Лакове за нокти - 115

• 82 060
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Кой е лакът на безименния пръст? Simple Smile
Лакът е от New Look,но е почти еднакъв с един на Есенс,който наскоро бяха показали в темата😊

# 91
Много ми харесва! Не съм я виждала тази марка, има ли я в България?

Нещо такова ще пробвам тази вечер - https://i.pinimg.com/564x/3c/86/8d/3c868d55f5fbe6dcfefd022818b4bc51.jpg

# 92
  • Пловдив
Много красив! Не съм я виждала в България,аз го купих от Англия преди година.

# 93
Рускините са страшни, наистина. Аз следя само две - Света Сандерс и Ягала, но са ми достатъчни  Crazy  И една много готина полякиня.
А Ана Горелова има даже своя линия лакове Dance Legend, гледам, че вече и Ягала има нейни.

Иваничка, ти кой матов топ ползваш?

# 94
Големи сте подстрекателски да знаете. Тъкмо се прибирах за вкъщи и минавам покрай един козметичен салон и гледам маникюристка Simple Smile. Влязах разгледах лаковете и между стотици лакове избрах пак червено !
Опи- аз не съм сервитьорка.

# 95
  • София
Скрит текст:
Големи сте подстрекателски да знаете. Тъкмо се прибирах за вкъщи и минавам покрай един козметичен салон и гледам маникюристка Simple Smile. Влязах разгледах лаковете и между стотици лакове избрах пак червено !
Опи- аз не съм сервитьорка.

Разкошен!

# 96
Направо невероятен!
Аз съм с оголени връхчета, този Есенс се оказа много нетраен. Жалко. 😒 Ще взема и аз да си сложа нещо червено, не съм слагала от пролетта.

# 97
Днес пристигнаха лаковете, които бях поръчала от пинк панда.

# 98
Рускините са страшни, наистина. Аз следя само две - Света Сандерс ...

И аз много я харесвам. А тя има лакове в колаборация с друга мечтана от мен марка - Picture Polish. Знам тези двата - https://www.instagram.com/p/BV5cEbhgO-4/?hl=bg&taken-by=sveta_sanders , но може и други цветове да има.

# 99
Днес пристигнаха лаковете, които бях поръчала от пинк панда.

И ти си заграбила от Спейс серията Laughing Аз утре чакам моята поръчка от тях и нямам търпение, че и една лимитка на Катрис на Dawid Tomaszewski поръчах и ми изглежда много красив. Heart Eyes

# 100
Само 02 не поръчах, защото имам подобен цвят. Лаковете пристигнаха в офиса ми и когато ги разопаковах колежките ми се лакираха с тях.
В пинк панда са заредили 2 нови колекции на есенс - made to sparkle и step into magic wonderland. Не знам дали ги има в магазините.

# 101
Само 02 не поръчах, защото имам подобен цвят. Лаковете пристигнаха в офиса ми и когато ги разопаковах колежките ми се лакираха с тях.
В пинк панда са заредили 2 нови колекции на есенс - made to sparkle и step into magic wonderland. Не знам дали ги има в магазините.
Аз червения сега чакам, че го нямаше предния път. Синия и сивия не съм ги взимала, че имам същите. Само черния много исках, но не успях да го хвана,че някой ме беше изпреварил Laughing

# 102
И аз искам черния, както и Галакси топ лака. Но ги нямаше когато поръчвах.

# 103
  • София
Единственото лошо на гледането на снимки е, че води до купуването на нови и нови лакове Simple Smile Иначе и аз основно в Пинтерест гледам.

# 104
  • София
Искам да си купя Essie Fifth avenue, corals. Дали все още се намира в ДМ, Елитис? Или в някой сайт? Предпочитам от реален магазин, а не по интернет.

Общи условия

Активация на акаунт