Лакове за нокти - 115

• 82 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
офф: някои сайтове имат безумни доставки - лятото се отказах от поръчка /не на лакове/, защото доставката беше 8 или 10 лв. Scream

пп за софия писах за доставката от старнейлз, но отдавна не съм поръчвала и може да са го променили

# 676
Стига бе, доставка от няколко лева толкова ли е много? И то за хора, които имат стотици лакове, за които са пръснали толкова много пари. Май сме скъпи на триците и евтини на брашното Wink

# 677
да, 8-10 лв. ми е много за доставка, 3 лв. е поносимо
и от сайтове, които не дават безплатна доставка над 100 лв. просто не поръчвам
моите пари ги изкарвам аз и аз решавам кой да ги спечели от мен  Grinning

# 678
  • София
офф: някои сайтове имат безумни доставки - лятото се отказах от поръчка /не на лакове/, защото доставката беше 8 или 10 лв. Scream

пп за софия писах за доставката от старнейлз, но отдавна не съм поръчвала и може да са го променили
Аз сложих опция за взимане от техен офис, поръчката го разрешава. И миналата година така направих, защото са ми на път и няма смисъл да се набутвам с пари за доставка, та да си развалям вкуса от прекрасните цени Wink

# 679
  • Вестерос
Естествено , че има значение дали е 2,3,4 лв и дали е 6,7,8,10...

# 680
  • Пловдив
Аз също не купувам, ако доставката ми е над 5лв.

# 681
  • Стара Загора
Доставката и за мен има значение понякога. Миналата неделя например мислех да пускам поръчка от Pinkpanda, но като видях 6 лв и се отказах. Понякога разбира се предпочитам да платя и да ми го доставят, вместо да се разхождам до офиса. Зависи обаче какво съм поръчала и на каква стойност е. Но за голяма сума, над 100 лв или над 200 не е нормално да се плаща. Изключвам онлайн магазини за доставка на електроуреди и подобни обемни предмети. Но ако става въпрос за козметика и сайтове като енцо, аз също се въздържам. Като знам в чужбина какви намаления се правят, подаряват пълни несесери, а тук няма такива подаръци за клиентите в повече случаи. От тях не съм купувала никога до момента, но съм чела доста коментари и с право хората се отказват понякога.... чакат да пуснат безплатна. Преди години поръчвахме често от чужбина и се нагледах на случаи, като маникюристки поръчваха лакове и всякакви продукти за гел лак за колосални суми, с които изкарват доста пари и се циганяха за 20 ст. за доставка. Тук вече не мога да си замълча и да кажа, че за 5 лв ще се разправям.

# 682
А  качеството какво е  на Jessica ???Тези от вас, които имат и са се лакирали горе долу колко време ви се задържа лакчето? Simple Smile

# 683
  • Стара Загора
А  качеството какво е  на Jessica ???Тези от вас, които имат и са се лакирали горе долу колко време ви се задържа лакчето? Simple Smile

Вчера го коментирахме това.

# 684

Вчера го коментирахме това.

ок мерси .Ще се върна назад да видя.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 13:39 от bubanka

# 685
Днес съм с тази зелена красота .За съжаление трудно се снима.SNB Детелина .

# 686
Моята психологическа граница за доставка е 3 лв, не че не плащам и повече, ако нещо много го искам, или ми трябва, но най-обичам да е 3  Mr. Green
Също зависи и от сумата, за един лак, който примерно струва 5-10 лв, не бих дала подобна сума за доставка. Може би само ако е нещо много изключително.
В този ред на мисли, да похваля Бе фит, в четвъртък поръчах нещо, доставиха ми го след 2 часа, с кеф им дадох трите лева за доставка. Както се казва, спечелиха ме още с първата поръчка,  ще седна да разгледам по-подробно какво предлага сайта. По същото време поръчах и от Емаг, статуса на поръчката още е "регистрирана", добре, че е до офис, и не ми е важна.  Rolling Eyes

# 687
Старнейлз имат ли опция до поискване от офис на куриер? Аз не видях такава когато поръчвах.

Днес се лакирах с едно синьо farmasi:

# 688
Не помня дали сме коментирали Malena, но скоро си взех такъв лак, №33, много красив цвят.

# 689
  • В полите на Пирин планина
Аз съм със Zoya Vega. Доста ярък глитър, с едри частици, далеч е от пясъчните в другите серии на лаковете Зоя, но все пак ми харесва:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт