Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Не знам кога е станало точно, но на 6 ден направиха биопсия само на единия за ПИД, тъй като са идентични, и ги замразиха.

# 556
Ох, искам и аз така. Един ембрион на две или три деца да се разпредели Heart Eyes Егати кефа! Ех, мечти Hug

# 557
Сега се върнах да и чета историята, защото наистина малко куриозно като се замисля. Ами така е, защото си спомням грешно!
Имала е извадени 2 яйцеклетки, но едната не е била зряла. Узряла е в специална среда в лабораторията, и от нея е станал вторият ембрион. И наистина само първия е биопсиран, защото вторият са го замразили на 3 ден.
Ето как се раждат митовете и легендите, от такива като мен, с малко изкуфели спомени Simple Smile

# 558
А аз само чета, как узряват “зелени” яйцеклетки и при нас никога не са го предлагали... Незнам в кои случаи избират да го прилагат това!? Това не са митове, наистина съществуват такива истории. Лично следя една кокона американка също (с поизчерпан резерв), която и правят Замразен трансфер само на един единствен ембрион и стават еднояйчни близнаци. Всичко върви идеално! Еми, остава да си чакаме момента на забременяване и ние, момичета.
Лично аз като цяло съм много притеснена и сдухвам често, но гледам да съм позитивна до колкото мога.

# 559
  • София
тия зелените могат да ги отглеждат, ама май не стават много читави  Rolling Eyes

аз пък съм се настроила за близнаци за пореден път, но също съм се настроила и за едно голямо нищо.
примирих се някак че може би няма да ни се получат нещата.
не знам защо в началото си мислех че ще стане по-лесно от първия път, като и годините са ни вече повечко.

# 560
Четита нова година Момичета! Нека  тази година се напълни темата със много здрави бебета!  preggo newsm30 ylinfant
Сиси , Естрадиола изследваха ли го?

# 561
Интересното е, че в този случай поне на вид от доузрялата яйцеклетка се е получил перфектен ембрион, но то без биопсия разбира се може само така да си изглежда.
Тя между другото е само с една година по-възрастна от мен, на 38 е, но от доста години вече има много намалял резерв.

# 562
Сиси, ще стане чудо и всичко ще е наред!

# 563
Сърдечно ви благодаря, момичета! Hug Heart Трябва да стане някакво чудо, че да успея, ще видим какво ще ми кажат в четвъртък. Стискам ви палци на всички! Hug Бамба, не се отчайвай, може и да се получат нещата, не се знае. Успех! Hug snow22, този месец не съм, докторът не искаше никакви изследвания, не ми е назначавал, но предните месеци, от септември, винаги е бил добре, фсх ми е високо. Колко голям трябва да е фоликулът, за да се пунктира? Нетът ми е много слаб и на моменти не мога да пиша.

# 564
Бамбарадамбара, горе главата. Нещата тепърва ще се развиват при теб, дотук беше само първи етап. Стискам палци за близнаците!

# 565
Имах в предвид , сега на прегледа .За пункция е нужен поне 18мм. а на девети ден е трябвало поне 15-16мм.   Дано стане някакво чудо  Hug но ти не се отчайвай! spoko

# 566
Много ти благодаря, snow22! Hug Heart Не, не е изследван сега. До колко дни може да се удължи стимулацията?

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 18:40 от sisi345

# 567
Не съм много веща в тази област но мисля че 17 дни  и на 18 ден  се прави пункция. Това естествено е свързано със добре повишен естрадиол. Трябвало е да пусне изследване на Естрадиола и спрямо неговите нива да прецени дали да продължи стимулацията  , не знам... най вероятно си има нещо в предвид , или тотално ще ми затвърди мнението на експериментатор.

# 568
Чух на едно момиче да казва да изследва хормони, но на мен - не, даже попитах координаторката, но каза, че не е казвал за мен, ще видим, то аз съм отписана и без това от лекарите, така че каквото и да експериментира, все е от полза, няма какво да губя вече, може само да спечеля, иначе трябваше да ми откаже помощ. Има едно момиче от Варна при него, с подобен на моя случай и успя, дай боже да има и успешна бременност.

# 569
Какво казаха по въпроса с мъжа ти? Той уреди ли си идването?

Общи условия

Активация на акаунт