисля. И аз реших да остана в Бахчеджи. bisko72, благодаря ти! Дано и при теб всичко да е наред! Hug

Общи условия

Активация на акаунт