Лакове за нокти - 115

• 82 093
  • 754
  •   1
Отговори
# 555

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 16:40 от bubanka

# 556
  • В полите на Пирин планина
Аз си чакам утре доставката от beauty1 - Zoya Nyx, Vega, Destiny от pixie сериите. Hands V
Едва си избрах кои точно да оставя в кошницата при поръчката.

# 557
Аз си чакам утре доставката от beauty1 - Zoya Nyx, Vega, Destiny от pixie сериите. Hands V
Едва си избрах кои точно да оставя в кошницата при поръчката.
Ще чакаме да показваш значи

# 558
  • Germany
Лили, различен е лакът, така като го гледам на снимката. Кикото има много лъскави частици, сякаш по-едри от стандартния шимър... не мога да го обясня, но е друг.

Арабеск, много хубави маникюри си показала, наистина имаме един и същ лак. Simple Smile
А лъскавият от втората снимка е много много лъскав, взех го май месец за спомен от една ваканция. Simple Smile Ако искаш, мога да погледна номера.

Ще се хвана и аз да разгледам лаковете на Зоя в Бюти1.
Вие как избирате лакове, като пазарувате онлайн? Аз тези дни съм се хванала да търся суотчове на всички от старнейлс, защото само така на снимка не мога да избера нищо.

# 559
  • В полите на Пирин планина
Аз гледам суочове и тогава решавам кой искам най-много.
Иначе от Зоите аз само пикситата гледах, защото просто са уникални като вид и само те могат да ме изкушат.

# 560
В крайна сметка, ако поръчам от Зоите, по телефона чак ще ми кажат за намалението, така ли? Smiley

Иначе и аз задължително търся снимки винаги, в тези сайтове според мен има разминавания...

# 561
За ТиЛи - OPI DS Mystery, но малко късно се усетих, че като му сложих холо топ те подведох и няма да получиш 100% адекватна идея, но при неналичие на директна светлина е сериозно тъмен, въпреки тоновете златен шимър, погребан в лака.
Скрит текст:

Снимките са ужасни, съжалявам, лакирах се по нощите... и две на слънце отсега:

# 562
Благодаря ти, Прекрасна!!!  Heart Eyes
На слънце доста ми харесва, но в същото време и се радвам, че DS- истерията ми поотмина.  Blush
Сега съм изцяло "исландка", като от време- навреме разнообразявам и с някой друг малко по- убит есенно- зимен Infinite. Блясъкът им може да се сравни с този, който се получава и от бързосъхнещия топ на СХ. Издържливостта им е безкрайна, както и се нанасят почти сами. Това са два изключително важни за мен фактора, на което се дължи и сериозното ми залитане по тази версия на Опи- тата.  Crazy

# 563
Търпях, търпях... и награбих коледните неща Sweat Smile https://www.instagram.com/p/Bb2Zd4zjbRD/?taken-by=s.naneva Сега виждам, че не съм си почистила овала на единия пръст, ама ще се правим, че виждаме само мечката до утре Smiley

# 564
  • София
Този Перфект ми прилича много на един ГР.

# 565
Май се сещам за кой говориш. Този е само брокат и с гъба го нанасях, защото е рядък. А отдолу има обикновено червено на ГР. 

# 566
  • София
Момичета някой има ли този лак  http://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938112264/
да покаже как изглежда на ноктите.

# 567
  • София
И аз отидох за една Зоя Simple Smile Да не се мина. 😁Всичко сте изкупили.... Simple Smile

# 568
Pupsi, коя е Зоята?

# 569
  • София

Беше последната. Жената каза, че за Коледа със сигурност пак ще има някакво намаление. Питах и за топ лака, но намален беше само разфасовка от 60мл.

Общи условия

Активация на акаунт