DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 363
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Дениз трябва да знае, че сега ако не застане на правилната страна, любимата му Назлъ никога няма да му прости.

# 286
Булут каза, че обича Ферит и Назлъ, че умирал за хубавите манжи на Назлъ и , че е бил щастлив при тях.
Съдията го попита , а при Демет не е ли добре? Булут:-Добре ,добре ме гледаъ, ама те се карат двамата, а Назлъ и Ферит никога не се карат.Аз не се чувствам като у дома си при  Демет, ама при ФеНаз се чувствал като у дома си

# 287
Дениз трябва да знае, че сега ако не застане на правилната страна, любимата му Назлъ никога няма да му прости.

Ох...дано доживеем да видим този момент Дениз отритнат от Назлъ  Praynig струва ми се ,че доста ще почакаме .Направо ми се изчака чакалото  ooooh! ooooh! ooooh!

# 288
Булут каза, че обича Ферит и Назлъ, че умирал за хубавите манжи на Назлъ и , че е бил щастлив при тях.
Съдията го попита , а при Демет не е ли добре? Булут:-Добре ,добре ме гледаъ, ама те се карат двамата, а Назлъ и Ферит никога не се карат.Аз не се чувствам като у дома си при  Демет, ама при ФеНаз се чувствал като у дома си

Браво на Булут Peace

# 289
А....фрагът готин  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 290
Имаме фраг....  newsm10 Party Party Party

# 291
Хайде, честито детко е при Ферназ! newsm44 newsm44 newsm44

# 292
Фрагмана :

Ферит на Дениз  - мястото на Булут било при тях .Правилното било това .
Назлъ каза на Ферит ,че  за известно време  трябва да продължат играта ,но  когато свикне Булут може да му обяснят истината .

Фрага е  СУПЕР  Grinning

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 23:31 от Лава

# 293
Ех, че хубав фраг. Особено целуфанът накрая.
Хайде, започва представлението за пред Булутчето.
Откога си ги фантазираме тези моменти тримата заедно.

# 294
Страхотен фраг, семейство Пепелянкови нервна криза са получили  Joy Те и мелодията са променили малко на сериала, не само интрото, забелязахте ли?
От мен лека нощ и благодаря за компанията!  Hug

# 295
Ехааааа, ...... и ФРАГ............гюзель......... newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 296
Хайде момичета сега ни зарибиха с хубав фраг  но Дениз остава да чака Назлъ да се раздели с Ферит и май тръгваме в тази посока. Обаче Хакан защо така издевателства върху Демет .Нещо ще де е сгафила отново  newsm78 newsm78 обаче тя си го заслужава  Naughty

# 297
Дениз попита Наз колко, ще продължи този брак, кога, ще се разведе?! Явно се надява, че като получат Булут и тя, ще се разведе и затова, сигурно, ще застане на страната на ФерНаз.......Дениз като влезе в съда, го попитаха защо  влиза,как може така да нахълтва.Той каза, че е чичо на булут, че имал какво да каже във връзка с делото

# 298
Ох, защо станах от компа, изпуснах фрагмана ooooh! ooooh! ooooh!

# 299
Ох, защо станах от компа, изпуснах фрагмана ooooh! ooooh! ooooh!

Lilims  Hug

Ето го .

Dolunay 19. Bölüm fragman

https://www.facebook.com/dolunaystartv/videos/533248877019120/?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт