Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Бубанка, прекрасна новина!!! Честито да ви е...

# 616
Супер новина Бубаланка-честито😊

# 617
  • На остров
Сиси ако те е страх от упойката поискай само локална или без упойка.
Бубанка честито !

# 618
Благодаря, Две в едно! Hug Не съм питала, но доколкото разбрах, лека била упойката.

# 619
bubanka75 честито Blush Прекрасна новина!
Sisi345, най-вероятно ще ти сложат пълна упойка, не знам, ще разкажеш, но тя да не те притеснява, лекарите ще ти направят тестове, за да я преценят според състоянието ти, така че да я понесеш най-леко! Успех утре!!! Hug

# 620
Много ти благодаря, Дива! Hug Не ми казаха за тест, дано да има, ще видим, ще пиша.

# 621
  • На остров
Аз продължавам със спрея до вторник или сряда после почвам менупур за 10 или 11 дена.
Сиси стискаме палци за утре, при нас пункцията е без упойка, само с обезболяващи хапчета и малко изстудяващ гел.

# 622
Сиси, упойката въобще не я мисли.Толкова прецизно я преценят, че и двата пъти се събудих все едно нищо не е било. Като малка имам две операции, много трудно излязох от упойките и доста време бях замаяна.Нищо общо!

# 623
Да споделя при последните ми две пункции, едната беше без упойка, последната на деазепам и в носа ми сложиха кислородна тръба. Пускаха лека дозичка и бях само замаяна. От време на време изохквах и чувах доктора да казва, че остава още малко. После се питах сънувах ли, спах ли... май бях, в състояние на много пияна. Та тест за упойка правят само, когато е пълна упойка с интубация (когато машина диша вместо теб). За временни не тестват, спокойно. Ако толкова се тревожиш и търпиш на болка не слагай упойка, ако е само едно фуликулче за аспириране. Наистина не е голяма болката. Като при цикъл е, малко по-щипеща. Но каквото и да избереш не е тревожно. Тази упойка не е пълна, въпреки че дремваш и не помниш.

# 624
Благодаря ви, Пухче, Вики! Hug Много ме успокоихте и ми олекна, чакам с нетърпение да стане утре, че го мисля този фоликул... Доста търпя на болка от този тип, защото съм с изключително болезнена менструация, но въпреки това изпитвам страх от разни манипулации. Честно казано, винаги най-ме е било страх да ходя на гинеколог, затова ме сполетя тази участ, си казвам на шега Smile Когато оперираха главата на майка, изобщо никакъв тест не й правиха, а операцията беше около 8 часа, имаше само консултация с различни лекари предния ден, на които аз отговарях.

# 625
Днес в един форум, попаднах на една препоръка за Рибофлавин от 400 (вит Б2), че спомагал много с/у главоболие и мигрена следствие на стимулации и хормоналните промени. Но подчертават от 400, а не от 100. Една капсула на ден. Предполагам, че сигурно ви е понятно, но на мен не беше до сега. Аз си страдам от мигрена от малка и това много добре ми прозвуча, та реших да ви споделя. Пробвайте, аз днес ще си купя. Препоръчват го репродуктивните им лекари. В Амазон коментарите са фокусирани също, че е срещу главоболия и мигрени...
Хахаха звуча, като реклама от Топ шоп Bowtie

Аз също получавам адски 2-дневни главоболия/май и мигрена може да е/...и съм засякла или 2 дни преди цикъл или по овулация някъде..Направо е ад-не мога да стана.Този Б2 непрекъснато ли се пие и дали не пречи на стимулации и трансфери?За всички витамини по принцип предозирането е опасно...а за този?

# 626
Все още нямам наблюдения, чакам го, поръчах си го от Амазон. Вит от групата Б не е проблем да се пият продължително. Другата стратегия срещу главоболие по мои наблюдения е ограничаването до минимум на сладко и шоколад особено. Трябва да се пробва всичко.

# 627
Това със сладкото го пробвах...за жалост при мен без успех...ще дадеш отзиви за вит.Б2 моля Simple Smile

# 628
Сиси,стискам палци и да пишеш как е минала пункцията.
Аз утре съм на преглед сутринта да видим колко яйчица съм образувала след 7дни и какво следва по-нататък.
За сега усещам само в ляво ,сякаш има малко балонче отвътре и понякога леко напрежение ниско долу.Та и аз може да съм развила само едничко яйчице .Аз забравих да питам Док.
дали с.... е противопоказен по време на стимулацията Thinking

# 629
  • На остров
Секса не е противопоказен, стига да се чувстваш добре. При нас искат 4 дена преди пункцията и даването на сперма да има въздържание за да има материал.
Не знам как усещате колко фоликула сте образували, аз никога нищо не усещам. Усещам, че съм овулация да кажем но не мога да кажа кой яйчник и т.н.
Сега се чувствам много подута но пък бръчките не се виждат Wink . Сиси, Бубанка вие на колко години сте? Стискам палци и на двете днес !

Общи условия

Активация на акаунт