Лакове за нокти - 115

• 82 063
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Промених формата и избрах този цвят.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 07:49 от X-RayLily

# 106
Wow, макар да съм фенка на червеното, това ми идва доста ярко. Всъщност как я карате с цветовете? Днес докато ме лакираха гледах как лакират едно момиче на съседната маса в много хубав тюркоазен цвят. Лака и беше Шилак и седеше направо като стъклен. Ужасно ми хареса, обаче как да сложа такъв ярък цвят като утре имам “ делова” среща? Не че ще ми кажат нещо, но определено ще направи впечатление. После момичето каза, че отива на почивка някъде на топло и за това си позволявала такъв ярък цвят и аз се успокоих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
  • София
Обожавам този коралов цвят!

# 108
  • Стара Загора
Не знам как съм пропуснала да се запиша в настоящата тема, но любим топ напоследък ми е на Avon и Perfect UV Top coat. База фаворит и аз нямам като повечето.

Снощи отново си оформях маникюра и щяха да са по-дълги, но започнаха да се делят на места при пиленето и ги скъсих наполовина. А и като знам след седмица пак как ще са избуяли.

Скрит текст:

# 109
  • София
Иваничка, ти кой матов топ ползваш?
На флормар ползвам. Но е на няколко години, незнам дали сега се предлага.
Да се похваля, че вчера след работа тичах до Lilly на Лъвов мост и грабнах заветния тъмносин лак от дънковата колекция на есенс (беше последен на стелажа)  Laughing
Търсих и една показана тук матова основа на перфект, но я нямаха - нов продукт ли е?

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 08:34 от Ivanichka

# 110
И аз имам Флормарският, но мислех, че ще ми трябва по-хубав. Ти с него ли направи онзи матов маникюр с Катрис и златния лак?

# 111
  • София
На някаква промоция съм си купила червен лак- red atraction, лакирах се веднъж с него-все едно съм намазала ноктите си с кръв! не е голяма драма-мога да го хвърля, но преди това да ли мога да омекотя цвета му с друг цвят?Може би не е редно да го смесвам с друг лак?
Някакви идеи?
ПП: придържам се към бързото лакиране,т.енямам време за лакировъчни техники ли ваденки и т.н.
Благодаря.

# 112
Както нямах идеи, така се оказах омаза с брокат то ушите - https://www.instagram.com/p/BbMaq2ijNKD/?taken-by=s.naneva

# 113
Не е лошо, тъкмо като за Коледа Simple Smile, обаче на палеца много си бързала Joy

# 114
Особено розите са в силно коледен дух Grinning
Тези дни трябва да ви покажа как изглежда възпаленият ми пръст след един месец възстановяване... Нокътчето горкото е доста смешно Smiley

# 115
  • София
И аз имам Флормарският, но мислех, че ще ми трябва по-хубав. Ти с него ли направи онзи матов маникюр с Катрис и златния лак?
Точно с него си е - друг нямам Simple Smile
и малко снимки Simple Smile
Скрит текст:
така съм сега, позакърпих ожулените връхчета да издържи още малко и минах с топ лак. До сега 2-3 дни го нося без топ лак и за ден се ожулваха връхчетата и само дооправях.

и ето едно матиране само на един нокът, но нямам по-добра снимака

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 18:10 от Ivanichka

# 116
Защо пък да не можеш да го смесиш с друг!? Аз веднага бих пробвала - някой тук разказваше, че си прави лак тип желе като смесва обикновен с безцветен лак... на твоя ярко червен аз моментално бих му сложила тъмно син или сив или дори черен, а защо не и розов!

Иваничке- много ефектно това зелено матирано!!

За цветовете - аз съм много консервативна и дори класики като тъмно червено ме дразнят и ми правят впечатление носени с много спортни дрехи например (в сми клин, маратонки и пухено яко; с дънки си е ОК). Нов края на краищата всеки си има личен стил и неща, които дори не ми хрумва да опитам на други хора/ръце могат да изглеждат добре и адекватно. Тюркоазено за лято/море - да, но за офис/делова среща - не.
Също не харесвам изпипан, ярък и привличащ вниманието маникюр и "голо" лице, без намек дори за грим.

Преди малко за пръв път опитах магнитен и не се виждам да повторя - каква хамалогия! Имам един единствен такъв, купуван като част от комплект, свалих де що имам магнити от хладилника и ще изтърпя резултата ден два. Не е грозно, но не е и нещо изключително. Може и да е защото е остарял!?! Магнитните май не старееха добре или се размагнитваха, имаше нещо такова...
Скрит текст:
Използвах предишния си лак за основа, защото на 5-ти ден все още беше без забележки, за разликата от моите кожички!!!

И върху него 1 слой магнитен:

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 18:04 от Agent Provocateur

# 117
Аууу Агент, помислих си че пишеш за мен Joy. Тъкмо съм седнала в кафето до нас и съм с клин и яке, а ноктите баш червени Stuck Out Tongue Winking Eye.
Иначе си права, червения лак предполага съвсем друг начин на обличане, но в същото време много зависи и от формата на ноктите. Примерно твоите са много хубави, но непретенциозни и дори да сложиш нещо спортно няма да се набие на очи, докато ако си с дълъг маникюр, то тогава е наистина много нелепа комбинация.
Много ми харесва твоя лак.

# 118
Разбрахме се от 2 думи Grinning
Точно това е моят сантимент за формата! Трябва да има стилистическо единство между маникюр, макияж и тоалет! Мерси!
(а къде и кога ще намерим време за това е друг въпрос Simple Smile))

# 119
Аз му намерих цаката на времето Joy, просто излизам в болнични и имам време да се лакирам.

Общи условия

Активация на акаунт