Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На 11мм фоликул е безсмислено да изследва естрадиол. Като мине15-16мм има някаква идея.

# 571

[/quote]
Чух на едно момиче да казва да изследва хормони, но на мен - не, даже попитах координаторката, но каза, че не е казвал за мен, ще видим, то аз съм отписана и без това от лекарите, така че каквото и да експериментира, все е от полза, няма какво да губя вече, може само да спечеля, иначе трябваше да ми откаже помощ. Има едно момиче от Варна при него, с подобен на моя случай и успя, дай боже да има и успешна бременност.

Не си отписана тотално обаче , просто не искат да се занимават, защото такива случаи са трудни. Отнемат доста време , нерви и пари. В повечето случаи и пациента и лекаря се отказва. Може веднъж в годината да имаш качествен цикъл и това да е момента, нищо не се знае със сигурност.  Hug

# 572
Много ви благодаря, момичета! Hug Ели, още не се знае дали ще се стигне до пункция, ми казаха вчера, затова и нищо не може да уреди мъжа ми, ако изобщо може за същата дата, ще видим какво ще кажат утре, днес не си чувствам подута матката, коремът ми спадна, нямам и силно зацапване, дали действа мерионалът, кой знае... snow22, чувам, че д-р Карликая бил честен и казвал, ако няма никакъв смисъл да се продължава, като види извадената яйцеклетка след пункция, иначе аз няма да се откажа, докато той не се откаже от мен. Нетът тук направо ме влудява.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 17:29 от sisi345

# 573
Сиси дано се получат нещата при вас.
При мен зацапването доста се усили,но странното е че е много тъмно кафяво,като ....В 15:30 днес имам час за преглед да видим ще продължаваме или ще прекратяваме.Сутринта пих две кафета с цигарка,егати нервата дето ме гони.Момичета,ако се стигне до пункция,не се ли опложда яйциклетката непосредствено след пункцията или. ...

# 574
bubanka75, на мен в денят на пункцията ми казаха само колко яйцеклетки са извадили, а на следвашият ден се обади биолог от клиниката, за да ми съобщи колко от тях са се оплодили.

# 575
  • София
Яйцеклетките се оплождат се веднага след изваждане (освен ако не правите pooling - събиране и замразяване на яйцеклетки).
Докато тече пункцията мъжа трябва да даде материал за оплождане.

# 576
  • София
не е точно на минутата след пункцията, може и часове след това.
но същия ден.

# 577
Но в деня на пункцията и мъжът ми трябва да е там,за да даде спермата, нали.

# 578
  • София
да

# 579
Инжектирането на яйцеклетките става веднага, но минават часове докато се разделят, затова на мен ми се обадиха на следващият ден, за да ми кажат колко са се оплодили, и още веднъж на 3-ти ден за да ми съобщят, колко от ембрионите стават за замръзяване, тъй като при нас нямаше пресен трансфер.

# 580
  • София
моите пункции са около 9 часа, мъжа отива към 11 и 30 да даде материала, после го обработват и чак тогава ги срещат..
и яйцеклетките също ги обработват, нещо почистват, разчистват там преди да ги набоцкат.

# 581
  • На остров
Много хубава и добра година пожелавам на всички !
МЦ закъсня с два дена и точно вчера като се прибираме се яви, много мразя да летя когато съм в МЦ но мина.
Продължавам си с Синурелата.
При нас в деня на пункцията, първо отиваме в стаята за даване на сперма, след това се прави пункцията. Оплождат се същият ден на другият ден се изяснява каква е ситуацията и на 2 ден трансфер. Аз имах 10 извадени яйцеклвтки, 8 се оплодиха, 3 бяха топ качество, една върнаха, две замразиха.
Имахме много висок процент шанс за близнаци плюс факта, че е беше първо инвитро и категорично отказаха да върнат две. Важното е, че успяхме с прекрасен разбойник.
Този път искам само едно още тамняма дори да питам дали може да върнат две, ако стигнем до трансфер.

# 582
Две в едно,ние като попълвахме документите в клиниката посочихме 2, и на нас ни е първо инвитро,не мислих че възрастта играе мн.голяма роля.А две не е ли мъничко по-сигурно,че поне едно ще се имплантира.Момичета стискайте палци, сега отивам към клиниката,да видим това кафявото течение дали е на добро или не.

# 583
Стискам палци на всички в стимулация! Въпреки, че напоследък не пиша много,  ви държа под око, чета ви и искам да успеете!

# 584
bubanka75, стискам ти силно палци! Hug При мен, като спрях гонала, спря и кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт