Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви, момичета! Hug Този месец я пуснахме в Бахчеджи, пратиха ми я по имейла, не разбирам някои неща, защото е на турски, превеждам с един преводач Smiley, но 4 е дадено за нормално тук. Като гледам, много от показателите са близо до нормата, освен количеството. Казал е андрологът, че са бавноподвижни, но не е толкова отчайващо положението. Със сигурност добавките са дали отражение, защото преди 3г. беше много по-зле. За този тест, Дели, съм чувала, но не сме правили.

# 451
Мерцедес, пожелавам ти успех, стискам здраво палци!!

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 12:53 от elenna

# 452
Джули, ти ми вдъхна кураж да пробвам и аз с донорска яйцеклетка и то в Ню лайф Simple Smile

При вас имаше ли мъжки фактор?
не, ние нямахме проблем с мъжкия фактор. Проблема беше при моите яйцеклетки....

# 453
Добър вечер момичета.Когато предени 20-тина дни писах по тази тема,исках да споделя страховете си от неизвистното ,което ме очаква,моето ин- витро с Д.Я.Незнам защо но никой, не ми писа по точно за това което питах.Как протича процедурата,с кой опит е успяла някоя жена-нищо никоя.Исках да говоря с жена минала по този път.
Обсъждате диагнози,стойности,некъдърността на българските лекари,кой как се отнесъл с вас и какво ви е  казал.
Благодаря за това,че никой нищо не събра куража да сподели,или може би страха да но знаят и чюят хората,защото това ин-витрот с Д.Я не го възприема всеки, камоли да го направи та разбирам всичко....Хубави празници момичета.
Въпреки че никой не са свърза по моето питане с мен-аз ще разкажа всичко след процедурата, с най-голими подробности-ей така с надеждата да го прочете някоя жена,но не само-а  да и помогда да се реши на 200% или да знае какво да очаква.....☺

Няма място за притеснение, чехите си 'знаят работата', довери им се, те не обичат да имат провали и ще направят всичко възможно. Настрой се оптимистично, посрещни бебчето! Стискаме палци!

# 454
Mercedes, как си, всичко наред ли е?

# 455
Всичко мина супер добре ето снимките и ще пиша по-доло за всичко др.[/img]

# 456
Много се радвам! Сега ще стискаме палци за космическо чхг на теста!

# 457
ТА да пиша за самата процедера, както обещах.Когато пристигнахме в Клиниката посрещна ни нашата координаторка.Заведоха ни в нещо като молка конферентна зала,в която ни показаха на кратко видео филмче,стадиите в оплождането и развитието на нашите Д.Я със спермата на мъжа ми.От общо 9 яйцеклетки,след щателно изследване годти и в перфектно състояние са останали 6.От тях ми обясниха че ще ми имплантират 2 .Останалите 4 ще замразят.Да обясня, че моя договор и цена са в т.нар пакет олинклузив-за др.пакети планове и цени може да е друго.След това ме настаниха ,в стая с още едно момиче.Преди самия трансфер ми измериха кръвното и дебелината на ендрометрума който беше 8.4мм.Процедурата не е болезнена.Всичко приключва за около 45мин.След това те оставят да лежиш още 30мин.След което моята лекарка която ми прави и процедурата ми предписаха лекарства ,който ще приемам до 4 януари, когато трябва да напраня при моята гинеколожка ,тук в Мюнхен, кръвен тест и урина за да се разбере бременна ли съм или не.Та това е момичета от мен☺Ако има нещо което желаете да научите ми пишете ще отговоря☺

# 458
От мен преди всичко - успех на теста! Оплождането ИКСИ ли беше или нормално?

# 459
puh4e при метода ин-витро с донорска яйцеклетка ,В клиниката в която аз бях,оплождането го правят само чрез ИКСИ.Това ми го обясниха още на първичния преглед.

# 460
Mersedes, стискам ти палци! Успех ти желая от сърце! Hug Би ли споделила колко струва цялата процедура и какви са горе-долу цените на хотелите? Благодаря! Hug

# 461
Да мога,процедурите започват от 3500€  до 20.000€зависи от случая и каво искате вие като пациент да ви се направи, след разяснение от гинеколога, който ви прирме след предварително уговорен час.За нашия случай след преглед и предварително подготвени изследвания който поискаха да имаме,ни казаха че процедурата ще бъде в размер на 7500€.Ако кажете да съгласни сме се плаща 3000€,и се стартира търенето на донорка на Я.както бе в нашия случай.Останалата част от сумата се плаща, в деня на трансфера и се оформят документите. Има ценова листа която ви се предоставя да разгледате в деня на първичния ви преглед.

# 462
Не е евтино, но толкова варират в чужбина процедурите с ДЯ. Проучвам клиниките, че като се проваля сега, да съм ориентирам къде да продължа. Благодаря ти! Много късмет ти желая! Hug

# 463
Мерси за пожеланието Sisi😊

# 464
Мерси за пожеланието Sisi😊
Моля! Дай боже да се похвалиш с добра новина! Стискам ти силно палци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт