Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Много ви благодаря момичета,за подкрепата и милите думи.Дай боже всичко да е наред до края.☺❤Късмет и успех на всички от сърце.

# 526
Точно и аз си зададох същия въпрос, Ели, не виждам никаква логика, преводачката е много любезно, но не зависи от нея, каза пак ще пита, днес го нямаше човекът, който може да каже, на 2 ще видим.

# 527
  • На остров
  Сиси а тези доктори не говорят ли английски та се налага преводач?
Стискаме палци, засега сме три за януари за пункция и живот и здраве трансфер.

# 528
Две в едно, докторът говори английски, мисля, че е учил няколко години в Америка, то и аз говоря, но на разговорно ниво, понеже има много български пациенти, са взели на работа две българки, туркини, които превеждат. Стискам и аз палци на всички момичета! Hug

# 529
Те не са само преводачки, а коордирнатори-помагат на бълг.пациенти за всичко. Иначе не само лекарят, ами целия персонал владее английски.

# 530
Благодаря, Пухче! Нека наистина всички сме здрави, щастливи и с много сбъднати мечти през идната година.

# 531
  • На остров
 И аз пожелавам една хубава и добра година за всички !

# 532
Крайно време е да изгрее слънце и на нашата улица Simple Smile Весело посрещане и щастлива НГ на всички!!!

# 533
  • Германия
Щастлива, спорна и благодатна 2018 година !!!!! Да си пожелаем тази година да ни донесе най-милото същество, за което толкова жадуваме!
Мерседес, знаех си , че ще се случат нещата при теб. Таз година люлка да има и при вас!!!!!
Момичета, аз започвам стимулация за 3 ти опит - Елонва и Меногон на 3 ти ден. Вчера на обяд имах кафяво зацапвате и алената кръв с нормално кървене се появи към 19:00 часа.Да го броя ли като първи ден на цикъла ?

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 09:57 от luckylucky

# 534
Момичета, тази година да донесе на всички ни така желаните рожбички! Здраве и щастие да царуват в семействата ни!
Lucky, според мен днес броиш за първи ден😊

# 535
Честита Нова година, бъдете живи и здрави!
Нека новата 2018 година бъде по-успешна от всяка изминала с много положителни емоции
и повече сбъднати мечти!

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 13:33 от sisi345

# 536
  • София
Честита Нова Година борбени момичета,пожелавам ви мечтите ви да се сбъднат в най скоро време и догодина да гушкате своите рожби Flowers Four Leaf Clover

# 537
Щастлива, спорна и благодатна 2018 година !!!!! Да си пожелаем тази година да ни донесе най-милото същество, за което толкова жадуваме!
Мерседес, знаех си , че ще се случат нещата при теб. Таз година люлка да има и при вас!!!!!
Момичета, аз започвам стимулация за 3 ти опит - Елонва и Меногон на 3 ти ден. Вчера на обяд имах кафяво зацапвате и алената кръв с нормално кървене се появи към 19:00 часа.Да го броя ли като първи ден на цикъла ?

Здравей! Преди ми бяха казали, че ако ти дойде след 12 часа, броиш от другия ден, обаче сега д-р Карликая ми каза, че не било вярно, брои се деня, в който ти дойде. Явно всеки има различно виждане. Успех! Hug

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 13:39 от sisi345

# 538
Честита Нова Година!!!  момичета,пожелавам на всички ни   да се сбъднат мечтите в най скоро време.

# 539
  • Германия

Успях да се свържа с клиниката ми и ми обясниха, че когато се съмнявам кой ден да броя за първи ден от цикъла е редно да се бие първата инжекция по-рано, отколкото да се закъснее с 1 ден. Тоест вчера броя за 1ви ден и утре сутринта ще си бия Елонва и Меногон —вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт