Лакове за нокти - 115

• 82 090
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Човек като има много свободно време и още толкова лакове, като е отпуска, и отива на почивка, може да се лакира и три пъти на ден, и да си избере по-шантав цвят. Grinning Relaxed

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 18:34 от ~Lily~

# 631
Много ти е хубаво синьото💙 Имам подебен Флормар, но това ми се струва по светло от моя. Кой е лака?

Аз да ви кажа, че притесненията ми за Рапидо бяха неоснователни. Както каза Lily, съобщение може и да има, ама куриер няма. 😁 Ако в понеделник не дойдат обаче, ще се обаждам да се карам.

# 632
Точно Флормар PL431 е. Peace

В понеделник като им се скараш, във вторник куриерът ще ти цъфне на вратата в 8:30 Mr. Green

# 633
  • София
Джесика са качествени и трайни лакове, макар че аз не държа на трайност, тъй като често сменям. Много от тях са копия на лакове на Шанел, само че на 1/3 от цената като ненамалени (бяха ок. 17 лв.). За 3.30 лв. на лак въобще пък няма коментар. Ползвам ги от години и съм им голям фен.
Ивче, ах, ти, подстрекателка такава Two Hearts

# 634
Божичкоооо, добре, че днес цял ден не съм у нас и не съм ви чела Sweat Smile Връщам се назад да гледам кой какво си е накупил Smiley

# 635
Аз да ви кажа, че притесненията ми за Рапидо бяха неоснователни. Както каза Lily, съобщение може и да има, ама куриер няма. 😁 Ако в понеделник не дойдат обаче, ще се обаждам да се карам.
При мен обратното, смс няма,  куриер има, и естествено не се срещнахме, сега трябва да си търся пратката в техен офис, защото били много натоварени и не можел да се връща на адреса Crossing Arms Егати смотаната фирма.

# 636
Май не са коментирани лаковете на Мavala. Имат страхотни цветове, трайни са и имат малки бутилки, което на мен ми харесва, защото така свършват преди да са изсъхнали Simple Smile.

# 637
Моят Флормар определено е по тъмен.
Скрит текст:
Скрит текст:
  Сега ще трябва да търся този 431. 😁

# 638
Аз да ви кажа, че притесненията ми за Рапидо бяха неоснователни. Както каза Lily, съобщение може и да има, ама куриер няма.  Ако в понеделник не дойдат обаче, ще се обаждам да се карам.
При мен обратното, смс няма,  куриер има, и естествено не се срещнахме, сега трябва да си търся пратката в техен офис, защото били много натоварени и не можел да се връща на адреса Crossing Arms Егати смотаната фирма.
Като ви казвам, че са идиоти... Ти, обаче, как разбра, че е имало куриер?! newsm78 Какво казаха за офисите, че на мен, както вече писах, ми казаха, че имам две възможности - Боила и Люлин... ooooh!

ARIA*, ей от тази серия е, да даже твоето синьо повече ми харесва Heart Eyes като знаете моята "любов" към такива цветове... Laughing
Скрит текст:
Този SNB Михаил, който поръчах, май е нещо такова.

# 639
Не съм вкъщи иначе бих погледнала кой номер е, но това SNB прилича малко, и то ми харесва. А имам и подобно OPI russian navy. Абе обичам сини лакове. 💙

И на мен ми е интересно за офисите. Ако ме препратят и мен към офис поне да съм подготвена. Добре че Стар нейлз не работят и те с тях. 😒

# 640
Имам Михаил и не съм впечатлена.Изобщо не го използвам Simple Smile

# 641
Може ли линк моля, към комплекта от топ и основа, който сте поръчали, че нещо не мога да го намеря. bouquet

# 642
Ето, densi
http://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938111039/?currency=BGN

Като знам колко обичам синьо и аз толкова ще го ползвам Михаил сигурно, но има кой да го ползва. Peace

# 643
Здравейте,следя ви,показвате страхотни неща,аз нямам талант и нерви една права чертичка да направя,а какво остава за красоти подобни на тези,които показвате...  Crazy
Възползвах се и аз от намалението,нямам търпение най-вече за тези два лака-

Jessica Notorious

Jessica Love Storу

# 644
Здравейте, момичета! Ще пускам поръчка в стар нейлз и моля, да ми препоръчате лак за френски маникюр, може бял или розов..нямам претенции. Благодаря Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт