DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 324
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
 Miss*Sunshine и на Назлъ си и харесва гледката както в нея  така и извън нея  Hug ох това са си само мои болни предположения  Embarassed А на теб ти пожелавам приятно изкарване в този красив град и гледай по сокаците човек незнае  с кой кога с кого и как ще се срещне .Пожелавам ти късмета да е на твоя страна  Hug

# 436
  • София
Miss*Sunshine и на Назлъ си и харесва гледката както в нея  така и извън нея  Hug ох това са си само мои болни предположения  Embarassed А на теб ти пожелавам приятно изкарване в този красив град и гледай по сокаците човек незнае  с кой кога с кого и как ще се срещне .Пожелавам ти късмета да е на твоя страна  Hug

Благодаряя  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  И аз съм чувала, че е красив, за първи път ще ходя  Heart Eyes Айде дано  Mr. Green аз, ако го срещна няма да се върна  Joy Joy

# 437
Добра ви вечер,момичета, Hug Hug Hug

Благодаря ви,мили мои,за прекрасните пожелания!Усмихнахте деня ми и внесохте много радост и настроение в душата ми.Щастлива съм,че съм сред вас и споделяме  хубавите и тревожните си мигове!

Ох бе,тоя Джан е като виното-колкото остарява по-хубав става! #Crazy

# 438
Добро утро, Hug Hug Hug

Лек и успешен ден на всички!Хайде,дано днес ни изненадат с някой фрагман newsm78 newsm78 newsm78

Нека кафенцето е от мен тази сутрин!

# 439
Привет дружина  Hug Keskinowa благодаря за кафенцето  bouquet Фраг йок  Tired а Джан се е наслаждавал на празника  си  Hug

Спорен ден момичета  Hug

# 440
Добро утро! Hug food010

Кески Hug,благодаря за кафенцето и малкия сладур! bouquet

Миме Hug,изпреварила си ме с всичко ново и си изтрих поста! Peace

Това открих набързо! Wink

Да видим днес с какво ще ни зарадват! Thinking

Приятен ден на всички! Kissing Heart

# 441
Здравейте, момичета!  Hug

Имаме си нов фрагман

https://www.instagram.com/p/BbRQ9uTB0t4/?taken-by=dolunaydizistar

Ето и руския превод:

Хакан: - если ты меня не любишь, стреляй. Давай, стреляй!
Демет: - не провоцируй меня.
Дениз: - для такого педантичного человека как ты, не плохо справляешься с семейному образу жизни.
Ферит: - Дениз, мы с Назлы женаты. Как ты понимаешь, это не только мое решение, но общее. Мне кажется, тебе пора это понять и принять

Приятен ден на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 12:28 от Anichka89

# 442
Anichka89 благодарско за фрага  bouquet bouquet bouquet Ей тази Демет ще стреля бе  Thinking и дали ще улучи Хакан или някой друг  newsm78 подвеждащ е фрага  Thinking а  и  Ферит ще започне да поставя Дениз на мястото му  Praynig  крайно време е   Praynig а младоженците новото  семейство Аслан лека полека  стопяват ледовете  Hug Ферит бей няма да остави необгрижвана съпругата си . Hug Ясно го каза и на Дениз ,че те вече са женени  Hug Другото което ме озадачи Демет доста уплашена и май ще търси помоща на Ферит  newsm78 какво ли зайче ще изкочи там .Някой дадоха предположения ,че тя отново ще се завърти около Ферит и тогава вече Назлъ ще види  Thinking може да се окажете и прави  Thinking дано тогава Назлъ се осъзнае и най сетне признае чувствата си. HugИзненадах се с фрага по това време  Thinking бате Енгин е решил да ни зарадва  Hug няма лошо доволни сме  Hug

# 443
  • Плевен / София
Здравейте, момичета!  Hug

Имаме си нов фрагман

https://www.instagram.com/p/BbRQ9uTB0t4/?taken-by=dolunaydizistar

Ето и руския превод:

Хакан: - если ты меня не любишь, стреляй. Давай, стреляй!
Демет: - не провоцируй меня.
Дениз: - для такого педантичного человека как ты, не плохо справляешься с семейному образу жизни.
Ферит: - Дениз, мы с Назлы женаты. Как ты понимаешь, это не только мое решение, но общее. Мне кажется, тебе пора это понять и принять

Приятен ден на всички!  Heart Eyes
Здравейте момичета
благодаря за фрагмана....дали Хакан ще даде фира....или като котките има девет живота...

# 444
Ей ма романтична комедия напълниха с убийства, стрелби, затвори, болници и т.н  ooooh! ooooh! ooooh!

# 445
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей ма романтична комедия напълниха с убийства, стрелби, затвори, болници и т.н  ooooh! ooooh! ooooh!

А, баш! Точно това си мислех, Тери, и аз.
Искам си жанра чист.

# 446
  • По света и в нас.

А, баш! Точно това си мислех, Тери, и аз.
Искам си жанра чист.
Любовта и романтиката в неделя от 20.00ч.
 Peace

# 447
Добър ден на всички,и благодаря за фрага HugДеметката най-много да е простреляла Хакан ,но надали ще го е убила-все пак той е основния отрицателен персонаж,кой ще ни трови нервите след това (то не че няма други,но...)А след това се е затичала да обясни какво е натворила,и да си признае чувствата към Ферит а може и да го обвини че заради него е постъпила така(нали Хакан и каза че ако не го обича ,може да стреля) ThinkingА Дениз ,минава всякакви граници ,и до колкото виждам Ферит вече не си премълчава ,и си му казва нещата в прав текст.Но въпреки всичко аз си чакам романтичните моменти между новото семейство,дано ни покажат повече такива.Хубав ден .

# 448
Anichka89  Hug,благодаря за фрагмана! bouquet

Ето го и с наредени руски субт.! Peace
П19.2
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240060%2Fdb … l_wall_-146912950

Joy Joy Joy

# 449

Общи условия

Активация на акаунт