Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
luckylucky, аз бих направила точно както казваш. Даже съм започвала стимулация още на зацапване. По -добре малко по-рано, отколкото късно.УСПЕХ!

# 541
Добро утро момичета и за много години.Може ли да ми кажете др.тема в която да пиша,тъй като аз както ви споделих ,съм бременна.Има ли тема забременели след ин-витро ,с донорска яйцеклетка или нещо подобно.Благодаря предварително.

# 542
Честита Нова година момичета!

Аз започнах със стимулацията,явно е дълго-къс протокол Simple Smile
Вчера инжектирах Елонва 150 ,и днес имам кафяво сякаш е последен ден от цикъла ми.Случвало ли ви се е по време на стимулация да имате и зацапване.

# 543
Здравейте, момичета! Hug Нещата при мен не вървят на добре. Трите фоликула не се развиват, големият се развива, но по-бавно, на 9-ти ден е 11 мм. Не знам много ли е малко това. Смениха ми гонала с мерионал 300, днес и утре, на 4 съм на преглед. Очаквах този резултат, въпреки това, като чух, се натъжих, още когато видях изражението на д-р Карликая, разбрах, че не е добре. Емоциите му се изписват на лицето. bubanka75, и аз имам, даже става и червено, откакто ми е дошъл цикълът, не е спирал, днес докторът каза, че е нормално, от стимулацията е, обясни ми точно, но не запомних, защото друго ме вълнуваше и аз като чуя, че е нормално, се успокоявам и не чувам вече какво ми говорят Smiley Успех! Hug

# 544
  • София
от мерионала ще порастне по-бързичко.
току виж че и останалите вземат че се посъвземат  Simple Smile

# 545
Благодаря, Бамба! Hug Дай боже! Каквото е писано, това ще стане.

# 546
Сиси, ще  станат, но явно стимулацията ти ще е малко по-дълга, случва се . Не губи надежда!

# 547
Благодаря, Пухче! Hug Аз го очаквах, не съм си мислила дори, че всичко ще се развие идеално, дано поне големият да го бъде.

# 548
Помнете едно... не ни трябва количество, а качество! Има жени вадят по 20-30-40 яйцеклетки и накрая докретват едва 1-2 и то не много добри. И обратно, вадят една и тя става прекрасно бебе, да не говорим и еднояйчни близнаци. Това е с кръга на случайностите (за еднояйчните), но те съществуват и поне са безплатни за копнеж. Heart Eyes Hug
Стискам палци на всички в стимулация и нека през Новата 2018г Всички ние да се сдобием с бебоци. С пожелания за Здраве, Късмет и Любов!!! Hug

# 549
Благодаря Сиси.За всеки случай звъннах в клиниката, сега ще чакам да ми се обади доктора като се освободи, уф дано е по-скоро....

# 550
Благодаря, Вики! Hug Днес в болницата срещнах една българска двойка, която много ме окуражи и ми каза, че при нея 1 яйцеклетка, като имала, е станало, разцепила се е на две и има близнаци, а когато са извадили преди това 10, е бил неуспешен опитът, но аз не очаквам нещо качествено да излезе де. bubanka75, стискам ти палци! Hug 

# 551
Сиси, разбирам, че не искаш да останеш с изглъгани мечти, но не бива и чак нищо да не очакваш. Имай надежда, че всичките усилия ще се увенчаят с успех!

# 552
Ето, за същото говорех. Ти си срещнала точно такива хора. Незнаем какво ще стане в крайна сметка, но се надяваме всички на успех. Както за нас самите, така и за всички останали. Бъди позитивна. Така или иначе вариантите са само два. Хвани се за по-добрият!

# 553
От един американски форум, познавам жена с почти изцяло изчерпан яйчников резерв, чиято единствена яйцеклетка при последната стимулация наистина се раздели Simple Smile. Още не са правили трансфер, но имат 2 замразени ембриона.

Редакция: историята си я спомням грешно, написала съм правилната по-надолу.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 16:33 от elenna

# 554
  • София
че кога е успяла пък да се раздели преди да я замразят  newsm78

моята баба е плод на такава късна бременност, те със сестра си са 7 и 8 дете, ако не бъркам, че са много там, след тях има и още  Crazy
еднояйчни близначки бяха.

Общи условия

Активация на акаунт