Лакове за нокти - 115

• 82 042
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм последният човек, който се води по моди за маникюра.И за сезоните съм наопаки- лятото мога да изкарам на нюдове и семпли цветове, а зимата на неони и други ярки. Остри нокти не бих си направила, ако ще и да са свръх модерни. Лакирам се както на мен ми харесва и обичам разнообразието. Grinning
 Да се допиша. Simple Smile Ивче, много ми харесваш с тази форма, много нежни са ти ръцете.

# 661
Ако ти отива? И ако ти харесва? Много важно кой го носи... Защо да не се лакираш така, както ти е кеф, пък ако ще и цял свят само така да си прави ноктите...
Там е работата, че ми отива всичко- даже без лак Joy ( минута за реклама )
Шаренията още от едно време не я трая, защото я свързвам предимно с чернокожи мадами, които са напръскани с Ангел или Алиен, или една друга прослойка на обществото с която не искам да имам нищо общо Kissing Heart

# 662
  • София
Оуууу аз съм много зле поръчах 14 лака:)))ужас:)))).Но сега ми е паднало Simple Smile)))
Успокоих се че не само аз съм за връзване Simple Smile Поръчах веднъж 14 и сега се чудя на още 7 Simple Smile

# 663
И аз с Лили синея още.... свалих снимките днес. Много красиви са тези Перфекти, но и Флормар 431 имам и си заслужава. Шимъра му е идея по-ситен.

Аууу Ивче, много се радвам че си смени формата на ноктите и че вече се харесваш така. Така ръцете ти изглеждат коренно различни и много нежни.

# 664
Че то по тая логика трябва да се откажеш тотално от червените, Кикамора Wink, щото се носят масово.
Червеното е непреходно и ще си остане класика, за разлика от много други трендове в маникюра.
Иначе много неща са модерни, но на един седят по един начин, а на друг по съвсем различен  Wink.
За себе си съм установила, че червеното и черното са перфектните цветове за ръцете ми.

# 665
# 666
  • Стара Загора
Благодаря момичета!

Показвам още едно синьо, с което бях в началото на седмицата. Това ми е втори лак от БП и съм очарована. Нямат силен аромат, почти никакъв дори и са като професионални. Супер пигментиран е даже на един слой, нанася се като масло и има широка четка. Шимъра му е видим и много красив. Не боядисват и плочката. Изобщо попадение. Няколко пъти ме подпитваха да ми изпращат техни лакове за блога и все ги отсвирвах предвид факта че са China, но накрая приех и качеството ме изуми.

Има някакъв проблем и сайта се срива няколко пъти, явно заради намаленията. Преди малко ми се отвори.
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-ultrafine-tiny-holo-g … lish-p-40446.html

# 667
Може би на живо е по - добре, но на снимката изглежда не особено плътен, тънък сякаш си нанесла само един слой и някак си матиран.

# 668
  • Стара Загора
Снимах го на трети ден и топа малко се беше позагубил вече, частиците го изядоха леко и снимките не са особеко добри. Ще опитам да го сложа пак и щракна. Напоследък времето е мрачно, а когато е хубаво не съм си вкъщи и трудно успявам да се организирам. Hushed

# 669
Абсурд! Нямам намерение да се сливам с тълпата, дори и да си остана старомодна и захлупена Kissing Heart
То не е до мода. Приемаме, че на нас тук лакирането ни е хоби. Един червен лак, втори червен лак.......и така до време. После си казваш: " защо пък да не си взема нещо лилавеещо". След лилавото набираш скорост и се хвърляш на праскова, циклама, корал и лека-полека излизаш от зоната си на комфорт. Започваш да искаш нещо ново и различно, провокираш сам себе си. Понякога е тотален провал, друг път на ръба на кича, трети път- сам се изненадваш какво носиш, че и ти харесва. Laughing
Поне при мен така се развиха нещата в годините. Grinning
+1 Rolling Eyes

# 670
Ох ,изкушихте и мен.Не че имам много време да се лакирам ,но не мога да устоя .Влизам да си поръчам като "новак"а знаете ли нещо за цена на доставка и с кой куриер ги доставят ?:Smile

# 671
Този Born Pretty ми харесва много. Даже си мисля, че и матиран ще е интересен.

Почти ми е готов шкафът за лаковете, доста се позабавих, ама все не идваше ред да го завърша. Сега чакам само да изсъхне окончателно и ще го покажа. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ох ,изкушихте и мен.Не че имам много време да се лакирам ,но не мога да устоя .Влизам да си поръчам като "новак"а знаете ли нещо за цена на доставка и с кой куриер ги доставят ?:Smile

За кой сайт имаш предвид?

# 672
Стар нейлз България Simple Smile

# 673
Цитат
Направените поръчки на стойност над 60,00 лева се доставят безплатно на територията на Република България единствено от куриерските фирми Лео Експрес и Спиди. Доставките с Еконт се доставят винаги за сметка на поръчителя, без оглед на стойността на поръчката.

последно когато поръчвах, беше 2.90 лв. до адрес

# 674
  • Вестерос
Мин. година с Лео ми ги доставиха, бяха само 2 лака и имам точно спомен за около 3,4 лв доставката, затова и попитах и аз дали вие помните. Явно е толкова , щом Бубанка помни. Мерси Simple Smile Не , че има някакво значение за мен, но последния път като си купувах книга от Еконта ми взеха 6 лв доставка за нюню книжка и направо се изприщих Grinning

Общи условия

Активация на акаунт