Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Честито Мерседес ! Лека бременност  Grinning

# 511
Здравейте, момичета! Hug Мерседес, честито! От сърце се радвам за теб! Hug Бях сигурна в положителния резултат! Дано всичко да протече безпроблемно до края! Hug Здравей, Две в едно, аз съм в клиника "Бахчеджи" в Турция. Днес на контролния преглед се оказа, че има малка светлина в тунела, има шанс да се развият 4 фоликула, имам 3 нови в единия яйчник и първият се развива добре засега, но може само с него да остана, докторът не дава гаранция, че новите 3 ще се развият, увеличи ми двойно дозата гонал - 300 и без фемара. Какви са ми хормоните не знам, не ги изследвах в БГ, той също, най-вероятно фсх е високо, но съм се повлияла от стимулацията поне малко засега, дай боже да имам късмет, че съм голям карък, кървенето било нормално, каза д-р Карликая, да не се притеснявам, не сме говорили много, зает е доста, но иначе е отзивчив, усмихнат и позитивен, не ме натоварва, като някои други. Мислех, че днес няма да има хора, а клиниката беше претъпкана, нямаше място къде да седнеш. Не очаквам чудеса, каквото стане. То колкото и да е добър един лекар, трябва трезво да се разсъждава, не може с вълшебна пръчка да ми оправи положението, каза, че ще се постарае, каквото зависи от него да направи, но организмът ще си каже думата, в крайна сметка, поне се чувствам спокойна. Чудя се дали има нужда да правим SDI тест? bubanka75, стискам ти палци! Успех! Hug

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 13:07 от sisi345

# 512
Мерседес, честито! Всичко да е леко и безпроблемно до края!
Сиси, браво на теб! Най-прекрасните ембриончета да си имате след пункцията Hug

# 513
Сиси, Супер новини! Айде ти да си следващата, която да се похвали!
Това с кървенето е доста срещано, но никой не дава обяснения защо.

# 514
Мерседес, може би си писала по-рано, но коя е точно клиниката? Може ли линк или име, за да разгледам по- подробно?

# 515
Мерцедес, прекрасна новина! Честито и лека и безпроблемна бременност.

Сиси, само така. Докога е стимулацията и кога ще ти е пункцията?

# 516
ВикториА това с кърветето което се получава след ин-витро(независимо с той или Д.Я.) се получава от имплантирането и се вдига температура 37.2, Не е много кървенето съвсем малко ,за няколко часа с спря.При мен се случи така.Ходих при гинеголожката си тя ми го каза,тъй като аз си изкарах ангелите,както и момичета тук от темата ми писаха, че това е причината и те е лош признак.

# 517
Сиси, стискам палци за успех!

Мерседес, честито! Лека и безпроблемна бременност! Би ли споделила каква поддържаща терапия имаше назначена след трансфера?

# 518
Да Stela ще ви споделя-утрогестан,естрофем,аспирин протект,предозон и фолиева киселина.Разбира се всички тези лекарства са по схема.

# 519
Правилно ли разбрах, че някой смята инплантацията за лош признак?! Rolling Eyes

# 520
Много ви благодаря, момичета! Hug Heart Шансът да се развият трите фоликула е минимален, но може пък да стане чудо, знам ли... Ели, не знам докога ще е стимулацията, на 2 съм на преглед, че съм притеснена, ако се стигне до пункция, как ще дойде мъжът ми, че точно януари графикът им е много натоварен и няма кой да го замести, ако е на 6, ще е добре, но ако е на 8, както се очаква, лошо.

# 521
Сиси, а няма ли вариант да има една замразена проба за резерв, в случай, че не успее да дойде. В САЩ повечето клиники предпочитат да има такава, дори мъжът да живее в града и т.н. в случай на непредвидени обстоятелства от всякакво естество в деня на пункцията. Дано всичко се нареди, в краен случай, ще замразят само яйцеклетките, както прави бамбарадамбара.

# 522

Mersedes,честито и от мен!Лека и безпроблемна бременност!Дай Боже,да повлечеш крак 😊!

# 523
Благодаря, Ели! Hug За съжаление, в Турция имат различни разбирания и закони, забраняват замразяването, считало се за донорство, аз лично не виждам каква връзка има с донорството, но какво мога да кажа... другата координаторка ми беше казала пък, че може и да може еднократно, само за този опит, другото момиче беше днес на смяна и казва, че не знае за такова нещо, в крайна сметка, на 2, като отида, ще видим, дано нещо да може да се измисли.

# 524
Нали замразяват ембриони? Защо не могат да се замразят яйцеклетки?

Би било доста странно да минеш стимулация и накрая всичко да е напразно, защото мъжът ти не може да дойде. В такъв случай трябва непременно да се освободи.

Общи условия

Активация на акаунт