Малко съм разочарована, че никой не пише и не коментира прекрасния сериал "Жена". Гледам го с руски субтитри и до някъде се справям. Днес видях и седмичния рейтинг и разбирам, че много е гледан в Турция. Сериала е на ТРЕТО място! Мисля, че ще продължава да има развитие и ще бъде на челните места. Недоумявам защо никой не се нае да превежда на български. Превеждат се толкова посредствени сериали, които в последствие се прекратяват поради нисък рейтинг или такива изпълнени със сладникави ситуации. Жалко! Аз обаче продължавам да го следя - тежък е наистина, фабулата е доста напрягаща, но съм удовлетворена от професионалната игра на актьорския състав и прекрасното участие на децата - актьори.
И на мен много ми харесва и не пропускам серия. Добре че рускините го превеждат, макар и доста бавничко, но и на това съм доволна, защото с руския нямам проблем. Да, и аз съм учудена, че не го превеждат на български, защото сериала наистина е много добър. Децата играят чудесно, толкова са непринудени и естествени. С две думи, заслужава си гледането. Е, поплаквам си, има много трогателни моменти. Гледах и "Майка" който сега го дават по телевизията, но този е в пъти по-добър.