DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Привет, момичета!

Хубава събота на всички!
На работещите лека работа!

Цитат
Изненадата, която ще преобърне всичко  ще е ....КОНСУМАЦИЯ НА БРАКА  
/така ми се иска  /
Лили  Hug, да ти кажа имам чувството, че и пред очите на Дениз да  си консумират брака, той пак няма да се откаже. Шегувам се, разбира се. Трябва да се случи нещо извънредно, което да разтърси Дениз като земетресение и да му намести чакрите. Защото и аз вярвам, че той е добър човек, просто е прекалено объркан и прекалено подвластен на емоциите си и в момента няма реална преценка за нещата. Почти съм сигурна, че накрая на сериала той отново ще стане добър и ще е осъзнал грешките си. Хайде да видим дали ще позная...

Въпроса на Енгин /вероятно към Ферит/, който дочува Дениз  е наистина интересен. Всъщност  той пита приятеля си дали наистина обича Назлъ, въпреки че брака им е фиктивен. Това по-скоро би трябвало да разтревожи Дениз, отколкото да го зарадва. Друг е въпроса, че той вероятно ще продължава да отрича очевидното.

Дива  Hug, радвам се че си наминала!
Скрит текст:
Благодаря ти, че сподели линка за Гошко!
Дано всички заедно отново да успеем да помогнем на нашето дете да се чувства по-добре.

Нашата Назлъ е леко импулсивна. Много ми се иска да й падне пердето и на нахалния въпрос на Дениз от края на фрага кога щял да приключи фиктивния им брак, да го застреля примерно с такъв отговор:
„Да, бракът ни е фиктивен, оженихме се така набързо само заради Булут, но чувствата ни са съвсем истински и този фалшив брак ни накара да осъзнаем, че не можем да живеем един без друг“.
Дениз не знам как ще реагира, но пък си представям физиономията на Ферит...
Мечтите са безплатни...

Цитат
и нещо друго ми хрумна, може би да извадят свидетелство, че Назлъ е бременна от Ферит и затова побързали с брака?!    Може да не е честно, но Хакан и компания да не би да играят честно?!В любовта и на война(та  нали ФеритНаз воюват срещу Хакан и сие) всичко е позволено..  
Вариния Hug, мисля че Ферит няма да изневери на стила си и ще продължава да се бори за Булут според правилата и закона. Няма нужда да слиза на нивото на Хакан. Надявам се да се съсредоточи върху нечистите работи на Хакан и да намери слабото му място, това е начинът. А с тези смешници около себе си, Хакан все някак ще се издъни, въпрос на време е.

Иглика  Hug, много хубави снимки от репортажа с нашите актьори. Дано скоро има и нещо повече.

Самби  Hug, добре дошла у дома!

Благодаря на всички останали за споделеното!

Днес чакаме откъсче, нали?
Присъединявам се към желанието то да е романтично.

Прекрасен ден, момичета!Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

П. П. Редактирам се, за да добавя видео от репортажа с Джан и Йозге.
Много са сладки, но нищо не разбирам. Руските дружки обещават по-късно превод.

https://vk.com/feed?z=video-128025271_456239513%2F9da2d7625b369d … _-128025271_99345

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 12:14 от * Дъга

# 46
  • София
Здравейте! wavey

.....
А относно изненадата, може пък някой да ги е снимал, както спят заедно в леглото и да се представи като доказателство. newsm78 newsm78, ......:
Ферит никога няма да допусне това да се случи т.е. със снимка да доказва, че спи със собствената си жена. Доколкото ни показват характера му, личният му живот не влиза в работата на околните и той не им дава обяснение. Не случайно е толкова хладнокръвен пред Дениз и с интонацията на гласа се опитва да му каже "това не е твоя работа, дали аз се карам, спя, прегръщам и т.н. с жена си".

# 47
Джан Яман на корицата на ноемврийския брой на журнала  "İstanbul Life" Peace Grinning Heart Eyes

# 48
  • Враца

Нова снимка на Назлъ и Булут  Heart Eyes Heart Eyes
Сега очаквам Назлъ да гледа как спят Булут и Ферит, както той в 3-ти епизод  Crazy Crazy
И нова снимка от официалната страница  Crazy Crazy Crazy

# 49
Очакваното откъсче..Познах,че ще е с пуканките.. Simple Smile
https://twitter.com/dolunaystar/status/926869770821160962

# 50
Благодаря за откъса! newsm10 bouquet

Ще го пусна и от контакта....
отрывок--18 серии.
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239999%2F8c … l_wall_-146912950

# 51
  • Враца
Вили  Hug Злати  Hug
Благодаря за откъсчето  bouquet
Ама много са сладки  Crazy На Ферит и на него му дойде в повече филма май  Mr. Green лицето му накрая ме уби  hahaha hahaha hahaha
Нямам търпение вече за серията  Whistling , но никакво време не остана  Party Party

# 52
Като отворих да видя откъса видях,че са качили и друг-моментът,когато Назлъ казва на Дениз,че обича Ферит..Нека си го припомним и ние..
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239968%2F12 … l_wall_-146912950

# 53
Вили Hug, благодаря за откъсчето!
Ферит бей много хитър, завел момичето на филм за зомбита, да умре от страх, а той да я успокоява.
Голям хитрец. Laughing

А нашите актьори отново ни канят да гледаме новата серия в неделя.

https://vk.com/video?z=video255051008_456239122%2Fpl_cat_u

# 54
Момичета благодарности за откъса и за всичко споделено  bouquet Heart Eyes На Булут казват зомбина -момбита йок  Joy Joy Joy а за Назлъ след филмчето ми се струва ,че ще има нужда от душевна поддръжка  Heart Eyes браво на Ферит хитър ход за да може отново да я привлече към прегръдка   и то доброволна от нейна страна а той максимално изкефен  Heart Eyes hahaha

Ето и репортажът от днес в тубето . Rolling Eyes Наистина са много сладки и Озге и Джан  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=86oSYyd1oCk

# 55
Умирам от смях с рускините. Една от тях казва, че Назлъ не я е страх от зомбитата във филма, а сигурно на екрана е видяла Дениз, който не ги оставя сами и изскача отвсякъде.

Друга пък си представя следната сцена: Дома на Ферит. Дениз стои в градината и тайно наблюдава Ферит и Назлъ с надеждата да се увери, че брака им е фиктивен.  През стъклото вижда двамата много близо един до друг. Ферит сваля дрехата на Назлъ, взема я на ръце и я отвежда на горния етаж. А Дениз от мъка се дави в басейна. Joy Joy Joy

Момичета, според вас за какво ще се извинява Ферит на Назлъ?

# 56
  • Враца
Умирам от смях с рускините. Една от тях казва, че Назлъ не я е страх от зомбитата във филма, а сигурно на екрана е видяла Дениз, който не ги оставя сами и изскача отвсякъде.

Друга пък си представя следната сцена: Дома на Ферит. Дениз стои в градината и тайно наблюдава Ферит и Назлъ с надеждата да се увери, че брака им е фиктивен.  През стъклото вижда двамата много близо един до друг. Ферит сваля дрехата на Назлъ, взема я на ръце и я отвежда на горния етаж. А Дениз от мъка се дави в басейна. Joy Joy Joy

Момичета, според вас за какво ще се извинява Ферит на Назлъ?

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Големи скици са тези мамаши  Joy Joy
Относно питането ти , според мен заради бурната си реакция когато Назлъ му казва, че Асу знае за тях  Whistling затова и на кино ще я води  Crazy Сега се сещам и за клипчето с вика на Назлъ, тя е със същите дрехи като от киното  Whistling нямам търпение да вида тази сцена  Party

# 57
# 58
Ох, тази мацка на Джан е ужас  Stop Само придърпва тия ботуши (аутфита е ужас   Tired ) , само се хили и побутва Ръза. Имам чувството, че яко го дразни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И леко тъпичка ми изглежда  ooooh!

# 59
Вили,благодаря за откъсчето  Hug
Дъгичке,то така се прави, на такива филми се води дамата, Ферит бей да не е вчерашен  Joy Joy Joy Относно цветята, мисля, че Ферит ще иска да се извинява за бурната си реакция - сигурно пак е обвинил Назлъ, че е казала на Дениз за брака, без да я изслуша докрай... newsm78 Ама Назлъ ме уби.  Mr. Green А на бея пуканките май му се отядоха, хем му е гнусно, хем му е смешна Назлъ... hahaha
ПП: Чааръ Байрак (режисьорът) е на промо снимките от киното, дали ще направи камео роля като зрител в киносалона? newsm78 Много размазан ми излезе откъсът и не разбрах. А може и изобщо да не е той... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт