Лакове за нокти - 115

• 82 045
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
На френския, като че ли му мина модата Wink.
Днес се загледах в ръцете на жените и забелязах, че почти всяка е с няколко различни цвята на ноктите. Това явно ще да е някакъв нов тренд в Бг Simple Smile.

# 646
Днес се загледах в ръцете на жените и забелязах, че почти всяка е с няколко различни цвята на ноктите. Това явно ще да е някакъв нов тренд в Бг Simple Smile.
Хич не е нов Simple Smile Харесвам шаренийки, но като поне малко са съчетани по цвят и стил, а сега е някакъв бум на кича. Дори на мен ми идват в повече- на един пръст цикламено, на друг котешко око зелен, на трети огледално, на четвърти нещо си с камъни...... ooooh!

# 647
Хмм, като се замисля от доста време не съм виждала никого с класически френски, може би си права, но модерно или не за мен си остава класика. Много рядко си правя, тъй като при мен е нетраен и всяка забележка си личи, но за някои поводи го предпочитам

# 648
  • Пловдив
Един Кико и една Анна от мен

Аз също поръчах 3 лака от стар найлз. От Джесиката съм доволна като трайност, макар на моите нокти всичко да изкарва еднакво като време.

# 649
Хич не е нов Simple Smile Харесвам шаренийки, но като поне малко са съчетани по цвят и стил, а сега е някакъв бум на кича. Дори на мен ми идват в повече- на един пръст цикламено, на друг котешко око зелен, на трети огледално, на четвърти нещо си с камъни...... ooooh!
Днес след като се загледах и се отказах да се правя шарена, не че някога съм имала мерак де. Гледам и в темата е пълно с такива варианти и вече ми идват в повече Joy. Знам че съм голяма скумрия и съм консервативна по отношение на цветовете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
Днес след като се загледах и се отказах да се правя шарена, не че някога съм имала мерак де. Гледам и в темата е пълно с такива варианти и вече ми идват в повече Joy. Знам че съм голяма скумрия и съм консервативна по отношение на цветовете Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз със шареното нямам проблем, стиловото омешване не ми харесва Laughing Иначе за нищо недей се зарича, защото апетитът идва с яденето. Преди да започна да следя темата преди години и аз ползвах 2-3 цвята само и не се хвърлях на шарении. Grinning

# 651
Абсурд! Нямам намерение да се сливам с тълпата, дори и да си остана старомодна и захлупена Kissing Heart

# 652
  • Пловдив
А някои си ходим шарени още от преди да стане тенденция  Laughing

# 653
Страхотни неща сте си поръчали, ще чакам да гледам Simple Smile

За френския не мога да се съглася. Класика е, там мода няма. Но това е мое мнение. А и друг е въпросът как точно е направен.
От шарения до шарения също има разлика... Едно е да са съчетани няколко различни цвята в сходни нюанси и да се допълват, друго е да се лакирам с розово, синьо, оранжево, зелено и кафяво само на едната ръка и още толкова на другата + брокат и камъни, ей така, за чар  Smiley

# 654
Абсурд! Нямам намерение да се сливам с тълпата, дори и да си остана старомодна и захлупена Kissing Heart
То не е до мода. Приемаме, че на нас тук лакирането ни е хоби. Един червен лак, втори червен лак.......и така до време. После си казваш: " защо пък да не си взема нещо лилавеещо". След лилавото набираш скорост и се хвърляш на праскова, циклама, корал и лека-полека излизаш от зоната си на комфорт. Започваш да искаш нещо ново и различно, провокираш сам себе си. Понякога е тотален провал, друг път на ръба на кича, трети път- сам се изненадваш какво носиш, че и ти харесва. Laughing
Поне при мен така се развиха нещата в годините. Grinning

# 655
Става въпрос за различен цвят на всеки нокът, или само на безимения. Иначе имам различни цветове, а не само червени Kissing Heart.
Едно нещо стане ли масово и почне ли да се носи от Пенка, Иванка и Айшето- мен ме пишете бегала Hands Thumbsdown

# 656
Ако ти отива? И ако ти харесва? Много важно кой го носи... Защо да не се лакираш така, както ти е кеф, пък ако ще и цял свят само така да си прави ноктите...

# 657
  • София
Че то по тая логика трябва да се откажеш тотално от червените, Кикамора Wink, щото се носят масово.

# 658
  • Стара Загора
И аз с Лили синея още.... свалих снимките днес. Много красиви са тези Перфекти, но и Флормар 431 имам и си заслужава. Шимъра му е идея по-ситен.

# 659
  • Кюстендил
Оуууу аз съм много зле поръчах 14 лака:)))ужас:)))).Но сега ми е паднало Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт