Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря за инфото, Вики! Hug По принцип не страдам от главоболие, рядко, като настина, на нова година имах ужасно и пих 1 ацефеин, мина ми, иначе от стимулацията не получих. Днес фоликулът е 18мм, пункция на 8 в 10 часа. Имам 2 инж. оргалутран за днес, вечерта в 24,15ч. оветрил, утре без лекарства, обаче се притеснявам да не се пукне фоликулът, нали оветрилът е за пукане, като го бия днес, до 8 няма ли да се пукне? Не знам дали продължителното вървене и горещият душ оказват също влияние.

# 601
В никакъв случай горещи душове!!! Особено след трансфер. Без резки движения и физ натоварване. Разходките не пречат. Още малко остана...

# 602
Сиси, прави всичко стриктно,  както ти е написано! Не се притеснявай! Оветрил се бие, за да доузрее яйцеклетката, а не веднага да се спука фоликула. Аз имах един 22мм в събота, пункцията ми беше чак във вторник,  И си беше там-видях го на монитора. Оргалутрана не позволява на лх да се повиши,така че няма да се спука!

# 603
Много ви благодаря, Вики, Пухче! Hug Нали е само 1, се притеснявам, всяка вечер си правя душ, с доста топла вода, днес трябва да си мия и косата, че се чудех, с по-хладка ще се къпя. Имам да обиколя тука и някои магазини, питах днес координаторката, тя каза да вървя пеш, но да не е цял ден, няколко часа не били проблем.

# 604
Топъл и горещ душ са различни неща. Нормален да е и не се претопляй, това е. Аз ако съм, бих си почивала. Само 36 часа са не е кой знае колко. Магазините след пункция, на спокойствие. Blush
Кървенето няма отношение

# 605
Благодаря ти много, Вики! Hug Ще те послушам, че ми е притеснено. Мъжът ми слава богу успя да се осводи от работа.

# 606
  • На остров
Успех Сиси, според мен разходките са полезни и ненпречат. Пункцията с упойка ли ще ти я правят?

# 607
Много ти благодаря, Две в едно! Hug Да, с упойка ще е, може да звучи смешно, обаче от няколко години все повтарям, че ако ми сложат упойка, или сърцето ми ще спре, или нещо ще стане, майка ми все ми казваше да престана да го повтарям, че не е хубаво, дядо ми все така й казвал, че ако го оперират, ще умре, така и стана, че и аз като него съм била. Та ако не ви пиша, значи нещо е станало Smiley, казаха, че лека била упойката, но аз все такъв пресантиман имам. Днес много малко се разходих, само тук в района, натоварих се леко в супера, но то внушението е голяма работа. Smiley

# 608
Сиси успех,стискам ти палци .

Момичета на 2 ден от стимулация Естрадиош-89,8 не е ли доста нисък,и как нараства знаете ли.В смисъл има ли някаква зависимост на нарастване?
FSH-52,0 при р.стойности 0,9-12
LH-2,6 при р.стойности 0,9 до 75,0
Не е ли много високо FSH.
Доктора ми е писал в коментара,че са ок изследванията.А и зацапването ми спря от само себе си,ей така дим да го няма без медикаменти,странна работа.

# 609
Стига бе, Сиси! Никакво умиране. Нали бебе ще раждаш! Успех и пиши веднага като те пусне упойката, че ще психясаме.

# 610
Много ви благодаря, bubanka75, Ели! Hug Ели, от твоите уста в Божиите уши! Hug Дай боже всички да станем майки един ден! Стискам палци на всички! Непременно ще пиша, Ели! bubanka75, аз не съм много компетентна, но ми се струва високо фсх, естрадиолът не знам как нараства, обаче трябва да е под 80 преди стимулация, на мен за кръвта, после пак питах, докторът каза, че е била от това, че организмът се мъчи да произведе повече хормони, за да порасне фоликулът, затова не спира кървенето, спирането било добър знак, че ги е произвел, при мен, когато започна да расте, кървенето спря, значи е така, спрях гонала, минах на мерионал и още същия ден спря. Успех! Hug

# 611
Ох, Сиси, тя упойката е най-хубавата част Grin

# 612
Ох, дано, Вики! Hug Крайният резултат си го знам, ама има още надежда до 8 Smile

# 613
Сиси не го мисли ,ще видиш,че края ще щастлив.
Момичета тихичко да ви се похваля,след 10г.връзка и един 8г.син,най-накрая се съгласих на 4.01.да стана законна съпруга на моя мъж, той трети път ми предлага милия да се оженим,а аз все се дърпам и все казвах има време.От три дни се чуствам някак супер спокойно вътрешно,не мога да го опиша.Той се разплака от щастие.Зная,че може би темата не е подходяща,но исках да споделя с вас радостта си.
Ако е дал господ,тази година освен булка да има и люлка....Simple Smile

# 614
От сърце ти го пожелавам, bubanka75! Hug

Общи условия

Активация на акаунт