DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 827
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Дъгичке,съгласна съм Асуман да жъне каквото е посяла,според мен твърде леко ѝ се размина разкриването на истината,Назлъ пострада повече от нея. А Дениз вече не да го убия, ами не знам какво ми идва да направя.  #2gunfire Ферит взе да се бави с потапянето на "Денаник" и това ще му излезе през носа...
Самби уби ме  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Иглика, аз идеята с "Титаник" я имам още откакто Фатош кръсти Ферит "Айсбергът"  Laughing Трябваше ми само и нещастния кораб да намеря и на, намерих го..."Денаник"  Joy Joy Joy И на СЦ май това им се върти в главата, ама без бой няма да си признаят.  bowuu

# 31
Иглика,то иначе няма как да докажат,че бракът не е фиктивен..Така че,според мен,твоите(и моите де) мечти трябва да се сбъднат..
  Самбо,дано с потъването на   "Динаник" ( колко интересно и забавно си го написала) не потъне и някой друг..

# 32
  • Враца
Не знам каква е идеята на СЦ, но много трудно ще направят Дениз както беше в началото  Whistling според мен още нищо не сме видели от него и тепърва ще го видим в целия му блясък  ooooh! като добавим и лудата му сестра и се получава семейна идилия един път  Whistling

# 33
eidin  Hug...Дъга Hug,благодаря за прекрасно оформената нова тема!

Благодаря за преводите на озета и фрагмана!

Благодаря ви и за интересните коментари и шегички!Страхотни сте! newsm10 newsm10 newsm10

Дениз какво си мисли,че брака като е фиктивен,Назлъ и Ферит не заслужават Булут!Сигурно детето се чувства по-добре при сестра му ли!Или е на принципа аз като не съм щастлив и вие няма да сте! Peace

А аз бяха на онлайн гледане на Истанбулска невеста! Peace

Лека нощ! smile3524

# 34
  • AMS

Привет на всички!!!
 Благодаря за новата тема!!!
 Благодаря ви за всичко споделено!!!
 Много интересни постове прочетох и тук и в миналата тема!!!
 Слабост ми е малкото Облаче!!!
 И понеже ми харесва атмосферата в темата, ще си позволя,
 да ви помоля, да се отзовете на този зов за помощ >>>

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 00:26 от *** Diva ***

# 35
  • Враца

Момичета с това ви пожелавам лека нощ  Crazy Crazy
Моля се скоро отново да ги видим така  Hug

# 36
Лека да е..и дано утре имаме откъсче,ама романтично..може и с пуканките..

# 37
  • София
Здравейте,

благодаря за темата. Peace

Добре дошли на новите момичета! wavey

Чудесно, че всички знаят за фиктивния брак, така Ферит и Назлъ ще трябва да са още по-усърдни в доказване на противното. Laughing Дениз, Асуман, Демет, Хакан и компания просто ги тласкат един към друг. Wink

# 38
Цитат
Дениз, Асуман, Демет, Хакан и компания просто ги тласкат един към друг.
Вместо да им избодат очи, ще им изпишат вежди.

# 39
Здравейте момичета, Да живее любовта! И пишете днес и за тези, които сме на работа!

# 40
Здравейте момичета!
          Благодаря за уютният и красив "дом"!
                          Добре дошли на новите момичета!

А относно изненадата, може пък някой да ги е снимал, както спят заедно в леглото и да се представи като доказателство. newsm78 newsm78, А и нещо друго ми хрумна, може би да извадят свидетелство, че Назлъ е бременна от Ферит и затова побързали с брака?! Rolling Eyes Rolling EyesМоже да не е честно, но Хакан и компания да не би да играят честно?!В любовта и на война(та  нали ФеритНаз воюват срещу Хакан и сие) всичко е позволено.. Joy Joy

# 41
Добро утро! Hug food010 wavey

от официалната страница...
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239458%2F1a1 … l_wall_-146912950

от стилиста...

Алихан зад кадър от снимките на филма

Днес е......
Скрит текст:
Архангелова задушница! Да почиват в мир всички наши близки и приятели! Praynig

Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 10:16 от Zlatina3

# 42
mury9  направо съм като кон с капаци  Embarassed Embarassed Embarassed добре дошла в редиците на романтичните долунайки  welcome wavey

Миме, не разбрах.. Защо да си кон с капаци?!  И благодаря на всички за милото посрещане!

Серията пак ще се завърти около попечителството и разрешаване на конфликтите между героите, но дано пък ни дадат малко повече моменти с романтика.... Зарибиха ни с целувката още във втората серия и сега ни опъват тука нервите....Ееее, аман вече... Альоооооо, сценаристите.... Искаме лИбоФФФФФ.....

# 43
  • Враца
Добро утро и от мен  Hug
Злати благодаря ти за кафето  Hug имах нужда, спах повече тази нощ и ми е тегаво  Tired
Тази сутрин е имало репортаж от снимачната площадка с Джан и Йозге  Crazy Crazy
Ето малко снимки  Hug

Ама много са сладки  Crazy Crazy

ПП: Ето още едни сладури  Joy Joy Joy
https://vk.com/video275233879_456239455

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 11:44 от Иглика :)

# 44
Режисьорът на сериала и той на кино  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт