Лакове за нокти - 115

• 82 031
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Kaкто казва Леми зависи какво си си поръчал . Гледах сайта, аз принципно не искам да имам 100+ лака и без това съм все в червено и много, много рядко нещо друго(много тъмно синьо или лилаво), харесах си 2- 3 лака , но за толкова малко лакове, на такава ниска цена, не ми се плащаше доставка.

Вчера забърсах някакъв многооооо тъмно лилав Боржоа от Лили за 4лв .  В някаква кошница беше намален. Не бих казала че съм очарована като знам каква е реалната им цена. Нанася се трудно и неприятно.

# 691
  • някъде
И за мен е много 5,50 доставка за две шишенца, но като искам Зоя ще се примиря.
Някои хора тези дни май са в ПМС или просто са си перманентно в него Thinking

# 692
Още не са паркирали метлата от Хелоуин Joy
И аз си преценявам цената на доставката според това какво поръчвам и колко ми харесва. И 200 лъка да имам, пак може да не ми се дават 5 лв за доставка  за някой не чак толкова искан лак Wink

# 693
Старнейлз имат ли опция до поискване от офис на куриер? Аз не видях такава когато поръчвах.
Аз поръчах до офис на Спиди. Даже помолих да отложат поръчката за четвъртък, че тогава се прибирам.
Когато много искам нещо, хич не гледам цената на доставката, макар да смятам, че не е коректно да няма безплатна доставка над определена сума! Един нищо и никакъв коректор поръчах от enzo, ама коректорът 46 и доставката не знам колко е, но платих 52 лв и стотинки Scream Ми много е... Rolling Eyes

Лаковете Malena открих тази година на ворето и си купих 3. Харесват ми.

# 694
Честно казано за мен най-коректните и бързи са  Еконт. Да, доставката до личен адрес е 6,30лв, а в събота и повече, но вече 3 години работя с тях, защото имам онлайн бизнес и проблем не е изниквал с изключение на един единствен път. Всяка друга фирма, с която съм пращала или получава неща, вечно нещо не им е наред.

За да не е спам, мисля да пробвам нещо такова днес - https://i.pinimg.com/564x/0b/4e/4c/0b4e4c1a497af0fc2c02c2b1756bc730.jpg

# 695

Скрит текст:
Много красив цвят (на живо) и абсолютно неуловим на снимка. Загубих 100 часа - да се опитвам да го "хвана".  Безуспешно  Crossing Arms

# 696
Много хубав цвят, но можеше да не го разваляш с цапаницата на безимения пръст.

# 697
  • София
~Di~, много приятен цвят! Аз съм с един ллак на Габрини....лошо ми стана как стои на ноктите. Тъмно син със светло сини частици, пясък. В шишенцето изглеждаше много добре, но на ноктите не се възприех. Шишенцето отиде в боклука, махнах лака от ноктите и сега съм в чуденка с какъв цвят да се лакирам.  newsm78

# 698
Ооо, Арабескче, много красиво. Чакам да покажеш. Аз възнамерявам  да пробвам Trend it up 010, но не откривам подходящ друг лак, който да мацна на безименния пръст Smiling Imp
Ди, чудно ти се е получило Heart

# 699
Според мен ще стои добре и самостоятелно. Или с някой брокат, но по фин?

Amiamo, от Brilliant серията ли беше?

# 700
  • София
Да. Много гъст, напластява много и цвета на ноктите не ми хареса, ама изобщо! Sad

# 701
Мерси.
BTW: "Цапаницата" е стикер.

Amiamo, purpletka Hug Hug Hug

# 702
  • Вестерос
Чак пък цапаница... въпрос на вкус!
Страхотно е и с цветенцето!!!!!!

# 703
Мерси.
BTW: "Цапаницата" е стикер.

Amiamo, purpletka Hug Hug Hug
Не се загледах, а и светлините се отразяват и не се вижда ясно Simple Smile.
Както и да е, лака сам по себе си е достатъчно хубав.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт